dezinfectie in oradea
18/11/2016

Serviciile de dezinfectie in Oradea, optiunea necesara in fel si fel de situatii

dezinfectie in oradea

Serviciile de dezinfectie in Oradea pot fi necesare in multe situatii, iar ca si definitie in sine putem spune ca aceste servicii sunt unele care fac referire la procesul de prevenire sau de combatere a unor germeni patogeni. Astfel, practic serviciile de dezinfectie in Oradea vor reprezenta servicii de protectie, protectie impotriva raspandirii unor infectii, a unor probleme de sanatate implicit si altele.

Cat de profitabil e sa apelati la servicii de dezinfectie in Oradea?

Ei bine, in acest sens trebuie sa mentionam in priuml rand faptul ca serviciile de dezinfectie in Oradea sunt obligatorii prin lege pentru orice angajator, la fel cum sunt si cele de dezinsectie si deratizare.

Pe scurt, orice societate comerciala va fi nevoita sa apeleze la serviciile de dezinfectie in Oradea la un moment dat, iar in acasta ordine de idei, e bine sa aveti la indemana o companie pe care va puteti baza in acest sens: www.aderamed.ro.

Institutiile publice de asemenea, adica atat spitalele cat si alte astfel de institutii, vor avea si ele obligatia sa apeleze la astfel de servicii de dezinfectie in Oradea, asadar iata ca ele sunt de-a dreptul necesare in multe situatii.

Fiecare societate comerciala de pilda are obligatia de a solicita astfel de servicii o data la cateva luni, in caz contrar riscand sa primeasca amenzi foarte mari.

Mai multe tipuri si procedee de dezinfectie in Oradea

Exista mai multe moduri de a se realiza un proces de dezinfectie in Oradea, de exemplu prin pulverizare. Acest proces se va realiza cu ajutorul unor pompe de joasa presiune sau unele de mare presiune, de la caz la caz.

Mai exista si procedura de nebulizare cu ajutorul unui nebulizator, desigur. Acesta este un echipament ce va fi generator de “ceata rece”. Termonebulizarea se va realiza cu ajutorul unor generatoare de “ceata calda”. Serviciile de dezinfectie in Oradea se vor realiza deci in domenii cum sunt alimentatia publica, sau de asemenea in spitale si institutii medical, in institutii publice si private pe scurt.

Serviciile prestate de catre o companie serioasa sunt importante, intrucat in acest mod se va obtine un raport excelent calitate-pret: www.aderamed.ro.

Dezinfectia va asigura sanatatea pe scurt, in fel si fel de spatii. Stoparea raspandirii unor germeni patogeni de exemplu poate sa duca in fapt la stoparea raspandirii unor infectii ce se pot dovedi a fi dstul de grave. Fie ca vorbim de un spatiu cum ar fi de pilda o sala de fitness, sau de un spatiu de wellness, cu piscina si altele, sau poate de un spatiu in care se comercializeaza divesre alimente, cu siguranta ca va fi nevoie de servicii de dezinfectie pentru a se asigura igiena maxima. Asadar, companiile care ofera servicii DDD, respective dezinfectie, dezinsectie si deratizare sunt des cautate. Nu ezitati sa adresati in timp util astfel de servicii, pentru a evita astfel de fapt unele amenzi considerabile si pentru ca in egala masura sa mentineti sanatatea si siguranta in spatiul dvs.

17/02/2016

Dutescu Profesional Cleaning, o altfel de curatenie cu masini de spalat cu om la bord

masini de spalat cu om la bord

 

Compania Dutescu Profesional Cleaning, unic importator al utilajelor de curatat marca Fiorentini in Romania ofera o gama variata de produse profesionale de cea mai buna calitate, la preturi corecte, fara concurenta. Atunci cand vine vorba de masini de spalat cu om la bord acestea reusesc sa faca fata cu succes celor mai drastice cerinte, fiind recomandate in special centrelor comerciale, garilor si aeroporturilor, adica acelor spatii cu trafic mare in care curatenia este deosebit de importanta, dar in care aceasta se poate face cu greutate daca nu sunt folosite ustensile profesionale, alaturi de produse serioase.

