firma curatenie bucuresti
28/06/2016

Firma curatenie Bucuresti

firma curatenie bucuresti

Indiferent de cat este de mare gradul de complexitate al curateniei ce trebuie exectuata, specialistii trateaza orice lucrare cu un maxim de profesionalism si responsabilitate, in asa fel incat, satisfactia pe  clientii sa fie pe masura eforturilor depuse de personalului specializat in servicii de curatenire.

Aceste firme de curatenie pot sa ofere clientilor garantia unei calitati si a responsabilitatii, cu increderea data de marea majoritate dintre firmele de curatenie din Bucuresti.

Curatenie din birouri si spatii comerciale

Firmele ofera clientilor servicii eficiente adaptate  nevoilor si bugetului de care acestea dispun, pentru a putea efectua curatenia in interiorul birourilor, in hale si in spatiile comerciale. Chiar daca este nevoie de o curatenie ce trebuie facuta zilnic la birou sau de curatenie dupa reamenajarea biroului ori a spatiului comercial, ca si al altor spatii de genul acesta, clientii pot in orice moment sa conteze pe serviciile pe care le ofera firmele de curatenie din Bucuresti.

Spatiul comercial si cel de la birou sunt considerate primul contact al clientul cu afacerea partenerului, din acest motiv este importanta acordarea unei atentii pe masura oricarei curatenii. Deasemenea, productivitatea si increderea angajatilor depind de mediul unde acestea lucreaza.

Pentru a mentine un aspect curat si profesional in cadrul spatiului comercial, firmele de curatenie pot sa ofere:

 • Economie printr-un contract unde se deduce TVA-ul, asta inseamnand ca ai pentru astfel de servici un angajat iar firma in care acesta face curatenie nu o sa plateasca taxe. O firma de curatenie care are echipe specializate este cu mult mai ieftina, eficienta si sigura comparativ cu angajarea unei persoane ce se ocupa de curatenie ori de atribuirea sarcinilor altor angajati ai firmei.
 • Firmele de curatenie pot sa ofere productivitate pentru ca actioneaza rapid, si se folosesc de propriul personal suficient pentru ca spatiul unde isi desfasoara activitatea respectivii clienti sa nu se blocheze pentru timp indelungat si activitatea firmelor sa se reia cat mai rapid.
 • Eficienta reprezinta un alt beneficiu pe care il ofera serviciile complete de curatenie oferite de firmele de curatenie din Bucuresti, cu servicii la niste standarde inalte, oferite prin suportul unui personal specializat si utilizand echipamente profesionale. Firmele pot sa asigure curatenie impecabila, astfel incat angajatii firmei si clientii sa isi poata desfasura activitatea intr-un mediu curat si igienizat.
 • Profesionalismul are la baza trimiterea echipelor de oameni care sunt potriviti pentru un anume loc unde urmeaza sa fie desfasurate serviciile de curatenie. Firmele care executa curatenie vin in intampinarea clientilor cu un personal calificat, care stie bine cum poate sa faca o treaba buna in cladirile de birouri ce au echipamente IT, dar si in niste hale care sunt dotate cu diverse utilaje.
 • Siguranta este si aceasta o certitudine pe care o ofera firmele specializate de curatenie. Sunt protejate in orice moment bunurile pe care le au firmele in care este executata curatenia regulat, cu ajutorul politelor de asigurare, in felul acesta avand posibilitatea de a da despagubiri atunci cand apar defectiuni ori poate erori ce sunt accidentale si care au fost cauzate in procesul de curatenie.
vidanjare bucuresti
25/02/2016

Nutu Serv Com pune la dispozitia clientilor serviciul vidanjare Bucuresti!

vidanjare bucuresti

Esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie serviciul vidanjare Bucuresti? Nu stii la cine sa apelezi? Nutu Serv Com este alegerea perfecta!  Acesta companiei isi desfasoara activitatea in domeniul salubritatii, fiind specializata in lucrari de vidanjare, desfundare si decolmatare a retelelor de canalizari, spalari piscine, spalari bazine, preluarea apelor uzate menajere, etc. Nutu Serv Com se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice din Bucuresti si judetul Ilfov.

Preturile pe care Nutu Serv Com le practica sunt mai mult decat avantajoase, in functie de gradul de complexitate si de marimea lucrarii pe care echipa trebuie sa o termine. Datorita serviciilor de inalta calitate oferite, aceasta companiei este una dintre cele mai cautate pentru prestarea serviciilor de vidanjare Bucuresti.

