curatenie fatada sticla
14/05/2013

Alpin Air – Mereu la inaltime !

Sticla ca si cocuratenie fatada sticlamponenta a fatedelor este supusa acelorasi procese de murdarie ca si restul cladirii. Fatadele din sticla sunt predispuse la diferite modificari chimice sau fizice, datorate acumularilor de impuritati la suprafata sticlei. Vechimea, localizarea, climatul si situatia constructiva sunt cativa dintre factorii cei mai importanti care influenteaza aceste tipuri de modificari. Tocmai din acest motiv, este necesara curatarea regulata a acestor suprafete.

Ce ne facem in cazul in care aceste suprafete din sticla se afla la inaltimi nu tocmai accesibile, iar curatarea lor implica foarte multe riscuri? Solutia ideala ar fi sa apelam la o companie ce poate realiza servicii de curatenie a fatadelor din sticla, prin intermediul alpinismul utilitar. Ce este alpinismul utilitar? Dupa cum ii spune si numele, este o ramura a alpinismului ce imprumuta multe tehnici si echipamente in desfasurarea activitatilor utilitare.

Alpinismul utilitar este folosit in domeniul telecomunicatiilor, dar si in domeniul curateniei. Alpinistii experti ce lucreaza in acest domeniu pot ajunge in spatii ce par a fi inaccesibile pentru omul de rand, unde doar un om cu pregatirea necesara ar putea ajunge pentru curatenia suprafetelor sau pentru desfasurarea altor tipuri de activitati, precum montarea unor antene, in cadrul telecomunicatiilor, amenajari exterioare sau diferite reparatii exterioare.

Curatenia suprafetelor din sticla se va realiza doar cu materiale moi ca: bureti curati, raclete de guma etc. sau cu solutii neutre, din punct de vedere chimic. Daca pe aceste suprafete apar pete de grasime sau resturi de materiale izolante, profesionistii vor folosi si solutii diluante obisnuite, precum spirtul sau isopropanolul. Nu se vor folosi, in nici un caz, amestecuri alcaline, acizi sau substante cu continut de fluor sau silicon.

Aveti nevoie de o companie specializata in realizarea de servicii de alpinism utilitar in sectorul industrial, civil si in telecomunicatii? Solutia v-o ofera compania Alpin Air din Craiova.

Fiind infiintata in anul 2008, compania ofera clientilor sai diverse servicii conexe alpinismului utilitar. Expertii firmei folosesc tehnologii de ultima generatie, iar prin intermediul tehnicii double-rope se  inlocuiesc sistemele clasice si greoaie de schele conventionale sau alte modalitati de escaladare.

Aceasta metoda duce la solutionarea diverselor probleme ce tin de curatenia fatadelor, intr-o maniera rapida si flexibila.

De ce sa folositi un sistem de schele conventional, ce implica si mult timp si un cost mai ridicat, cand puteti apela la serviciile profesioniste ale companiei Alpin Air? Serviciile “la inaltimea” cerintelor si nevoilor clientilor asigura curatenia fatadelor din sticla, dar si alte lucrari de reparatii sau de amenajari exterioare.

Aspectul inestetic al geamurilor prafuite poate fi inlaturat cu ajutorul serviciilor de curatenie pentru fatade realizate din sticla, oferite de compania Alpin Air.

Fiind o solutie simpla, rapida si la inaltime (atat la propriu, cat si la figurat), curatirea fatadelor din sticla este realizata utilizand metoda double – rope (franghie dubla, una de siguranta si una utila), metoda ce ofera siguranta practicantului si accesul in cele mai dificile locuri.

Serviciul de curatenie a fatadelor de sticla este oferit clientilor la preturi foarte avantajoase, mult mai mici decat in cazul montarii schelelor conventionale.curatenie fatada sticla

Date de contact: 

Denumirea firmei: Alpin Air;

Telefon:  0768107279 sau 0747358107.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .

09/05/2013

Alpinism utilitar Biteco – pentru accesul in zone aparent inaccesibile

Alpinismul ualpinism utilitartilitar este un serviciu prin care se pot executa interventii in zone aparent inaccesibile, precum suprafetele cladirilor inalte sau accesul in spatii foarte inguste. Alpinismul a fost folosit initial in explorarile alpine si in speologie, acolo unde structura terenului, de foarte multe ori neprielnica accesului omului, a facut necesara o altfel de abordare.

Alpinismul utilitar a fost pentru prima data folosit in cazul platformelor petroliere, profesionistii ce realizau aceasta activitate perfectionand metoda si dovedind faptul ca aceasta este o metoda sigura pentru desfasurarea a multe alte tipuri de activitati.

Fara ajutorul expertilor din acest domeniu, o lucrare la inaltime sau in spatii foarte inguste se poate face doar prin instalarea unor elemente ajutatoare de sustinere, in prealabil zona necesitand o pregatire speciala, precum montarea unor schele, pasarele, traverse etc.

Activitatea de alpinism utilitar elimina toate aceste materiale si elemente constructive ajutatoare, profesionistii ce lucreaza in acest domeniu fiind pregatiti temeinic pentru o interventie rapida si mult mai sigura decat metodele clasice.

Abordarea clasica de sus in jos se rezolva foarte usor prin alpinismul utilitar, expertii din domeniu abordand problema de sus in jos intr-o maniera foarte sigura si mult mai eficienta.

Firmele ce apeleaza la serviciile alpinistilor utilitari beneficiaza de urmatoarele avantaje:

  • Avand doar doua puncte de sustinere, alpinistul utilitar poate ajunge foarte rapid in locuri in care, prin metoda traditionala ar dura ore intregi doar montarea echipamentului ajutator;
  • Comparativ cu metodele clasice, alpinismul utilitar nu necesita amplasarea schelelor, al pasarelelor, implicit rezultand costuri mai mici;
  • Siguranta muncii, conform statisticilor, este asigurata, datorita faptului ca foarte rar pot aparea accidente in acest domeniu, alpinismul utilitar fiind executat doar de profesionisti din domeniu.

Compania sibiana Biteco ofera in Romania un nou concept de igiena individuala si colectiva, punand la dispozitia clientilor o gama completa de servicii de curatenie si intretinere. Societatea Biteco ofera clientilor aparate, accesorii, utilaje si consumabile din domeniul curateniei.

Datorita experientei acumulate in cei peste 15 ani de munca din domeniul curateniei, compania Biteco pune foarte mult accent pe calitatea serviciilor prestate. Acestea sunt realizate de catre o echipa tanara, dinamica si profesionista, al carei principal scop este constituit de multumirea clientilor, prin servicii realizate intr-o maniera serioasa si foarte prompta. Din gama de servicii oferite clientilor aminim aspirare, spalare, stergere, dar si intretinerea anumitor suprafete. Aceste servicii, in combinatie cu serviciul de alpinism utilitar ofera firmei sibiene Biteco un principal avantaj in fata celorlalte firme din domeniul curateniei.

Prin intermediul serviciului de alpinism utilitar, clientii pot beneficia de reparatia, intretinerea sau curatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor, spalarea fatadelor, aplicarea de bannere alpinism utilitarpublicitare, dar si multe alte activitati in stransa legatura cu accesul la inaltimi inalte, in spatii imposibil de accesat in alte conditii.

Tehnica folosita de expertii in alpinism utilitar ai firmei Biteco presupune montarea unor elemente ajutatoare, una normala si una de siguranta, pentru situatii de urgenta, tehnica prin care se va realiza o interventie rapida, sigura, cu costuri minime. Siguranta muncii este indeplinita pe intreaga desfasurare a procesului de lucru.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .

14/02/2013

Igiena Serv – un mod de a face curatenie

Aveti nevoie de un partener de lunga durata in domeniul curateniei? Igiena Serv este ceea ce cautati: o firma prestatoare de servicii profesionale de curatenie pentru mediul in care locuiti sau munciti. Pe langa acestea, va recomandam cu incredere si serviciile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, fiind una dintre cele mai sigure firme de pe piata de profil. Toate serviciile oferite sunt de o calitate superioara, printre acestea numarandu-se si cele de alpinism utilitar pentru curatarea cladirilor, colectarea si transportarea diferitelor tipuri de deseuri, lucrari de ignifugare pentru impiedicarea extinderii focului, spalatorie auto fara apa cu solutii revolutionare, si multe altele.

Cu o vasta experienta pe piata din Romania, firma se remarca prin promptitudine si seriozitate, contand pe o echipa alcatuita din aproximativ 100 de angajati. Serviciile sunt puse la dispozitie atat persoanelor fizice, cat si agentilor comerciali.

Alpinism_utilitarAlpinism utilitar. Firma asigura un personal calificat intrucat aceste operatiuni necesita o mare atentie fiind executate la inaltimi mari, pentru cladiri cu exterior din sticla, ferestre din lemn cu geam termopan (compania asigura si tratarea lemnului), ce necesita curatenie si intretinere periodica.

Deszapezire. La cerere sau pe baza de abonament, in sezonul rece firma realizeaza operatiuni de indepartare si/sau transportare a ghetii/zapezii de pe strazi si trotuare, precum si inlaturarea turturilor de gheata de pe acoperisurile cladirilor.

Dezinsectie. Gandacii, capusele, puricii, tantarii, simti ca nu iti mai dau pace? Si in cazul acesta experienta firmei si spune cuvantul. Exterminarea totala a acestor mici vietuitoare se realizeaza prin diferite metode moderne, cu ajutorul unor echipamente precum: atomizoarele cu ceata rece, foggere cu ceata calda, pulverizatoare mecanizate si manuale, etc.

Deratizare. Igiena Serv va propune folosirea unor otravuri ecologice, capcane adezive, statii de intoxicare, sau aparate cu ultrasunete. Soarecii sunt purtatori de boli, ce pot fi transmise cu usurinta omului. Compania vine in intampinarea acestor probleme cu urmatorul produs: RAT KILLER PERFEKT PASTA,  un rodenticid sub forma de momeala, eficient, gata pregatit pentru folosinta.

Dezinfectie. Igiena Serv presteaza servicii de dezinfectie pentru toate tipurile de suprafete: ferme, unitati turistice, spatii medico-sanitare, militare, alimentare, industriale, etc. Dezinfectia se realizeaza prin pulverizare impotriva diferitelor tipuri de virusi, bacterii, microbi, in scopul prevenirii si combaterii bolilor transmisibile.

Curatenie. Firma ofera servicii de curatenie de cea mai buna calitate, prin intermediul unui personal specializat ce foloseste detergenti, sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Curatenie post-constructor, curatenie zilnica de intretinere, curatenie/intretinere spatii verzi, indepartare grafitii, spalare perdele/jaluzele, si multe altele sunt executate de catre Igiena Serv.

Spalatorie auto mobila. Firma aplica tehnica spalarii fara apa/spalare uscata a autoturismelor, o tehnologie ecologica de ultima ora la nivel mondial, prin care orice suprafata vopsita, fie aceasta din sticla, inox, acril, oglinda, plastic, pvc, sau crom, poate fi spalata, curatata, lustruita si protejata printr-o singura operatiune, fara a utiliza apa.

Produse. De asemenea, compania ofera produse igienico-sanitare (sapun lichid, dispensere pentru hartie igienica, detergenti curatenie), si produse in scopul deratizarii (aparate cu ultrasunete impotriva soarecilor/sobolanilor, cartitelor, impotriva cainilor).

Firma acorda o importanta deosebita fiecarui client, punandu-i la dispozitie o gama variata de produse. Un client multumit inseamna un client castigat. Igiena Serv va sta la dispozitie pentru orice tip de informatii privind serviciile si produsele sale.

Una din valorile fundamentele promovate in cultura organizationala a firmei este orientarea catre client.

Igiena Serv: noi suntem solutia ta!