 

Masini de spalat cu om la bord pentru o curatenie de durata

Compania ING Fiorentini a inceput inca din 1978 sa construiasca si sa conceapa aparate industriale de curatat, fiind in prezent un adevarat lider in domeniu. Astfel, de la Vatican pana la Kremlin, aceste dispozitive au reusit sa isi faca locul in orice spatiu care avea nevoie de curatenie. In privinta unor masini de spalat cu om la bord acestea s-au dezvoltat in timp, reusind in prezent sa faca fata celor mai drastice cerinte pe care societatea actuala le are. Astfel, spalatul se poate face usor, alimentand dispozitivul cu apa si cu detergent profesional. Ulterior, el este condus prin spatiu care are nevoie de spalare, fiind unul dintre cele mai facile moduri de a face curatenie. Scaunul aparatului este unul confortabil, iar cei care fac curat nu obosesc in timpul acestor activitati. Mai mult, orice masini de spalat cu om la bord create de Fiorentini si importate in Romania de Dutescu Profesional Cleaning sunt echipamente de inalta clasa, compacte si robuste, care beneficiaza de certificatul de calitate ISO 9001. Mai mult de atat, ele sunt in proportie de 90% parte mecanica, fiind extrem de fiabile si usor de reparat in caz de necesitate. Fiind destinate unor clienti extrem de exigenti, eficienta lor a fost urmarita cu atentie in cadrul procesului de concepere, mecanicii si inginerii reusind sa puna astfel la punct o serie de produse incredibile.

Calitate si siguranta cu cele mai bune produse oferite de Dutescu Profesional Cleaning

De ani de zile compania Dutescu Profesional Cleaning a reusit sa aduca in Romania o gama variata de masini de spalat cu om la bord marca Fiorentini, acestea fiind vizibile atat in centre comerciale importante din toata tara, cat si in aeroporturi si gari de dimensiuni mari. Aceste dispozitive profesionale reusesc sa transforme orice activitate de spalare si curatenie intr-un eveniment extrem de facil care se poate finaliza cu usurinta, fara batai de cap si fara oboseala. Astfel, masina face totul, in timp ce persoana care o conduce trebuie doar sa o ghideze in spatiile in care spalarea pardoselii este necesara. In acelasi timp, aceste masini de spalat cu om la bord pot sa foloseasca atat spuma uscata, cat si o serie variata de detergenti profesionali, in functie de nevoile si dorintele fiecarui client in parte. Pentru o curatenie desavarsita, Dutescu Profesional Cleaning este cea mai buna alegere.

 

09/11/2015

Despre consultanta gestiune deseuri si beneficiile reciclarii

62e3537d1ffcbbdf1dfee239ba21c826

Ideea de consultanta gestiune deseuri poate suna pentru multi dintre dumneavoastra o chestiune oarecum ciudata. “Gunoiul se arunca la cos sau ghena… si gata!” ati spune, insa, tocmai acest gen de comportament este cel care a dus la vatamarea mediului inconjurator prin aruncarea deseurilor periculoase si mai ales, a otravirii cursurilor si a suprafetelor de apa din tara si nu numai. Pacos Eco Colectare doreste sa isi ofere serviciile de consiliere tocmai pentru a imbunatati procesul de colectare selectiva, dar si gestiunea responsabila a deseurilor care pot reprezenta un pericol pentru natura. Dedicam acest articol conceptului de consultanta gestiune deseuri si a modului in care acest serviciu poate imbunatatii calitatea si modul in care resturile si elementele rezultate din procesele de fabricatie.

Serviciul de consultanta gestiune deseuri pentru firme

Modul in care este facut managementul deseurilor are un puternic impact asupra mediului, dar, in mod indirect si asupra bugetului. O colectare coresupunzatoare poate avea o serie larga de beneficii mai ales pentru companie si in mod evident pentru mediu. In acest articol vom discuta despre modul in care printr-o consultanta gestiune deseuri o companie poate inregistra un real progres si o evolutie sanatoasa a companiei dumneavoastra.

Reciclarea devine o notiune tot mai fireasca in constiinta unei societati care incepe sa se gandeasca si la ceea ce lasa in urma ei viitoarelor generatii. Dupa cum bine se stie, din cauza poluarii accentuate, natura si-a stricat firavul echilibru in care se afla de sute de mii de ani. In prezent, lucrurile sunt detul de grave, mai ales daca e sa privim modul in care padurile sunt distruse pentru a face loc blocurilor si a cartierelor rezidentiale. Pe langa aceste defrisari necontrolate, aruncarea deseurilor intr-un mod iresponsabil duce la o otravire accentuata a mediului. In acest context, consultanta gestiune deseuri vine sa ofere contextul necesar pentru a putea implementa o serie de masuri necesare gestionarii in mod responsabil a deseurilor.