Nutu Serv Com este alcatuita dintr-o echipa competenta si dinamica, avand in dotare utilaje de ultima generatie, performante cat si mijloace de transport adecvate pentru aceste servicii.

Din anul 2006, Nutu Serv Com dispune de autorizatie de mediu prin intemediul careia se demostreaza ca aceasta companie isi poate desfasura activitate in siguranta. Servicul vidanjare Bucuresti dispune de utilaje performante care pot actiona in cel mai scurt timp posibil atat in reteaua de canalizare, dar si in cadrul altor zone speciale.

Nutu Serv Com-  serviciul vidanjare Bucuresti de top pentru un oras curat!

Compania Nutu Serv Com este o companie pe care te poti baza ori de cate ai nevoie de serviciul  vidanjare Bucuresti. Deversarea deseurilor se realizeaza doar in punctele indicate de catre  Apa Nova Bucuresti iar in felul acesta servicul de vidanjare prestat de Apa Nova este ecologic si are in vedere protejarea mediul inconjurator.

Printre serviciile de vidanjare Bucuresti oferite de Nutu Serv Com, putem enumera:

 • vidanjare reziduuri menajere – acesta este un serviciu la mare cautare de catre persoanele care locuiesc la casa
 • vidanjare reziduuri petroliere
 • vidanjare reziduuri grasimi
 • vindanjare separatoare spalatorii auto
 • separatoare de produse petroliere si instalatiile de preepurare
 • separatoare de grasimi si instalatii de denisipare
 • decantoare instalatii de spalatorii auto, indiferent ca sunt manuale, automate sau din fose septice
 • desfundarea conductelor de canalizari si a tubulaturilor
 • spalari de piscine, bazine cat si stropiri spatii verzi
 • decolmatarea caminelor si canalizarilor
 • vidanjare decantoare
 • preluarea apelor uzate menajere

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la Nutu Serv Com pentru vidanjare Bucuresti!

Nutu Serv Com detine o experienta de peste 10 ani in domeniul salubritatii, personal calificat si cu experienta, un parc auto ce are in dotare 5 vidanje moderne dotate asa cum trebuie, autorizatii si Permisul de Vidanjare eliberat de catre Apa Nova precum si Autorizatia de Mediu eliberata de catre Agentia de Protectie a Mediul. Toate aceste lucruri fac ca Nutu Serv Com sa ocupe locul intai in acest domeniu.

Fiecare colaborare cu aceasta companie se bazeaza pe seriozitate si profesionalism si promptitudine.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre vidanjare Bucuresti si colaborari, acceseaza pagina web www.orasulcurat.ro sau contacteaza reprezentantii –0744 302 180. Acestia vor raspunde imediat si cu seriozitate oricarei solicitari venite din partea oricarui client!

Daca iti doresti un oras curat, apeleaza la Nutu Serv Com – vidanjare Bucuresti!

17/02/2016

Dutescu Profesional Cleaning, o altfel de curatenie cu masini de spalat cu om la bord

masini de spalat cu om la bord

 

Compania Dutescu Profesional Cleaning, unic importator al utilajelor de curatat marca Fiorentini in Romania ofera o gama variata de produse profesionale de cea mai buna calitate, la preturi corecte, fara concurenta. Atunci cand vine vorba de masini de spalat cu om la bord acestea reusesc sa faca fata cu succes celor mai drastice cerinte, fiind recomandate in special centrelor comerciale, garilor si aeroporturilor, adica acelor spatii cu trafic mare in care curatenia este deosebit de importanta, dar in care aceasta se poate face cu greutate daca nu sunt folosite ustensile profesionale, alaturi de produse serioase.

 

Masini de spalat cu om la bord pentru o curatenie de durata

Compania ING Fiorentini a inceput inca din 1978 sa construiasca si sa conceapa aparate industriale de curatat, fiind in prezent un adevarat lider in domeniu. Astfel, de la Vatican pana la Kremlin, aceste dispozitive au reusit sa isi faca locul in orice spatiu care avea nevoie de curatenie. In privinta unor masini de spalat cu om la bord acestea s-au dezvoltat in timp, reusind in prezent sa faca fata celor mai drastice cerinte pe care societatea actuala le are. Astfel, spalatul se poate face usor, alimentand dispozitivul cu apa si cu detergent profesional. Ulterior, el este condus prin spatiu care are nevoie de spalare, fiind unul dintre cele mai facile moduri de a face curatenie. Scaunul aparatului este unul confortabil, iar cei care fac curat nu obosesc in timpul acestor activitati. Mai mult, orice masini de spalat cu om la bord create de Fiorentini si importate in Romania de Dutescu Profesional Cleaning sunt echipamente de inalta clasa, compacte si robuste, care beneficiaza de certificatul de calitate ISO 9001. Mai mult de atat, ele sunt in proportie de 90% parte mecanica, fiind extrem de fiabile si usor de reparat in caz de necesitate. Fiind destinate unor clienti extrem de exigenti, eficienta lor a fost urmarita cu atentie in cadrul procesului de concepere, mecanicii si inginerii reusind sa puna astfel la punct o serie de produse incredibile.

