Care este scopul unei firme de deratizare?

27/08/2017

Prezenta rozatoarelor in jurul casei este o realitate care se aplica si mediului urban nu numai celui rural. Dar, indiferent unde ar fi prezenti, nu va exista niciodata armonie intrucat pagubele pe care le creeaza rozatoarele pot sa fie inestimabile atat pentru partea materiala cat si pentru sanatate. Rozatoarele sunt purtatoare de boli mortale chiar, tocmai de aceea este bine sa apelati cat mai repede la serviciile unei firme de deratizare.

Scopul pe care il indeplinesc aceste firme de deratizare

In jurul dumneavoastra ati tot auzit de ofertele unor astfel de firme de deratizare dar nu ati reusit niciodata sa aflati care este scopul deplin. Pe oricine am intreba, raspunsul este acelasi ,,sa ne scape de rozatoare”.  Dar scopul este unul mult mai amplu deoarece, in primul rand contribuie la pastrarea sanatatii publice concomitent cu reinfiintarea si organizarea echilibrului ambiental. Daca este sa ne referim numai la pagubele materiale pe care le creeaza, putem vorbi lejer de pierderi financiare pentru ca mai ales daca este vorba despre un depozit de cereale sau de alimente. Aici este mediul cel mai favorabil pentru rozatoare intrucat au adapost si mancare, ceea ce nu ii convinge prea repede sa plece. Mai ales in spatiile comerciale si cele destinate turistilor, acest aspect, cu atat mai mult, nu trebuie ignorat. Excrementele de soareci si sobolani lasa clientilor un impact psihologic puternic, devenind mai mult decat o simpla problema de curatenie.

Rozatoarele pot sa fie si cauza principala pentru intreruperea alimentarii cu electricitate sau chiar scapari de gaz cauzate de ei, inconveniente deosebit de serioase care nu trebuie ignorate. Pe langa pagubele de natura economica, rozatoarele sunt responsabile pentru cauzarea incendiilor, exploziilor, intreruperea cailor de comunicatii si multe altele.

Urmarile sunt deosebit de grave si cu cat asteptati mai mult cu atat riscati ca problema sa se intensifice. Din seria bolilor care se pot contacta in urma contactului cu rozatoarele amintim: febra cauzata de muscatura de sobolan, leptospiroza, salmonela, ciuma bubonica si multe altele.

Protejati-va afacerea si gospodaria apeland la firme specializate

Pentru a va proteja impotriva la toate acestea trebuie sa apelati cat mai repede la  firme de deratizare specializate asa cum este si cea pe care o reprezentam noi. Ne deplasam la fata locului, constatam cat de grava este problema si apoi elaboram o solutie pe care trebuie sa o respectati daca vreti sa eliminati aceasta problema. Acest lucru este recomandat deoarece in multe cazuri nu este suficienta o singura interventie din partea acestor firme de deratizare, fiind necesar sa se aplice substante de mai multe ori pentru a ajunge la rezultatele dorite.

O firma specializata detine echipamente de ultima generatie si cunoaste toate masurile preventive dar si de protectie, astfel incat intreg procesul sa se realizeze in cele mai bune conditii.

Apelati cu cea mai mare incredere la serviciile acestei firme de deratizare si veti vedea ca este foarte simplu dar si eficient sa eliminati aceasta problema. Daca doriti sa aflati mai multe detalii atunci va asteptam si pe site-ul nostru www.deratizarebucuresti.ro.

Cauti o firma dezinsectie? Apeleaza la Ligriv DDD si vei putea sa iti recapeti confortul din spatiul tau!

23/08/2017

 

Atunci cand vine vorba despre daunatori nu puteti sa va ganditi decat la metode de a-i elimina cat mai repede dar si pentru a va bucura din nou de un spatiu curat si lipsit de probleme. Pentru a beneficia de toate acestea este nevoie sa apelati la o firma dezinsectie care sa va ofere solutii complete in ceea ce priveste eliminarea daunatorilor.

O firma dezinsectie care poate sa va ofere servicii de calitate

Inca de cand aceasta firma dezinsectie se afla pe piata de profil, cererea clientilor persoane fizice dar si juridice a crescut. Desi nu este imbucurator sa existe daunatori mai ales in spatiile destinate desfasurarii activitatilor de afaceri, totusi, prin acest lucru se remarca increderea acordata de clienti serviciilor noastre.

Operatiunile realizate de aceasta firma dezinsectie sunt lipsite de pericole atat pentru oameni cat si pentru animalele de companie. Toate substantele folosite sunt agreate de institutiile acreditate si respecta in totalitate prevederile legale cu privire la utilizarea lor.

