Servicii PSI prin Braniscan Consulting – Pentru siguranta muncii!

servicii PSIAccidentele la locul de munca sunt inevitabile, insa ele pot fi prevenite daca se aduc la cunostinta tuturor angajatilor toate instructiunile despre modul in care este indicat sa reactioneze si sa se comporte in caz de incendiu, daca se intervine prompt pentru stingerea focului, etc. Protectia muncii si toate demersurile necesare, atat potrivit legii, cat si din punct de vedere profesional, sunt foarte importante pentru orice societate comerciala. Pentru a va ajuta in aceste privinte, firma Braniscan Consulting, formata in exclusivitate din oameni dinamici si profesionisti, va raspunde prompt oricarei solicitari in privinta oferirii de servicii PSI.

Importanta acestor servicii PSI oferite clientilor de Braniscan Consulting!

Firma din Oradea dispune de personal calificat pentru instructaj si consultanta in domeniile protectia muncii, SSM si PSI astfel incat va poate ajuta cu servicii profesionale. Dumneavoastra veti putea sa va continuati activitatea intr-un mod corect si legal, atat din punct de vedere al documentelor necesare, cat si al metodelor de preventie si instruire a personalului angajat. Aceste lucruri sunt posibile doar apeland la ajutorul specialistilor companiei Braniscan Consulting care va ofera servicii in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

In cazul in care conduceti o organizatie, trebuie sa stiti clar faptul ca trebuie sa depuneti toate eforturile necesare pentru asigurarea sigurantei persoanelor avute in subordine, pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii acestora. Pentru ca organizarea pentru prevenirea si stingerea incendiilor sa fie cat mai eficienta, trebuie sa cunoasteti importanta si rolul acestei activitati in ansamblul masurilor luate pentru managementul situatiilor de urgenta si riscurile care se manifesta la nivelul operatorului institutiei.

Care sunt aceste servicii PSI puse la dispozitie de Braniscan Consulting ?

Compania Braniscan Consulting pune la dispozitia tuturor persoanelor si societatilor interesate, servicii PSI in Oradea, printre care amintim: intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara, intocmirea fisei postului in care sunt specificate obligatiile angajatului cu privire la modul de insusire si respectarea masurilor PSI la locul de munca, elaborarea instructiunilor PSI pentru fiecare loc de munca, intocmirea planului de actiune in cazul unei situatii de urgenta, evaluarea riscurilor de incendiu si evidentierea zonelor cu risc ridicat de incendiu, intocmirea planului de interventie pentru unitate si a celui de evacuare pentru fiecare etaj, instruirea si verificarea periodica a personalului in domeniul PSI, verificarea functionarii sistemelor si echipamentelor de stingere a incendiilor si eliberarea altor documente de specialitate in domeniul PSI.

Totodata, firma ofera experienta specialistilor de care dispune in sprijinul construirii si satisfacerii intregii nevoi de securitate la incendiu a afacerii dumneavoastra, rezolvand atat aspectul asigurarii in interes propriu cat si o fidelizare a clientilor dumneavoastra. Toate solutiile tehnice oferite asigura calitatea activitatii pe care o desfasurati si sunt in conformitate cu legislatia privind PSI – Prevenirea si Stingerea Incendiilor, a normelor si normativelor specifice in vigoare.

Pe langa aceste servicii PSI, Braniscan Consulting mai ofera o gama variata de cursuri pentru ca dumneavoastra sa va puteti specializa in anumite domenii. Cursurile sunt sustinute de catre lectori profesionisti, experimentati, si se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare.

Date de contact:

Str. Aurel Lazar, nr.4, Oradea, Bihor

Telefon: 0722.732.822

Articol oferit de zoom-biz.ro.