Calitate si siguranta cu cele mai bune produse oferite de Dutescu Profesional Cleaning

De ani de zile compania Dutescu Profesional Cleaning a reusit sa aduca in Romania o gama variata de masini de spalat cu om la bord marca Fiorentini, acestea fiind vizibile atat in centre comerciale importante din toata tara, cat si in aeroporturi si gari de dimensiuni mari. Aceste dispozitive profesionale reusesc sa transforme orice activitate de spalare si curatenie intr-un eveniment extrem de facil care se poate finaliza cu usurinta, fara batai de cap si fara oboseala. Astfel, masina face totul, in timp ce persoana care o conduce trebuie doar sa o ghideze in spatiile in care spalarea pardoselii este necesara. In acelasi timp, aceste masini de spalat cu om la bord pot sa foloseasca atat spuma uscata, cat si o serie variata de detergenti profesionali, in functie de nevoile si dorintele fiecarui client in parte. Pentru o curatenie desavarsita, Dutescu Profesional Cleaning este cea mai buna alegere.

 

firma-curatenie-sector-1
20/01/2016

Firma curatenie Sector 1 si alegerea celor mai ieftine servicii

firma-curatenie-sector-1

Fie ca vorbim de spatiile personale sau de cele destinate activitatilor comeciale, trebuie ca acestea sa fie cat mai bine curatate. Daca doriti sa apelati la o firma curatenie sector 1 nu veti avea probleme, deoarece exista o multime de optiuni. Totusi, trebuie sa retineti ca nu toate societatile se concentreaza pe calitatea serviciilor oferite, ci mai degraba pe profiturile obtinute. Este indicat sa va asigurati ca firma la care apelati nu doar ca foloseste cele mai bune produse ci se bucura si de serviciile unor persoane mereu atente la detalii. In ceea ce priveste preturile, acestea pot sa difere foarte mult, insa cel mai indict este sa apelati la societatea care va ofera serviciile cu cel mai bun raport calitate pret.

Daca veti studia oferta de preturi pe care o gasiti pe piata de servicii de curatenie cu siguranta veti gasi o firma curatenie Sector 1 care are preturi mult mai mici decat concurenta. Nu este indicat sa apelati la aceasta societate fara sa va informati mai bine, deoarece de cele mai multe ori, preturile mici, inseamna si servicii de o calitate mai proasta. Deoarece aceasta nu este o regula, este indicat sa incercati sa obtineti cat mai multe informatii. Este important sa stiti care este parerea unor persoane care au mai apelat la serviciile societatii respective.

Firma curatenie Sector 1 si parerile persoanelor care au mai apelat la serviciile acesteia

Daca nu cunoasteti persoane care au mai apelat la astfel de servicii, nu trebuie sa va impacientati deoarece din fericire mediul virtual va sta la dispozitie. Exista forum-uri si grupuri de discutii unde persoane care au mai apelat la astfel de servicii isi spun parerea. Mai mult decat atat, veti putea si dvs. sa adresati intrebari si astfel veti avea la dispozitie toate informatiile de care aveti envoie pentru a lua cea mai buna decizie. Daca doriti sa apelati la o firma curatenie Sector 1 care are si un site web trebuie sa il consultati si pe acesta pentru a vedea exact care sunt serviciile la care puteti apela.