Procesul de dezinsectie nu este unul indelungat dar chiar daca in urma dezinsectiei ati scapat de problema este indicat sa mai realizati astfel de interventii cel putin preventiv pentru ca problema sa nu apara din nou. Dezinsectia profilactica trebuie sa se realizeze o data la trei luni dar nu mai tarziu de sase luni pentru a putea fi cu adevarat eficienta. Daca totusi insectele si-au facut loc in beci sau alte spatii pe care le utilizati mai putin este recomandat sa apelati la serviciile de dezinsectie curativa. Daca situatia este foarte grava atunci o data la 10 – 15 zile se va interveni cu echipa de profesionisti pentru a elimina problema si focarul de infestare complet. Apoi in mod obligatoriu se apeleaza la dezinsectia profilactica. Dezinsectia se caracterizeaza prin:

  • Personal profesionist si corect
  • Servicii de calitate superioara
  • Tarife avantajoase
  • Solutii pe termen lung

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care vi le oferim. Pe langa toate acestea, firma dezinsectie va ofera si consultanta specializata, astfel incat sa puteti sa va incadrati in bugetul stabilit dar sa si vedeti care sunt pasii de urmat pentru a elimina daunatorii.

Va asteptam solicitarile cu interes si beneficiati de servicii de inalta calitate

De peste 10 ani suntem la dispozitia clientilor nostri prin a le oferi servicii de calitate superioara in materie de dezinsectie si deratizare. Toate produsele utilizate de specialistii de la firma dezinsectie se regasesc pe lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei. In concluzie nu trebuie sa va temeti ca puteti sa va imbolnaviti daca intrati in contact cu substantele folosite si nici daca animalele de companie

In cazul in care un client este nemultumit de rezultatele obtinute mai efectuam o operatiune gratuit si daca nici in urma celor doua nu reusim sa ajungem la rezultatele cerute atunci returnam banii.

Mai multe detalii despre fiecare serviciu oferit in parte dar si despre aceasta firma dezinsectie puteti sa gasiti pe website-ul nostru www.deratizarebucuresti.ro.

 

deratizare bucuresti
08/09/2016

Deratizare Bucuresti

deratizare bucuresti

Deratizarea e in esenta complexul unor masuri aplicate de factorii ce sunt in mod direct interesati in procesul de reducere substantiala al populatiei de rozatoare cat si in cel de mentinere al acesteia la  nivel redus, ca si numar de exemplare.

Rozatoarele sunt o parte importanta a clasei mamiferelor ele fiind practic ca numar, aproximativ o treime in fauna de pe globul pamantesc. In tara noastra se intalneste un numar de rozatoare, ele fiind grupate in cate sase familii mari, ele avand mai mult de 35 de specii si subspecii ce sunt caracterizate cu precadere prin insusiri de viata ce sunt ceva mai putin intalnite la animale explicand in felul acesta, rolul lor daunator mai ales din punctul de vedere economic cat si acela de mentinere si raspandire al bolilor ce sunt deosebit de grave.

Una din insusirile acestor mamifere este cea de dezvoltare excesiva si de crestere permanenta a dintilor incisivi ai acestora dar si cu ajutorul carora pot roade sa distruge, consuman cantitati mari din categoria produselor agroalimentare.

Motivatia efectuarii deratizarii in Bucuresti

In afara de pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate buni purtatori ai unor germeni si vectori principali ce transmit multe dintre  bolile infecto-contagioase care pot sa fie unele chiar foarte grave, dintre ele unele chiar transmisibile oamenilor, cum ar fi spre exemplu tularemia, dar si leptospiroza, icterul infectios, trichineloza, toxinfectiile alimentare, bruceloza, sau antraxul, rujetul, teniazele, ricketsiozele, pesta porcina, pseudopesta aviara si turbarea dar si altele.

Intre particularitatile prezentate de aceste mamifere, in primul rand mobilitatea cat si frecventa excesiva, sunt vectori permanenti ce contribuie in mare masura la diseminarea unor infectii care apar  pe scara larga cat si la transportul si largirea focarelor de boala.

Cand si unde deratizam

Combaterea rozatoarelor e bine sa se faca pe tot  parcursul anului, cu o intensitate sporita mai ales primavara si toamna, perioade in care resursele acestora de hrana care provin din diverse culturi agricole e din ce in ce si mai putina si temperaturile exterioare sunt din ce in ce mai coborate.