Cum puteti evolua prin consultanta gestiune deseuri

Consultanta gestiune deseuri include atat oferirea de solutii practice dar si aplicarea unei conduite corecte si responsabile atat la nivelurile superioare ale companiei, cat si la nivelul angajatilor si a colaboratorilor. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca si clientii companiilor incep sa devina mai selectivi cautand cu precadere firme care au un comportament prietenos cu mediul si pot demonstra acest lucru. Poate ca putem vorbi despre o trezire a constiintei sau doar un trend, insa acest lucru poate afecta in mod direct cota vanzarilor inregistrate.

In ceea ce priveste angajatii dumneavoastra, o consultanta gestiune deseuri poate mari gradul de raspundere si mai ales implicarea acestora in politica firmei, creand astfel o coeziune a angajatilor mult mai buna chiar. Ca si concluzie putem spune ca indiferent de motivele pentru care doriti sa priviti cu o mai mare responsabilitate acest subiect, efectele sunt cat se poate de benefice pentru oricine, mai ales pentru generatiile viitoare. Va asteptam pe siteul nostru, www.colectare-hartie-ploiesti.5net.ro pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Va asteptam!

17/04/2014

A venit timpul pentru curatenie, cu BPClean Master!

bpcleanNu conteaza daca este primavara sau toamna, curatenia generala implica aceleasi activitati obositoare, care te vor lasa fara energie pentru tot restul saptamanii. Cateodata, aproape ca iti vine sa renunti la aceasta adevarata corvoada; insa, fiind o persoana harnica, mereu ti-a placut sa stii ca locuinta ta straluceste de curatenie si nu poti suporta gandul ca dupa mobila ar putea fi praf sau paianjeni, si ca pardoselile nu au fost curatate. Exista o metoda prin care ai putea sa ai casa curata pe care ti-o doresti, fara a depune niciun efort; singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie! Astfel, un personal experimentat  si profesionist se va ocupa de curatenia locuntei tale, in timp ce tu ai ocazia sa te relaxezi! In cazul in care doresti sa beneficiezi de servicii curatenie Bucuresti, iti recomandam sa arunci o privire peste oferta propusa de firma BPClean Master.

Serviciile de curatenie profesionala – o alegere optima, indiferent de caz

Fie ca locuinta ta are nevoie de curatenie generala, fie ca abia ti-ai renovat anumite incaperi iar constructorii au lasat un adevarat dezastru in urma lor, firma BPClean Master iti vine in ajutor. In plus, poti apela cu incredere la serviciile noastre si in cazul in care cauti pur si simplu servicii de curatenie la domiciliu. Foarte multe dintre persoanele care sunt extrem de solicitate la locul de munca aleg sa apeleze la ajutorul firmelor de curatenie, pentru a putea utiliza timpul castigat astfel alaturi de cei dragi.

Serviciile de curatenie oferite de firma BPClean Master sunt o alegere foarte buna deoarece te ajuta sa economisesti timp, dar si bani. Cu toate ca majoritatea persoanelor evita sa apeleze la ajutorul firmelor de curatenie din cauza tarifelor, in cazul in care stai sa faci un mic calcul, vei ajunge la concluzia ca timpul pierdut, dar si banii cheltuiti pe diverse echipamente si produse de curatenie te vor costa mai mult decat o colaborare cu firma BPClean Master. Mai mult decat atat, firma noastra iti ofera preturi extrem de avantajoase, in comparatie cu alte firme ce presteaza servicii in acelasi domeniu.

Gama de servicii de curatenie oferite de BPClean Master

Dupa cum am precizat si mai sus, firma noastra iti sta la dispozitie in orice zi cu o gama vasta de servicii, adresate aproape oricarui tip de cladire. Mai jos, iti vom prezenta o lista cu pachetele de servicii oferite, in functie de caz:

–         Curatenie generala – in urma curateniei generale, vei scapa de praful de pe mobilier si de pe electronice, iar tocurile de la usi si ferestre, pardoseala, faianta, oglinzile, obiectele sanitare, bucataria si corpurile de iluminat vor straluci de curatenie;

–         Curatenie de intretinere – poate fi realizata oricand ai nevoie ; chiar si saptamanal;

–         Curatenie dupa constructor – scapa de petele de pe mochete, pardoseli, mobila, pervazuri, gresie, faianta, armaturile din inox, chiuvete etc. Solutiile utilizate sunt speciale pentru a nu ataca suprafetele;

–         Curatenie industriala – destinata depozitelor, halelor, spatiilor de productie, magazinelor etc. Gama de servicii cuprinde curatarea tavanelor, a grinzilor, a tubulaturii de aerisire, a pardoselilor, a peretilor si a corpurilor de iluminat.