Firma curatenie Sector 1 si detaliile serviciilor

Dupa cum spuneam si mai sus, puteti afla o multime de in formatii referitoare la o firma curatenie Sector 1 utilizand mediul virtual. Dupa ce veti alege la ce societate sa apelati, va trebui sa luati legatura cu reprezentantii acesteia cat mai repede. In acest fel veti putea stabili toate detaliile, precum orele si zilele in care urmeaza sa se faca curatenie, dar si pretul serviciilo si modalitatea de plata. Daca aveti posibilitatea, este indicat sa vizitati locuri in care respectiva societate s-a ocupat de efectuarea curateniei. De asemenea, este important sa nu uitati faptul ca cu cat veti avea mai multe informatii, cu atat veti putea lua o decizie mai buna in privinta societatii la care sa apelati. daca doriti sa apelati la o firma curatenie Sector 1 va recomandam sa accesati site-ul www.realclean.ro si cu siguranta veti gasi ce cautati.

servicii dezinsectie
19/01/2016

Apelati la noi pentru servicii dezinsectie complete

servicii dezinsectie

Nimeni nu isi doreste sa imparta bucataria sau chiar casa cu micile creaturi, care pe langa faptul ca arata oarecum urat, prezinta si un potential risc de infectare a mancarii si nu numai. Gandacii de bucatarie sunt printre cei mai comuni “vecini”, acestia sunt prezenti mai ales in zonele rurale, la casa, dar si in zonele urbane cu precadere in apartamentele situate la parter si primele 2 etaje. Odata intrati in casa, acestia se lasa foarte greu alungati, insa, datorita firmelor ca Igiena Romserv DDD care ofera servicii dezinsectie la cel mai inalt grad de profesionalism, veti reusi sa scapati definitiv de aceste mici creaturi.

De ce sunt gandacii de bucatarie atat de periculosi?

Dupa cum spuneam, gandacii reprezinta un potential risc mai ales cei de bucatarie. In general acestia umbla cam peste tot, inclusiv acolo unde nu ati reusit sa faceti curat inca de cand v-ati mutat. Bineinteles, la fel ca si alte insecte, cel mai mare risc este cel al contaminarii, iar daca despre gandacii de bucatarie putem spune ca acestia sunt inofensivi in mod direct, prin faptul ca acestia umbla literalmente peste tot, acestia pot aduce microbi si bacterii foarte periculoase in casa dumneavoastra. Prin intermediul expertilor in servicii dezinsectie nu numai ca veti scapa de gandacii de bucatarie, dar de asemenea, veti elimina si riscul reintoarcerii acestora.
In mod uzual, cu precadere in lunile calde ale anului, mai exista sanse sa gasiti in bucatarie unul, pana la 4 gandaci in 3 luni. Acest numar este unul ne-alarmant, insa daca seara in special, dupa lasarea noptii, cand aprindeti lumina gasiti masa plina de gandaci, aveti o reala problema. Firma noastra ofera servicii dezinsectie performante, cu efect pe timp indelungat si foarte sigure.

Care este tinta unor servicii dezinsectie

In general, gandacii de bucatarie sunt atrasi de 3 factori: mancare, caldura si siguranta. Mancarea acestor mici fapturi este practic orice rest alimentar, incepand cu un cartof pai care a cazut intre aragaz si chiuveta, sau coji de legume si fructe, chiar pana si resturile ramase dupa o cina copioasa. Asadar, o conditie generala pentru evitarea prezentei gandacilor este cea de a avea o bucatarie curata tot timpul. In cursul desfasurarii unor servicii dezinsectie primul lucru pe care angajatii nostri il fac este cel de a curata toata bucataria, incepand cu cele mai ascunse si inaccesibile zone, pana la aragaz, cuptor, spatele dulapurilor, etc.
Caldura este iarasi un aspect ce ii atrage pe gandaci. Evident, nimanui nu ii place frigul. Acesta este si motivul pentru care in cazurile de infestare a unui spatiu, iarna veti observa cei mai multi gandaci. Vara este anotimpul in care exista cel mai mare risc ca in casa dumneavoastra sa intre gandacii, insa iarna este sezonul in care acestia stau la caldura si isi extind prezenta. Acest lucru este facilitat si de inaccesibilitatea unor anumite zone din bucatarie, fapt care le ofara si siguranta.
Asadar, pentru ca suntem in plin sezon rece, acum este cel mai bun moment pentru a apela la gama de servicii dezinsectie oferite de catre Igiena Romserv DDD. Pentru detalii va asteptam cu drag pe pagina noastra, www.deratizare-dezinfectie.ro

insect killer
10/12/2015

Vrei sa scapi de daunatori? Insect killer este solutia perfecta!

insect killer

Ekommerce Est este o firma din Bacau care are ca principal domeniu furnizarea solutiilor in materie de DDD ( deratizare, dezinfectie si dezinsectie). Aceste solutii si echipamente de inalta calitate, sunt utilizate in cadrul operatiunilor DDD, oferta Ekommerce Est adresandu-se in principal societatilor specializate in domeniu. Firma se ocupa cu vanzarea capcanelor pentru insecte si rozatoare, acestea putand fi utilizate atat pentru uz casnic dar si de cei care detin firme cu profil alimentar sau domeniul HoReCa.