Majoritate sorecilor si a sobolanilor au regim de hrana variat, in anumite cazuri acestea sunt chiar omnivori, aceaste insusiri permitandu-le sa se poata  adapta foarte usor la multe surse de hrana.

Cu precadere in mediul urban, zona unde rozatoarele pot sa se adapteze cu mare usurinta e neparat necesara, in mod permanent, efectuarea deratizarilor, mai ales in spatiile ce le ofera conditii bune atat de inmultire cat si de dezvoltare, cum ar fi spre exemplu in cadrul subsolurilor tehnice ale cladirilor, in interiorul  retelelor de canalizare, inauntru depozitelor de alimentare, la unitatile ce se ocupa in principal cu productia alimentara ori cea  farmaceutica, inclusiv in cadrul zonelor de depozitare pe care ce au deseuri si gunoaie.

Activitate privind combaterea acestor daunatori a ajuns sa fie in ultimul timp o problema ce e considerata destul de importanta pentru anumie persoane insa si pentru firme, ele dorindu-si din ce in ce mai mult sa apeleze la astfel de servicii profesionale de deratizare in Bucuresti si in restul tarii, aceasta deratizare fiind facuta foarte bine de catre specialisti atat calitativ cat si din punctul de vedere al periodicitatii.

dezinsectie
27/04/2016

Dezinsectie

dezinsectie

Pentru prevenirea mustelor exista mai multe solutii precum: sa nu lasam alimentele care se pot strica afara si neacoperite, sa curatam mereu litierele pisicilor, sa nu avem in apropierea casei locuri cu potential de clocire, cum ar fi gramezile de balegar, sa instalam plase de muste la usile si la ferestrele de la balcon sau de la casa, pentru a impiedica patrunderea lor in aceste locuri. Mai multe sfaturi pentru combaterea mustelor se pot gasi pe paginile cu dezinsectie.

In cazul in care zona cu pricina este deja infestata, din lipsa prevenirii, se poate incepe compaterea lor. Cele care apar izolat pot fi eliminate cu ajutorul pliciului de muste. Printre metodele care mai pot fi folosite cu succes in combaterea acestora,enumeram: hartia de muste, insecticidele, plasele de muste sau lampile UV (ce pot fi cu banda adeziva ori cu grilaj electric). Lampile UV care au placa adeziva sunt folosite in general in intreprinderile din industria alimentara, restaurante sau hoteluri, pentru a pastra o anumita estetica, in locul folosirii celorlalte metode.

Deasemenea, va putem oferi detalii despre fiecare mod in parte prin care se pot combate mustele, dupa cum urmeaza: in ceea ce priveste tratamentul cu insecticidele clasice, trebuie sa se aplice pe intreaga suprafata care este tratata, indiferent de suport (pereti, iarba sau vegetatie). Modul prin care acestea vor actiona este contactul. In momentul in care musca o sa atinga suprafata anterior tratata, aceasta substanta isi va face efectul, care consta in paralizarea imediata a insectei si uciderea acesteia intr-o perioada de aproximativ 10-15 minute. Folosirea tratamentului cu insecticide nu garanteaza o remanenta prea indelungata, fiind activa numai pe o perioada de maxim 5 saptamani. Aceasta poate fi intrerupta de prima ploaia care este mai puternica.

Deasemenea, se poate folosi un tratament pentru a scapa de muste ce contine insecticide cu atractant. Pe piata se pot gasi mai multe variante de insecticide ce contin atractant alimentar sau sexual, cu actiune impotriva mustelor. Aceste tratamente nu se aplica precum in cazul celorlalte insecticide clasice, pe toata suprafata, ci numai zona. Principiul pe care se bazeaza el este constituit de nevoia mustelor de consum sau atractia lor sexuala. Este folosita o pensula pentru aplicarea acestuia la interior sau la exterior. El se aplica sub forma de spoturi ori folosind varianta unei pompe de joasa presiune, cu care este aplicat  sub forma unor benzi. In cazul primei metode, substanta se va dizolva precum o pasta, iar a doua metoda reactioneaza ca un insecticid obisnuit. Durata pe care se intinde eficienta substantei folosite este una mai indelungata decat in ceea ce priveste aplicarea sa sub forma unor spoturi sau a unor cercuri. Acest lucru se datoreaza cantitatii mai mari de insecticid aplicat. Deasemenea, consumul va fi proportional. Specialistii recomanda aplicarea tratamentelor prezentate in zonele ferite de bataia directa a soarelui si de ploaie, pentru a asigura o eficienta cat mai indelungata a acestora.