Alege servicii curatenie Bucuresti oferite de BPClean Master! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.bpclean.ro!

20/01/2014

BPClean Master – Oricand aveti nevoie de curatenie la firma sau in locuinta!

Curatenie generalaCuratenia generala intr-o casa reprezinta de multe ori o responsabilitate foarte mare pentru fiecare. Este un moment important pentru noi, deoarece trebuie sa depunem foarte mult efort pentru a face casa sa arate ca noua. De regula, inainte de curatenia generala, ar trebui sa ne facem un program riguros cu tot ceea ce avem de facut, pentru ca la sfarsitul acestei perioade de munca sa realizam absolut tot ceea ce ne-am propus sa facem in casa. Cum suna acest plan expus anterior? La o prima vedere, pe hartie, suna excelent, insa in realitate lucrurile sunt mult mai complicate. Viata de zi cu zi nu ne prea ofera timpul si implicit starea necesara pentru a mai realiza o curatenie generala noi insine. Ce e de facut in aceasta situatie? Raspunsul este foarte simplu: daca sunteti din Bucuresti, firma BPClean Master va ofera servicii de curatenie profesionale care constau in tot setul de operatiuni realizate pentru ca spatiile deservite sa fie curate si igienizate.

Curatenia generala intr-o casa nu este o activitate simpla, ci din contra, necesita destul de mult timp, rabdare si putere de munca. La acest capitol, angajatii firmei BPClean Master exceleaza, intrucat efectueaza tot setul de operatiuni pentru ca spatiile sa fie in profunzime curatate, in cel mai atent detaliu. Pentru executarea unei curatenii generale ca la carte, adica profesionale, echipele firmei din capitala vor trata fiecare spatiu in parte din locuinta dumneavoastra, incepand de la living, dormitor, bucatarie si terminand cu baia. De regula, curatenia generala consta in:

– sters praful de pe piesele de mobilier si echipamentele electronice cu solutii specifice fiecarei suprafete;

– aspirare/ maturare pardoseala/mocheta/covor, spalare pardoseala;

– stergerea tocurilor de usi si ferestre, spalat geamuri;

– spalarea faiantei din baie si bucatarie, stergerea oglinzilor;

– curatarea obiectelor sanitare din baie (chiuveta, cabina dus/cada, vas si rezervor WC, suporturi prosoape);

– golirea cosurilor, schimbarea sacilor de deseuri menajere;

– curatarea bucatariei (chiuveta, exteriorul corpurilor de mobilier, al aragazului, frigiderului, electrocasnicelor, hotei);

– stergerea de praf a corpurilor de iluminat.

Pe parcursul celor cinci ani de activitate pe piata interna, firma din capitala si-a castigat un portofoliu foarte bogat de clienti. Acest lucru s-a datorat atat serviciilor de curatenie generala, cat si celorlalte servicii de curatenie. Astfel, pe langa curatenia generala, BPClean Master va ofera cele mai bune, prompte si organizate servicii de:

– curatenie de intretinere (executate pe baza de abonament, frecventa fiind stabilita in functie de necesitatile dumneavoastra);

– curatenie dupa constructor (se executa, la cerere, o singura interventie pentru a curata spatiul dumneavoastra dupa o constructie noua sau o renovare);

– curatenie industriala (in depozite, hale, spatii de productie, magazine de desfacere cu suprafete mari);

– tratament parchet – ceruit (intretinere a marmurei, gresiei, granitului, parchetului prin folosirea de metode de curatare si intretinere, tehnologie, precum si solutii dedicate fiecarui tip de pardoseala);

– curatare mochete (curatarea mochetei si a covoarelor, operatiuni de curatare ce necesita tehnologie de ultima ora si personal bine pregatit.