Asadar, daca nu mai scapi de insecte si nu stii ce sa faci in aceasta privinta, produsul insect killer oferit de catre Ekommerce Est, reprezinta alegerea perfecta!

Produsul insect killer poate fi utilizat atat de catre personele fizice, pentru a scapa de insecte cat si de persoanele juridice ce vor ca activitatea firmei sa se desfoasoare in conditii de maxima igiena.

Ekommerce Est pune la dispozitia clientilor produsul insect killer la un raport calitate-pret avantajos!

Produsele comercializate de catre Ekomerce Est provin de la compania italiana Ekkomerce. Produsele pentru DDD sunt numarul 1 pe piata de profil.

Firma vine in intampinarea clientilor cu o serie de produse pentru la cele mai atractive preturi, si anume:

 • insect killer cu placa adeziva
 • insect killer cu grila electrica
 • statii de intoxicare pentru soareci si sobolani
 • dispozitiv special pentru deratizarea ecologica
 • capcane, placi adezive si substante pentru controlul si prinderea furnicilor , gandacilor, mustelor,viespilor, tantarilor
 • generatoare de ceata
 • atomizoare de spate
 • motopompe
 • pompe electrice si manuale
 • ULV si dozatoare
 • salopete, masti si filtre
 • echipamente de protectie impotriva porumbeilor si a altor zburatoare daunatoare

Produsele trebuie folosite conform instructiunilor de pe ambalaj, respectandu-se cantitatile recomdate, in caz contrar acestea pot avea efecte negative asupra organismului. Alegand siguranta, Ekommerce Est furnizeaza produse sigure, ecologice care te vor ajuta sa scapi de insectele care nu iti dau pace

Din magazinul Ekommerce Est mai poti achizitiona si alte produse, precum:  insecticide sub forma unor solutii lichide, de fum, de pulbere,insecticide granulate etc, acestea putand fi achizitionate in functie de nevoile dumneavoastra. Acestea se pot folosi ca metoda de preventie impotriva daunatorilor dar si pentru eliminarea acestora.

Produsul insect Killer este ambalat in recipiente de plastic dotate cu capace din plastic, permitand astfel o inchidere etansa. Are un spectru larg de actionare fiind perfect in eliminarea insectelor care nu te lasa in pace.

Pe langa insect killer, Ekommerce Est dispune de o gama variata de dispozitive pentru eliminarea insectelor!

In afara de insect killer, firma mai dispune de o gama larga de dispozitive care te vor ajuta sa scapi de insecte, acestea fiint realizate din otel inoxidabil, de calitate superioara. Sunt ideale pentru utilizarea in spatii comerciale ce au nevoie de protectie impotriva insectelor zburatoare. Pentru instalarea acestor dispozitive si pentru rezultate optime, este indicat sa se respecte anumite reguli, precum:

 • instalarea dipozitivului se va realiza in apropierea unei surse de alimentare electrica 220V curent alternativ
 • dispozitivul va fi instalat la o inaltime suficienta pentru a fi pazit de traficul oamenilor
 • se vor instal un numar suficient de dispozitive, in functie de forma incaperilor
 • evitarea prezentei obstacolelor intre dispozitiv si zona protejata, astfel putand fi verificata vizibilitatea luminii din punctele zonei de protejat
 • asigurarea finctionarii ( 24h sin 24h)

Pentru mai multe informatii suplimentare despre produsul insect killer sau alte produse, acceseaza pagina web www.ekommerce.ro sau contacteaza reprezentantii – 0724 296 736/  0723 205 441.

13/10/2015

Procesul de colectare deseuri neferoase in Romania

cd08620c13367d5b0d85dd0642206f93

Cuprul, Aluminiu, Magneziu si alte metale neferoase sunt esentiale in industria producatoare de aparatura electronica si in domeniul IT, insa, cum tehnologia evolueaza intr-un mod extrem de rapid, ajungem sa cumparam chiar si odata la cateva luni un nou telefon, si mai bun decat cel vechi, urmand ca peste alte 6 luni sa apara ceva si mai performant, iar procesul continua. Ce se intampla cu toate produsele si piesele confectionate din materiale neferoase, unde ajung? Ei bine, Stilios este o companie din Ploiesti care stie foarte bine raspunsurile la acesta intrebare, motivul, simplu. Aceasta firma are ca principal domeniu cel de colectare deseuri neferoase oferind oportunitatea producatorilor de echipamente electrice si electronice sa poata folosi materiale reciclate, reducand astfel costurile cu aprovizionarea de materii prime.