Putem mentiona ca insecticidul folosit impotriva mustelor se poate spala cu apa si este biodegradabil. Pentru mai multe detalii, accesati site-urile de specialitate, precum: deratizarebucuresti.ro.

electroinsecticide
11/04/2016

Electroinsecticide

electroinsecticide

Sezonul cald aduce cu el, dincolo de vacante, plimbari, voie buna si neplacerile provocate de insecte. Pentru multi, lunile de vara inseamna o lupta continua cu insecte precum tantari, muste. Este adevarat ca sunt greu de suportat si provoaca mari probleme mai ales in magazinele de carne, produsele de patiserie, laboratoarele de cofetarie, terasele in aer liber sau cele din zona lacurilor etc. Pentru a scapa de insecte, exista la indemana dumneavoastra, dispozitive moderne si foarte eficiente- electroinsecticide.

De unde puteti sa cumparati electroinsecticide?

Firma cunoscuta Ekommerce Est reprezinta cea mai buna alegere, in cazul in care vreti sa va procurati electroinsecticide. Aceasta companie, cu sediul in municipiul Bacau, a luat fiinta in anul 2008, se ocupa cu furnizarea de solutii eficiente in materie de servicii de dezinfectie, deratizare, dezinsectie. De aici puteti cumpara echipamente, produse si diverse accesorii la preturi competitive. Ekommerce Est comercializeaza si aparate si capcane pentru rozatoare si insecte, care pot fi folosite atat in gospodarii, cat si de catre companii din domeniul alimentar sau HoReCa. Toate produsele, inclusiv electroinsecticide sunt importate din Italia, de la compania italiana Ekommerce, de care apartine si cea din Romania si sunt cunoscute de catre clienti ca fiind eficiente si de inalta calitate. Un alt avantaj al produselor acestei firme este acela ca sunt ecologice.

Daca aveti nevoie de electroinsecticide, contati pe oferta companiei Ekommerce Est

 La aceasta firma gasiti doua tipuri de electroinsecticide: cu grila electrica si cu banda adeziva, ambele fiind dotate cu raze UV care au rolul de a atrage insectele, datorita luminii puternice produse. Dupa ce sunt atrase spre sursa de lumina, insectele sunt fie electrocutate, fie prinse in capcana adeziva.  Aceste electroinsecticide se monteaza usor, au un consum de energie redus si se gasesc in mai multe modele, astfel incat, sa aveti oportunitatea de a alege ce se potriveste mai bine cu cerintele dumneavoastra.

Ce alte produse in afara de electroinsecticide mai puteti cumpara de la Ekommerce Est?

Firma bacauana isi intampina clientii cu o variata gama de produse, intre care se numara: insect killere, electroinsecticide, control rozatoare, capcane insecte, repelenti, aparatura si echipamente DDD. Preturile practicate sunt la indemana unui numar mare de clienti, acestea fiind avantajoase. Puteti consulta intreaga lista de produse prin accesarea site-ului ekommerce.ro. Aici veti putea vizualiza inclusiv fotografii si detalii tehnice despre fiecare produs in parte pentru a sti cat mai exact care este cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra. La Ekommerce, cel mai important lucru este calitatea.

Vreti sa ii contactati pe cei de la Ekommerce? Iata ce posibilitati aveti

Firma are sediul in municipiul Bacau, pe strada Calea Republicii, nr 157C. Angajatii companiei stau la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri in intervalul orar 09.00-17.00. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele firmei, puteti sa ii contactati fie prin intermediul celor 4 numere de telefon afisate pe site, fie prin fax sau e-mail. Nu ezitati si cumparati acum electroinsecticide de la Ekommerce pentru ca lunile de vara sa nu mai fie deranjate de insecte si activitatile dumneavoastra cotidiene sa nu mai fie perturbate.

servicii dezinsectie
19/01/2016

Apelati la noi pentru servicii dezinsectie complete

servicii dezinsectie

Nimeni nu isi doreste sa imparta bucataria sau chiar casa cu micile creaturi, care pe langa faptul ca arata oarecum urat, prezinta si un potential risc de infectare a mancarii si nu numai. Gandacii de bucatarie sunt printre cei mai comuni “vecini”, acestia sunt prezenti mai ales in zonele rurale, la casa, dar si in zonele urbane cu precadere in apartamentele situate la parter si primele 2 etaje. Odata intrati in casa, acestia se lasa foarte greu alungati, insa, datorita firmelor ca Igiena Romserv DDD care ofera servicii dezinsectie la cel mai inalt grad de profesionalism, veti reusi sa scapati definitiv de aceste mici creaturi.

