Sfaturi pentru detinatorii de motosape

edb53db880a29fb8bb1a4303d8b018acDe cele mai multe ori auzim despre agricultura ca devine un trend tot mai puternic, tot mai multi tineri optand pentru viata la sat. Agro Mall este locul unde orice persoana ce doreste sa porneasca o afacere din agricultura isi poate procura uneltele dar si utilajele necesare pentru a lucra pamantul dar si pentru a intretine plantatia sau terenul agricol. Asadar, va oferim o gama larga de motosape dar si accesoriile necesare pentru o productivitate cat mai buna.

Cum orice tip de motosape este mai mult decat un simplu utilaj, va vom detalia modul in care puteti sa va usurati munca cu ajutorul accesoriilor pentru motosape dar si cum sa va intretineti utilajul.

Utilitatea unei motosape

In primul rand, cu ajutorul unor motosape puteti transforma zecile de ore de munca in placerea de a lucre cu pamantul cu spor. Acestea au ajuns sa devina practic indispensabile in orice gospodarie sau ferma. Acest lucru este datorat varietatii foarte mari de accesorii ce pot fi atasate la motosape. Printre acestea putem enumera cateva.

Plugul este poate cel mai des utilizat accesoriu pentru motosape. Acesta este folosit pentru a prelucra pamantul inainte de semanare, dar poate fi folosit si pentru aerisirea solului sau afanarea acestuia. Tot in aceeasi categorie mai intra si cultivatorul.

Accesoriul pentru motosape utilizabil la cultivarea solului permite intr-o maniera excelenta efectuarea santurilor unde vin apoi plasate semintele. Astfel, daca se mai ataseaza si o semanatoare, munca dumneavoastra este redusa practice la doar a plimba motosapa pe suprafata pe care doriti sa o semanati.

rintre alte accesorii pentru motosape mai putem adauga si pe cele auxiliare, cum ar fi freza de zapada , lama de bulldozer si nu in ultimul rand, remorca. Cea din urma va permite sa transformati o motosapa intr-un mic utilaj agricol datorita scaunului cu care remorca este prevazuta.

Intretinerea unei motosape

Ca si intretinere pentru motosape putem sa va spunem ca acestea sunt destul de robust, nefiind necesare oparatiuni complexe sau dese pentru a putea mentine utilajul in stare perfecta de functionare. Insa, exista cateva aspecte de care trebuie tineti cont.

La motosape in general veti gasi motoare in doi timpi. Acest lucru inseamna ca la procedura de alimentare trebuie sa aveti grija la procentul de ulei de motor pe care il combinati cu benzina. Lipsa uleiului de motor in combustibil va duce la deteriorarea motorului. Evident, la gama de motosape electrice, tot ce trebuie sa aveti in vedere este cablul de alimentare. Acesta trebuie ferit de lamele sau rotile motosapei

Totodata la motosape trebuie ca periodic sa faceti o inspectie periodica a starii de functionare. In general acestea trebuiesc bine curatate la finalizarea procesului agricol pentru a elimina riscul intrarii de pamant, pietre sau alte resturi de plante ce pot afecta functionarea acesteia.

In final, va putem spune ca pe siteul nostru, www.agromall.ro veti putea gasi o gama variata de motosape dar si de alte utilaje destinate agriculturii sau pentru gradina. Va asteptam asadar sa ne vizitati siteul, locul unde veti gasi solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.