Unele firme colectare deseuri neferoase incurajeaza furtul calificat!

Ideea de  colectare deseuri neferoase a dus la un fenomen destul de nociv in Romania dar si la un subiect oarecum sensibil pentru aceasta tara. Tot mai multe persoane aleg sa procure diferite elemente si obiecte ce contin metale neferoase in ideea de a face un ban mai… necinstit sa spune in cuvinte blande. Acest lucru este datorat in primul rand si de operatorii de colectare deseuri neferoase inconstienti ce prefera sa achizitioneze obiecte si echipamente ce contin astfel de materiale. Poate cea mai afectata de acest comportament este ramura transporturilor feroviare, anual se constata pierderi de milioane de RON numai din cauza furturilor de elemente ce contin cupru sau aluminiu. Stilios, in calitate de firma de colectare deseuri neferoase vine sa traga un semnal de alarma in acest sens in dorinta de a limita acest fenomen total nociv pentru societate si care, uneori poate pune in pericol vieti.

Sursele din care noi ne procuram resursele sunt de cele mai multe ori echipamente electrice si electronice. Acestea sunt preluate prin programele noastre de colectare deseuri neferoase care vizeaza electrocasnice vechi sau produse electronice defecte. De asemenea, colectam deseuri de la firmele si companiile care in urma proceselor tehnologice lasa in urma reziduuri de acest fel. Consideram ca prin exploatarea acestor deseuri intr-o maniera constienta si mai ales productiva, am reusi sa eradicam aceste furturi de cabluri sau conductori, dar si alte tipuri de elemente.

Dorim sa oferim un exemplu in ceea ce priveste procesul de colectare deseuri neferoase

Deseurile stranse in urma procesului de colectare deseuri neferoase ajung in zona de triere unde sunt separate de celalalte tipuri de materiale, iar in final, materialul neferos rezultat este directionat catre consumatorii care au nevoie de acest gen de resursa. Dupa cum spuneam cea mai mare cerere de materiale neferoase reciclate vine din partea industriei de productie bunuri de consum dar si din industria auto. La final nu putem spune decat ca, doar printr-o marire a responsabilitatii privind reciclarea vom putea ajunge la o rentabilitate sporita. Incurajam toate firmele si companiile sa aleaga optiunea de a folosi resurse reciclate pentru a diminua impactul asupra mediului. Va asteptam in Ploiesti, pe Strada Musetelului Nr.1 pentru a preda toate deseurile neferoase dar si feroase de care nu mai aveti nevoie. Ocroteste natura, recicleaza!

29/07/2015

Masina profesionala de curatat pardoseli marca Fiorentini

ETPentru curatare profesionala, spalat si aspirat, ai si tu nevoie de o masina profesionala de curatat pardoseli, fie ca este vorba despre marmura sau gresie, despre beton sau beton sclivisit, marca Fiorentini din Italia.

Ce este o masina profesionala de curatat pardoseli?

O masina profesionala de curatat pardoseli este un echipament industrial, un utilaj de aspirat si de spalat pardoselile conceput special pentru suprafete dure precum gresia sau marmura, betonul sau betonul sclivisit sau tartanul.

O astfel de masina poate avea dimensiuni mari, medii sau mici, insa indiferent de acest aspect randamentul ei este maxim, iar costurile sunt minime. Cert este ca vine in intampinarea oricarei suprafete ce trebuie curatata, fie ca este vorba despre spatii mici – baruri, restaurante, vile, birouri -, fie ca este vorba despre spatii mari – hale industriale, supermarketuri, mall-uri.

De cate tipuri sunt aceste masini profesionale de curatat pardoseli? De 2 tipuri, pot fi impinse sau cu om la bord. Ele se alimenteaza la curent, iar pardoselile vor straluci de curatenie.

De unde cumpar o masina profesionala de curatat pardoseli?

Daca ai nevoie de o masina profesionala de curatat pardoseli trebuie sa iei legatura cu Dutescu Profesional Cleaning. Aceasta companie avandu-si sediul in judeul Arges este unic importator in tara noastra a celebrei marci Ing. O. Fiorentini din Italia ce produce numai echipamente de curatare profesionale, de calitate superioara si la un pret accesibil.