De ce sunt gandacii de bucatarie atat de periculosi?

Dupa cum spuneam, gandacii reprezinta un potential risc mai ales cei de bucatarie. In general acestia umbla cam peste tot, inclusiv acolo unde nu ati reusit sa faceti curat inca de cand v-ati mutat. Bineinteles, la fel ca si alte insecte, cel mai mare risc este cel al contaminarii, iar daca despre gandacii de bucatarie putem spune ca acestia sunt inofensivi in mod direct, prin faptul ca acestia umbla literalmente peste tot, acestia pot aduce microbi si bacterii foarte periculoase in casa dumneavoastra. Prin intermediul expertilor in servicii dezinsectie nu numai ca veti scapa de gandacii de bucatarie, dar de asemenea, veti elimina si riscul reintoarcerii acestora.
In mod uzual, cu precadere in lunile calde ale anului, mai exista sanse sa gasiti in bucatarie unul, pana la 4 gandaci in 3 luni. Acest numar este unul ne-alarmant, insa daca seara in special, dupa lasarea noptii, cand aprindeti lumina gasiti masa plina de gandaci, aveti o reala problema. Firma noastra ofera servicii dezinsectie performante, cu efect pe timp indelungat si foarte sigure.

Care este tinta unor servicii dezinsectie

In general, gandacii de bucatarie sunt atrasi de 3 factori: mancare, caldura si siguranta. Mancarea acestor mici fapturi este practic orice rest alimentar, incepand cu un cartof pai care a cazut intre aragaz si chiuveta, sau coji de legume si fructe, chiar pana si resturile ramase dupa o cina copioasa. Asadar, o conditie generala pentru evitarea prezentei gandacilor este cea de a avea o bucatarie curata tot timpul. In cursul desfasurarii unor servicii dezinsectie primul lucru pe care angajatii nostri il fac este cel de a curata toata bucataria, incepand cu cele mai ascunse si inaccesibile zone, pana la aragaz, cuptor, spatele dulapurilor, etc.
Caldura este iarasi un aspect ce ii atrage pe gandaci. Evident, nimanui nu ii place frigul. Acesta este si motivul pentru care in cazurile de infestare a unui spatiu, iarna veti observa cei mai multi gandaci. Vara este anotimpul in care exista cel mai mare risc ca in casa dumneavoastra sa intre gandacii, insa iarna este sezonul in care acestia stau la caldura si isi extind prezenta. Acest lucru este facilitat si de inaccesibilitatea unor anumite zone din bucatarie, fapt care le ofara si siguranta.
Asadar, pentru ca suntem in plin sezon rece, acum este cel mai bun moment pentru a apela la gama de servicii dezinsectie oferite de catre Igiena Romserv DDD. Pentru detalii va asteptam cu drag pe pagina noastra, www.deratizare-dezinfectie.ro

dezinsectie bucuresti
16/07/2015

Dezinsectie Bucuresti, tratament de inlaturare a daunatorilor

dezinsectie bucuresti

Pericolele asupra sanatatii noastre pot veni de peste tot, de pe pamant, din apa sau din aer. Daca ne referim la acest din urma mediu, unul dintre aceste pericolele il reprezinta insectele daunatoare, purtatoare si transmisibile de boli destul de grave, cum ar fi malaria, febra tifoida, toxiinfectiile alimentare, bolile digestive, meningita si inca multe altele. Pentru a ne proteja din acest punct de vedere, avem nevoie de servicii dezinsectie Bucuresti, care au rolul de a extirpa, atat focarele de insecte deja create, cat si factorii care ar putea favoriza dezvoltarea si raspandirea lor.

Pe langa riscul de imbolnavire, prezenta acestor insecte ne creeaza si un disconfort major, de aceea operatiile de dezinsectie sunt atat de necesare.

 Remanenta substantelor folosite in dezinsectie Bucuresti

Reducerea sau chiar eliminarea prezentei acestor insecte se face cu ajutorul unor substante folosite de firmele care furnizeaza aceste servicii. Substantele sunt insa inofensive pentru oameni sau animalele domestice, plante sau albine, mai ales in conditiile in care aplicarea lor se face in mod corect. Remanenta este de obicei de cateva saptamani, prin urmare, in spatiile asupra carora s-a actionat, insectele nu mai apar o buna perioada dupa operatia de dezinsectie Bucuresti. Cu toate acestea, la anumite perioade, de obicei de circa trei luni, ea trebuie reluata, deoarece substantele de dezinsectie, pana la urma isi pierd proprietatile.

