Servicii profesionale de foraje puturi

foraje puturi

Specialistii care activeaza in acest domeniu al  forajelor,  in mare parte  executa foraje profesionale de puturi, care sunt executate de regula din PVC,  in asa fel  incat apa care se  gaseste  la  mica sau la  medie adancime  sau poate la adancime  mare , adica  de la 10 pana la maxim 500m.

Se executa de  acesti specilaistii in cazul forajelor puturilor incluisv operatiuni  specifice de denisipari asa dupa cum ar fi cele ale  decolmatarilor si ale reparatiilor  forajelor de apa ce au adancime mica, sau au una medie , sau  mare,  aceste interventii sunt  executate in cazul unor avarii de foraje cat si la extragere  si demontarea  pompelor de tip  submersibil, in cazul reviziilor forajelor de apa, ca si la tratarea care se face in ceea e priveste potabilizarea apei  ca si in cazul unor fantani forate, aferente diverselor forajele de puturi ce au  debit destul de mari de apa, in cazul irigatiilor sau in scopuri de tip   industrial.

Unul din serviciile ce sunt printre cele mai solicitate este cel reprezentat de forajul puturilor, al  fantanilor insa  pot sa fie deasemeni executate si  puturi piezometrice cat si cele de studiu, puturi care sunt  absorbante asa cele de drenaj cat si foraje necesare pentru prizele anodice  si pentru casari dar si conservari care sunt aferente forajelor.

 

Specialistii din  domeniul aesta ofera consultanta cat si proiectare si deasemeni  autorizarea lucrarilor care au ca  scop exploatarile de tip profesional care sunt facute asupra apelor, ele putand sa asigure in final inclusiv garantii ale acestor  lucrari executate.

 

In domeniul acesta al forajelor care sunt executate in  conditii destul de grele, se  cere  existenta unor specialisti cat si tehnologii care sunt unele care au ultima generatie iar  in cazul in cae ne dorim lucrari care sunt executa bine , in timp cat se poate de scurt.

Firmele ce sunt specializate pot  dispune de oameni ce au  maini de aur, asa dupa cum se mai spune, deasemeni  utilajele ce sunt  cele mai bune.

Specialistii dispun de niste capacitati diverse care sunt  necesare pentru pompare cat si de mijloace specifice specifice pentru investigatie, chiar si video,  subacvatice  si profesionale, au  sisteme care sunt de tip aer lift si care sunt utilizate  la  diverse tipuri de foraje  cat si pentru diametrele care sunt  mici dar  si medii sau  mari , la niste adancimi ce sunt de 300 m si in acelasi timp  unelte sau sculele , acestea fiind specifice  si necesare pentru executia  unei munci de foraj cat si pentru instrumentatie.

Firmele dar si specialistii lor dispun de  sisteme profesionale  care extrag si pot  introduce pompe submersibile ce au adancimi care ajung  pana la 300 m, avand  greutatea de 3,5 to.

In privinta executiei diverselor forajelor,  firmele de specialitate pot dispune si de  instalatii necesare in cazul forajului care are  circulatia directa , sunt  niste performate la  adancimi ce ajung la 300 m, si de instaltii care sunt in sisteme semimecanice,  uscate cu performante de lucru ce ajung la adancimea de  70 m.

 

In mod normal firmele au  echipe ce sunt formate din catre specialisti avand experienta ,  in ele lucreaza  si tineri hotarati dar si  dinamici,  care stau la dispozitia clientilor si care vor avea  ca  scop executareaunor  lucrari care sunt unele de buna calitate.