Nu ai mai auzit pana acum de marca Fiorentini? Aceasta companie s-a infiintat in anul 1978 in Italia, desigur, si a scos pe piata echipamente performante  dedicate curateniei industriale. Astazi, Fiorentini este lider pe acest segment de piata, iar producerea masinilor de curatat pardoseli se realizeaza in mai multe localitati din Italia. De la bun inceput si pana in zilele noastre s-a pus accent pe inovatie si tehnica, astfel incat produsele sa corespunda exigentelor clientilor de pretutindeni.

Toate echipamentele comercializate sub aceasta denumire sunt cunoscute in toata lumea si sunt intrebuintate in tari precum China, Japonia, Rusia, Australia, Romania, ba chiar in toata Europa.

De ce sunt atat de cunoscute masinile profesionale de curatat pardoseli de la Fiorentini? Deoarece prezinta avantaje incontestabile:

–          Sunt fiabile pentru domeniul retail;

–          Sunt robuste si rezistente;

–          Fac fata gradului de uzura de zi cu zi;

–          Functioneaza in proportie de 90% mecanic;

–          Sunt simple si sunt usor de manipulat;

–          Au un design placut;

–          Sunt echipate cu toate accesoriile necesare pentru curatare impecabila a pardoselilor;

–          Sunt eficiente;

–          Au durata mare de viata;

–          Au un pret foarte bun de achizitie.

Ei bine, Dutescu Profesional Cleaning tocmai aceste masini profesionale ti le pune la dispozitie foarte rapid. Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu echipa companiei, sa vizitezi site-ul de prezentare si sa citesti caracteristicile tehnice ale fiecarui model in parte. Doar astfel te poti decide si poti lua cea mai buna alegere pentru tine.

Ai nevoie de service? Dutescu Profesional Cleaning in maxim 48 de ore iti ofera serviciile de service in toata tara, astfel incat tu sa fi pe deplin multumit de alegerea facuta!

10/05/2015

Ekommerce Est comercializeaza insect killer!

4fcdcb2c7126d0ba0be81d2522937ca2Daca esti in cautare de insecticide la Ekommerce Est gasesti insect killer, unele dintre cele mai bune produse de pe piata de specialitate. Fie ca vrei sa te feresti de muste, tantari, purici, furnici, paianjeni sau alte insecte trebuie doar sa rasfoiesti paginile magazinului online Ekommerce Est. Aceasta companie vine in sprijinul companiilor prestatoare de servicii de dezinsectie cu o serie de produse insect killer si insecticide de calitate. Spectrul larg de actiune si tipurile de insecte pe care le combat le fac ideale pentru nenumarate tratamente de dezinsectie, in cadrul oricarui spatiu.

Indiferent ca esti persoana fizica si doresti utilizarea acestor produse in scop personal sau persoana juridica si ai nevoie de insect killer pentru desfasurarea in conditii de igiena a afacerii pe care o detii, produsele vor satisface orice dorinte. Cu ajutorul acestor produse vei reusi sa rezolvi aceste probleme intr-un mod simplu si rapid, fara batai de cap. Comercializate la un bun raport calitate-pret, aceste produse sunt de un real ajutor cand doresti sa scapi de insecte de orice fel. Economice si ecologice aceste produse sunt cea mai buna solutie la care poti apela pentru a scapa de insecte.

Insect killer si insectele din gospodaria ta nu mai au scapare!

Tratamentele pe care le gasesti in cadrul site-ului sunt extrem de  eficiente in momentul in care sunt aplicate. Pentru eliminarea efectelor secundare si prevenirea intoxicatiei la oameni trebuie sa respecti intotdeauna instructiunile de utilizare si cantitatile recomandate. Aceste produse comercializate sunt ambalate corespunzator, in recipiente de plastic si cu capace care asigura o inchidere etansa. In functie de preferinte, de tipul insectelor care se doresc a fi eliminate si de dispozitivele de imprastiere utilizate in acest sens, clientii au de ales intre insecticide sub forma de pulbere, solutii lichide, insecticide granulate, sub forma de fum etc.

Avand in vedere faptul ca acest insect killer are un spectru larg de actionare, produsele sunt extrem de eficiente pentru a scapa de multimea daunatorilor nedoriti. Insecticidele se pot utiliza atat ca masura de preventie, cat si pentru combaterea acestor insecte in cazul in care v-au invadat casa. Urmarind toate instructiunile de utilizare, ai garantia ca vei scapa de acesti daunatori indiferent de marimea sau multimea acestora. Solutiile propuse de Ekommerce Est sunt eficiente si accesibile ca pret, avand si avantajul de a putea fi comandate in cel mai scurt timp posibil.