 Spatiile interioare si exterioare supuse dezinsectiei Bucuresti

Insectele exista nu doar afara, ci si in spatiile inchise, de aceea operatia de exterminare a lor trebuie facuta, atat in interiorul, cat si in exteriorul unor incinte, folosindu-se metode adecvate fiecarui caz in parte. Scolile, spitalele, laboratoarele, dar si fermele si chiar interioarele rezidentiale au nevoie de astfel de servicii, pentru a elimina pericolele pe care insectele le pot reprezenta. Spatiile industriale si cele comerciale au si ele nevoie de acest gen de tratament, in mod periodic, in aceeasi masura ca fermele de pasari si animale. In domeniul public, operatia de dezinsectie intra in atributia administratiilor publice locale, care trebuie sa se ocupe de aplicarea tratamentului de mai multe ori pe an, astfel incat populatia sa se afle la adapost de riscul de imbolnavire transmis prin intermediul daunatorilor.

 Substante sigure pentru om, folosite in dezinsectie Bucuresti

In urma operatiilor de dezinsectie pe domeniul public, se elimina o serie de insecte daunatoare, asa cum sunt tantarii si mustele, dar, prin acest gen de tratament, se pot extirpa si gandacii de bucatarie, furnicile, plosnitele, capusele, puricii si alte insecte purtatoare de agenti patogeni. Se castiga o mai mare siguranta in ceea ce priveste sanatatea oamenilor, insa, prin serviciile de dezinsectie Bucuresti, se atinge si un nivel ridicat al confortului, atat pentru populatia urbana, cat si pentru cea rurala.

Ministerul Sanatatii a aprobat o lista cu substantele chimice care pot fi folosite de firmele de dezinsectie, adica acelea care nu au un impact negativ asupra oamenilor, animalelor sau plantelor, sunt biodegradabile si nu lasa urme pe suprafetele pe care au fost aplicate.

Detalii pe www.deratizarebucuresti.ro

servicii ddd bucuresti
14/07/2015

Ligriv Servicii ddd Bucuresti

servicii ddd bucuresti

Traim intr-o era a modernizarii, unde se construiesc zilnic noi cladirii destinate pentru diferite afacerii sau distractii, case pentru noi familii si totusi avem aceasi veche problema: daunatorii.

Daunatorii precum gandacii, tantarii sau rozatoarele mici isi pot face aparitia in orice constructie fie ca este una veche sau una noua si pot afecta calitatea vietii locatarilor in moduri foarte grave. Asadar Ligriv serviciile ddd bucuresti sunt necesare in orice situatie in care intampinati probleme cu daunatori de orice ce tip.

Ligriv serviciile ddd bucuresti necesare

Intr-un mediu poluat precum orasele aglomerate sau chiar si la tara, pot aparea fara nici o cauza daunatori care pot provoca situatii neplacute sau chiar pot transmite bolii care pot face rau si pot diminua calitatea comfortului pe care il aveti. Ligriv serviciile ddd bucuresti sunt perfecte pentru a scapa de acesti daunatorii care va pun viata in pericol si pot transmite boli periculoase atat pentru tine cat si pentru copii.

Fie ca te confrunti deja, sau nu, cu o eventuala problema a daunatorilor, Ligriv serviciile ddd bucuresti sunt excelente pentru a te scapa de acestea. Se recomanda folosirea Ligriv  serviciilor ddd bucuresti chiar inaintea unei eventuale probleme cu daunatorii, pentru o siguranta si o viata mai buna ferita de probleme.

Avantajele Ligriv serviciilor ddd bucuresti

Ligriv serviciile ddd bucuresti sunt servicii de top, recunoscute in toata Romania, datorita calitatii lor si a promtitudinii cu care se raspunde la cererile facute de clienti.

Acestea sunt insotite in totalitate de produse de foarte buna calitate si se bucura de un renume la nivel mondial, fiind folosite in procesul de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie cele mai buna produse, produse de calitate si cu efect imediat asupra daunatorilor, nefiind nocive oamenilor.

Ligriv servicii ddd bucuresti pentru toata lumea

Ligriv serviciile ddd bucuresti pot fi regasite in principal in bucuresti, dar nu inseamna ca daca locuiesti in alta localitate nu poti beneficia si tu de acestea. Serviciile sunt disponibile in toata tara pentru o tara mai curata si mai sanatoasa ferita de daunatori.

