Servoterm – Cazane electrice, echipamente performante pentru orice spatiu

cazane electriceIn zilele noastre, solutiile de incalzire ale unei locuinte sunt extrem de diversificate, insa putine dintre ele ne pot satisface din toate punctele de vedere, de la confort, pana la costuri reduse. Sistemul de incalzire, climatizare si preparare a apei calde de consum menajer se alege in functie de mai multi factori cum ar fi: marimea cladirii, gradul de confort cerut, distanta fata de sursa de energie (gaz natural, gaz de sonda, lemne etc.), gradul de izolare a cladirii, facilitatile acordate de stat pentru folosirea unei anumite energii. Pentru a va acoperi toate cerintele, firma Servoterm din Onesti va vine in intampinare cu o oferta variata de cazane electrice foarte performante pentru prepararea de apa calda menajera si nu numai.

Cazane electrice, echipamente ideale pentru incalzirea spatiilor de locuit, comerciale si industriale!

Astazi, cazanele electrice sunt o alternativa viabila la cele clasice (utilizand combustibili fosili), in special in cazurile in care necesarul de energie termica al locuintelor este redus prin reabilitarea termica a cladirii. Profesionistii Servoterm executa instalatii de incalzire de calitate superioara pentru spatii comerciale, locuinte si spatii industriale. Aceste produse provin de la producatori de renume precum Wilo, Rehau, Ferroli, Viessmann, Buderus si Daikin.

Inainte de a va decide in privinta produsului, Servoterm va ofera si servicii de consultanta pentru alegerea solutiei si echipamentelor potrivite de incalzire. De asemenea, firma va ofera servicii de proiectare, instalare si punere in functiune a instalatiilor.

Specialistii din domeniul incalzirii considera aceste cazane electrice ca fiind solutia tehnica a prezentului si a viitorului. Orice aparat care functioneaza utilizand drept sursa energia electrica, fie ca este vorba de un frigider, de o masina de spalat, de un cuptor cu microunde sau de un cazan electric, are randament de aproape 100%, datorita utilizarii sursei de energie in totalitate, eventualele pierderi care nu servesc scopului pentru care aparatul electric a fost destinat fiind nesemnificative, acestea aparand doar la degajarea caldurii in mediul ambiant, lucru chiar benefic daca vorbim de instalatii pentru incalzirea spatiilor de locuit.

Avantajele acestor cazane electrice in comparatie cu cele gazoase!

Instalatiile de incalzire Servoterm se pot utiliza pentru incalzirea mai multor tipuri de spatii, de la mici magazine, chioscuri, spatii comerciale care, de regula, functioneaza la parterul blocurilor si sunt racordate la reteaua de termoficare. Aceasta varianta de incalzire electrica este  aplicabila si in cazul locuintelor si al apartamentelor de bloc mai mici (garsoniere).

Iata care sunt o parte dintre avantajele acestor cazanelor electrice pentru incalzirea spatiilor de locuit, fata de cele cu combustibil gazos:

– randament termic de aproape 100%;

– functionare fara utilizarea aerului din incaperi, fara producerea de gaze de ardere;

– functionare silentioasa;

– posibilitatea amplasarii oriunde in locuinta, chiar si in camera de zi;

– automatizare, comenzi, protectii, reglaje deosebit de simple si rapide.

Aparuta pe piata in urma cu un deceniu, firma Servoterm din Onesti isi desfasoara activitatea in domeniul sistemelor de climatizare, incalzire, ventilatie dar si in domeniul constructiei de piscine. De asemenea, compania este autorizata in executarea tuturor lucrarilor de instalatii. Aceasta dispune de un personal profesionist care se afla in continua dezvoltare pentru a tine mereu pasul cu ultimele tehnologii aparute. Materialele si produsele utilizate sunt de foarte buna calitate fiind fabricate de producatori de renume.

Date de contact:

Onesti, Str. Redului, nr. 2

Telefon: 0234.321.493

Articol oferit de zoom-biz.ro!