Foarte important de stiut este faptul ca BPClean Master din Bucuresti se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Date de contact:

Strada Aramesti Nr.4 Bucuresti,sector 5

Telefon: 0726.131.992,

Fax: 021.423.56.83,

E-mail: info@bpclean.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

28/10/2013

KSK Clean, calitate in echipamentele de curatenie semiprofesionale

Echipamente-curatenie-semiprofesionalEDispuneti de o gospodarie complexa, de un service auto extins sau de un spatiu comercial si aveti nevoie de cele mai bune echipamente de curatenie care sa va ajute si, in acelasi timp, sa faceti economie de spatiu? In acest caz, cea mai buna solutie este reprezentata de echipamentele semiprofesionale de curatenie de la firma KSK Clean din Bucuresti.

Spre deosebire de echipamentele obisnuite de curatenie care va ocupa mult spatiu si va creeaza dificultati in amenajarea spatiului dumneavoastra privat, aceste echipamentele semiprofesionale de curatenie se diferentiaza prin faptul ca sunt mai subtiri, verticale si inalte, ocupand un spatiu mai mic de depozitare. De asemenea, un alt element distinctiv este acela ca ele dispun de saci de gunoi cu volum mare pentru depozitarea impuritatilor.

Performantele acestor echipamente utilizate in prestarea serviciilor de curatenie, recunoscute la nivel international, permit firmei din Bucuresti sa satisfaca, aproape in totalitate, si cele mai exigente cerinte de calitate ale clientului. Echipamentele de curatenie semiprofesionale comercializate de KSK Clean sunt produse in fabrici ale unor producatori de renume la nivel mondial, din Germania, Spania sau Italia.

Din gama de  echipamente de curatenie semiprofesionale pe care le puteti achizitiona de la firma Ksk Clean, fac parte:

 – Echipamentul de spalat cu jet de apa rece G150: Indiferent ca il folositi pentru serviciul dumneavoastra propriu sau il utilizati in cadrul service-ului, modelul G 150 OT, din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa rece, marca Portotecnica (Italia) reprezinta alegerea perfecta. Daca aveti mai multe masini, puteti spala zilnic un numar de pana la 8-10 pe zi. Fiabile, economice si usor de manevrat, aceste aparate sunt din ce in ce mai des intalnite atat la firmele cu parc propriu de masini sau utilaje, cat si in gospodariile persoanelor private. Printre accesoriile cu care acest produs este livrat se afla: furtun de inalta presiune de 8 m, pistol si lance avand cupla rapida, cu posibilitatea controlului din lance al pulverizarii de detergent la presiune joasa/inalta.

 Aspirator Wet Yes: Create de SOTECO – IPC (Italia) aceste aspiratoare sunt din ce in ce mai populare in curatenia din gospodarii. Echipare standard: furtun 2 m, o perie combinata, maner curbat si 2 bucati de prelungitoare PVC, perie praf rotundă, cap plat de aspiratie.

– Echipamentul de spalat cu jet de apa rece Modular HML 150 OT: produs din noua generatie de aparate de spalat cu jet de apa rece, marca Portotecnica – IPC, (Italia) acesta reprezinta alegerea perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care au de spalat si curatat un numar redus de masini (maxim 8-10 masini/zi).

– Echipamentul de spalat cu jet de apa rece Weekender: din gama noua de masini de spalat cu jet de apa rece, marca IPC Portotecnica – (Italia), este dedicat in special pentru utilizatorii casnici.  Fiabile, economice si usor de manevrat, aceste aparate sunt foarte des intalnite in gospodariile persoanelor private.

– Echipamentul de spalat cu jet de apa calda/rece Hot Line 141: din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa calda/rece, marca Portotecnica, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care au de spalat si curatat un numar redus de masini (max. 8-10 masini/zi), utilaje, spatii comerciale, incinte de productie.

– Echipamentul de spalat cu jet de apa rece One AF DS 1900M: de asemenea, este din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apă rece, marca Portotecnica – IPC, reprezentand alegerea perfecta pentru cei care au de spalat si curatat un numar redus de masini utilaje, spatii comerciale, incinte de productie.

In ceea ce priveste gama completa de produse de curatenie comercializate de firma KSK Clean, aceasta include echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, echipamente de aspirare profesionale, carucioare si mopuri, echipamente automate pentru spalarea autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale provenite in urma spalarii autovehiculelor, detergenti, accesorii si multe altele.

Date de contact:

Str. Trifesti, nr 9, parter,  sector 1, Bucuresti

tel: 021 232 32 87 / 0745 124 670

fax: 021 232 87 20

office@ipcleaning.ro

consultanta@ipcleaning.ro

www.ipcleaning.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o  pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.