Experienta echipei cu care se lucreaza si profesionalismul lor face din Ligriv serviciile ddd bucuresti alegerea perfecta in cazul in care te lovesti de aceasta problema. Oferim interventie in  maxim 3 ore de la apelul telefonic pentru eliminarea problemei cat mai rapid dar si garantia unei lucrari de exceptie datorita produselor pe care le folosim, aprobate de Ministerul Sanatatii.

Ligrivserviciile ddd bucuresti aliatul tau

Venim in ajutorul tau cu cele mai bune si mai sigure produse de eliminat daunatori si prevenirea lor definitiva. Sunt folosite in acest proces produse de la firme renumite, cu efect maxim si de calitate.

Garantia lucrari este asigurata de catre firma noastra, avand in vedere cei peste 1000 de clienti multumiti, care sunt mai sanatosi acum datorita noua, iar in caz contrar oferim banii inapoi.

Suntem online pe www.deratizarebucuresti.ro, cu un program non-stop special creat pentru clientii nostri care isi doresc serviciile noastre pentru o interventie rapida si eficenta in timp. Contactati-ne online si aveti reducere 10% din pretul serviciilor de orice fel sau telefonic si imbunatateste-ti viata garantat.

Mai multe despre acest domeniu cititi pe www.deratizarebucuresti.ro

10/05/2015

Ekommerce Est comercializeaza insect killer!

4fcdcb2c7126d0ba0be81d2522937ca2Daca esti in cautare de insecticide la Ekommerce Est gasesti insect killer, unele dintre cele mai bune produse de pe piata de specialitate. Fie ca vrei sa te feresti de muste, tantari, purici, furnici, paianjeni sau alte insecte trebuie doar sa rasfoiesti paginile magazinului online Ekommerce Est. Aceasta companie vine in sprijinul companiilor prestatoare de servicii de dezinsectie cu o serie de produse insect killer si insecticide de calitate. Spectrul larg de actiune si tipurile de insecte pe care le combat le fac ideale pentru nenumarate tratamente de dezinsectie, in cadrul oricarui spatiu.

Indiferent ca esti persoana fizica si doresti utilizarea acestor produse in scop personal sau persoana juridica si ai nevoie de insect killer pentru desfasurarea in conditii de igiena a afacerii pe care o detii, produsele vor satisface orice dorinte. Cu ajutorul acestor produse vei reusi sa rezolvi aceste probleme intr-un mod simplu si rapid, fara batai de cap. Comercializate la un bun raport calitate-pret, aceste produse sunt de un real ajutor cand doresti sa scapi de insecte de orice fel. Economice si ecologice aceste produse sunt cea mai buna solutie la care poti apela pentru a scapa de insecte.

Insect killer si insectele din gospodaria ta nu mai au scapare!

Tratamentele pe care le gasesti in cadrul site-ului sunt extrem de  eficiente in momentul in care sunt aplicate. Pentru eliminarea efectelor secundare si prevenirea intoxicatiei la oameni trebuie sa respecti intotdeauna instructiunile de utilizare si cantitatile recomandate. Aceste produse comercializate sunt ambalate corespunzator, in recipiente de plastic si cu capace care asigura o inchidere etansa. In functie de preferinte, de tipul insectelor care se doresc a fi eliminate si de dispozitivele de imprastiere utilizate in acest sens, clientii au de ales intre insecticide sub forma de pulbere, solutii lichide, insecticide granulate, sub forma de fum etc.

Avand in vedere faptul ca acest insect killer are un spectru larg de actionare, produsele sunt extrem de eficiente pentru a scapa de multimea daunatorilor nedoriti. Insecticidele se pot utiliza atat ca masura de preventie, cat si pentru combaterea acestor insecte in cazul in care v-au invadat casa. Urmarind toate instructiunile de utilizare, ai garantia ca vei scapa de acesti daunatori indiferent de marimea sau multimea acestora. Solutiile propuse de Ekommerce Est sunt eficiente si accesibile ca pret, avand si avantajul de a putea fi comandate in cel mai scurt timp posibil.

Ekommerce Est – specialist in dezinsectie!

Societatea Ekommerce Est ofera solutiile de care ai nevoie in materie DDD atat in ceea ce privesc produsele, cat si accesoriile si echipamentele utilizate in cadrul operatiunilor mentionate. Firma Ekommerce Est comercializeaza aparate si capcane pentru insecte si rozatoare, produse pentru uz casnic, dar si pentru companiile din sectorul alimentar si HoReCa. Ekommerce Est ofera produse sigure, ecologice si la un pret bun in raport cu calitatea. Efectuarea in siguranta a operatiunilor DDD este principiul de baza pe care se orienteaza toate produsele si serviciile oferite. Comanda acum produsele pe care le doresti de la Ekommerce Est si casa ta va straluci de curatenie si va fi igienizata corespunzator.