Ekommerce Est – specialist in dezinsectie!

Societatea Ekommerce Est ofera solutiile de care ai nevoie in materie DDD atat in ceea ce privesc produsele, cat si accesoriile si echipamentele utilizate in cadrul operatiunilor mentionate. Firma Ekommerce Est comercializeaza aparate si capcane pentru insecte si rozatoare, produse pentru uz casnic, dar si pentru companiile din sectorul alimentar si HoReCa. Ekommerce Est ofera produse sigure, ecologice si la un pret bun in raport cu calitatea. Efectuarea in siguranta a operatiunilor DDD este principiul de baza pe care se orienteaza toate produsele si serviciile oferite. Comanda acum produsele pe care le doresti de la Ekommerce Est si casa ta va straluci de curatenie si va fi igienizata corespunzator.

Datele de contact ale firmei Ekommerce Est

Adresa firmei: Calea Republicii, nr. 157C, Bacau

Telefon: 0724 296 736

Email: info@ekommerce.ro

01/04/2015

As General Cleaning – firma de curatenie Bucuresti cu experienta

11057843_780253645415030_5705538515244165898_nDin cand in cand, cu totii avem nevoie sa beneficiem de o sesiune de curatenie generala in vederea obtinerii acelui spatiu confortabil, igienic si deosebit de aratos. Igienizarea mediului in care ne desfasuram diverse activitati este o activitatate deosebit de importanta mai ales pentru a evita dezvoltarea anumitor bacterii ce ne-ar putea pune sanatatea in pericol.

Cu toate acestea, se poate intampla ca, printre activitatile noastre preferate sa nu se numere si stersul geamurilor, igienizarea baii sau frecatul aragazului. Tinand cont de efortul fizic depus si de timpul pe care ar trebui sa il dedicam in realizarea acestor activitati, interesul nostru scade subit si suntem tentati sa amanam constant igienizarea spatiului vizat. E normal. Nimeni nu ar vrea sa isi petreaca o zi intreaga printre produse de curatenie, mopuri, echipamente speciale si alte minunatii de acest fel. Ei bine, acum nu mai trebuie sa te infricoseze gandul efectuarii unei astfel de actiuni si nici sa iti mai bati capul de unul singur.

Treaba ta poate fi realizata in conditii de maxima siguranta si profesionalism de catre o firma de curatenie Bucuresti care dispune de o echipa ce iti va face casa sa straluceasca de curatenie. In cateva ore totul va fi pus la punct si tu nu va trebuie sa depui nici un fel de efort si nici sa realizezi activitati care oricum iti displac. Suna foarte tentant, nu e asa? Lasa-ti casa, biroul, apartamentul sau orice alt spatiu pe care il detii pe mana profesionistilor si multumirea ta va fi garantata.

La ce firma de curatenie Bucuresti poti apela cu incredere?

Pentru ca rezultatele pe care le doresti sa fie garantate, noi iti recomandam sa soliciti ajutorul unei firme de curatenie care este formata dintr-o echipa de profesionisiti in acest domeniu si care dispune de echipamente de inalta calitate si de produse foarte eficiente. Cu totii stim ca o curatenie ca la carte trebuie realizata prin utilizatea unor substante de cea mai buna calitate si a unor echipamente gata sa suporte intregul proces de curatenie. Asadar, o companie care respecta cu desavarsirea toate criteriile mentionate mai sus se numeste As General Cleaning. Prin intermediul serviciilor de aici vei putea spune adio mizeriei si efectelor daunatoare ale acesteia fara sa depui nici cel mai mic efort.

As General Cleaning este o firma de curatenie Bucuresti care foloseste echipamente moderne si detergenti care inlatura mizeria fara a degrada suprafetele. Specialistii de aici isi fac treaba impecabil, pentru ca asteptarile tale sa fie respectate in totalitate. O sa fii uimit cand vei constata cat de repede iti vor transforma casa intr-un spatiu care arata luna! Specialistii As General Cleaning se vor ocupa cu profesionalism atat de aspectele in detaliu, precum stersul panzelor de paianjen din toate colturile posibile si eliminarea petelor de pe obiectele decorative, cat si de aspecte generale, precum dezinfectarea baii sau curatarea aragazului, frigiderului si a caloriferelor.

Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si spune adio stresului generat de efectuarea activitatii de curatenie. Apeleaza acum la serviciile As General Cleaning – o firma de curatenie Bucuresti cu experienta si dotata cu o echipa responsabila si competenta – pentru ca spatiul pe care il detineti sa arate impecabil.