Datele de contact ale firmei Ekommerce Est

Adresa firmei: Calea Republicii, nr. 157C, Bacau

Telefon: 0724 296 736

Email: info@ekommerce.ro

servicii-ddd
01/04/2015

Servicii DDD pentru o curatenie absoluta

servicii-ddd

Din experienta de peste 10 ani de zile, stim foarte bine ca o persoana informata corect, pentru noi, inseamna un client castigat. Iar faptul ca oferim servicii complete de maxima eficienta, a facut sa adunam peste 1000 clienti multumiti, satisfacuti de rezultatele actiunilor noastre.

In continuare, firma a hotarat aducerea tuturor informatiilor despre activitatea noastra (servicii DDD) si in mediul online, atat de folosit in ziua de azi.

Servicii DDD cu 10% discount

Compania noastra isi doreste sa beneficieze atat de multumirea clientilor prezenti, cat si a celor viitori. De aceea, am introdus urmatoarea facilitate. Pentru toti cei apeleaza la serviciile noastre prin intermediul mediului online, oferim o reducere de 10%. Ce inseamna prin intermediul mediului online? Daca dumneavoastra efectuati comanda pe site-ul nostru (la rubrica Contact) ori daca ne sunati la unul din numerele de telefon afisate si ne specificati ca ati luat numarul de pe acest site, firma noastra va garanteaza un discount de 10% pentru serviciile pentru care optati. Scapati de daunatori mai simplu si mai ieftin cu deratizarebucuresti.ro!

Servicii DDD-deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Deratizarea este procesul complex alcatuit din mai multe metode si mijloace, efectuat atat pentru combaterea, cat si pentru prevenirea prezentei nedorite a rozatoarelor. Deratizarea prezinta o importanta deosebita, atunci cand avem de-a face cu soareci si sobolani, deoarece stim foarte bine pericolele cauzate de acestia (transmiterea unor boli grave, poluare, pagube economice). Pentru unitatile alimentare si farmaceutice, deratizarea se recomanda a fi facuta cel putin o data pe luna. Pentru alte spatii, ca de exemplu subsoluri, retele de canalizari, deratizarea trebuie efectuata cel putin o data la 3 luni. Avem la dispozitie pentru fiecare caz de deratizare, mai multe metode. Cu titlu de exemplu, este batonul cerat sau suportul cerealier, amplasate in statii de intoxicare.

Dezinsectia este reprezentata de actiunile efectuate pentru prevenirea si combaterea insectelor si artropodelor, care transmit boli infecto-contagioase ori care produc pagube economice prin distrugerea unor productii. Dezinsectia elimina insecte si artropode care ne pun sanatatea in pericol (epidemia de meningita West Nile, o boala infectioasa grava, transmisa de tantari, boala Lyme, transmisa de capuse) sau care ne creeaza un disconfort mai mult decat neplacut, noua sau clientilor/pacientilor.prietenilor nostri. Intra in aceste categorii: tantari, muste, paduchi, purici, furnici, plosnite, termite, molii, paianjeni, capuse, gandaci de bucatarie etc.

Dezinfectia este actiunea de decontaminare a diferitor spatii pentru combaterea, dar mai ales pentru prevenirea bolilor si infectiilor. Intotdeauna este mai bine sa prevenim, decat sa combatem!

Indiferent de locatia ta, apeleaza cu incredere la serviciile DDD Bucuresti

Serviciile DDD se adreseaza atat locuitorilor din capitala, cat si celor din restul tarii. Actionam eficient si cu responsabilitate, in orice fel de spatiu, interior sau exterior: locuinte particulare, asociatii de proprietari, unitati comerciale sau industriale, unitati de interes public, scoli si gradinite, spitale si cabinete medicale, hoteluri si restaurante, cinematografe si sali de spectacol, curti, gradini, strazi, parcuri si altele.

Serviciile DDD Bucuresti, personalul calificat de care ai nevoie

Toate solutiile, substantele si tehnologiile pe care le folosim in actiunile DDD, sunt avizate de Ministerul Sanatatii, asadar aveti asigurarea ca nu sunt toxice, nu au niciun efect negativ asupra sanatatii oamenilor si animalelor.

De asemenea, toate produsele noastre sunt profesioniste, fabricate de marci renumite. Tot ce trebuie sa faceti pentru a scapa de daunatori, este sa apelati cu incredere la serviciile noastre DDD!