Servicii impecabile de securitate si sanatate in munca

269b19c13258c49f833c36df0ef566f5Esti angajator si ai nevoie de o firma care sa-ti ofere servicii de securitate si sanatate in munca? Importanta instruirii personalului la locul de munca este adesea ignorata, atat de catre angajator, cat si de catre angajati, insa statisticile trag un mare semnal de alarma.

Ce spun statisticile despre serviciile de securitate si sanatate in munca?

Stiai ca principalul motiv pentru care mii de oameni sunt raniti la locul de munca este chiar necunoasterea, cat si nerespectarea regulilor si normelor de SSM? Pe de alta parte, anual se inchid foarte multe afaceri tocmai din cauza unui banal accident ce s-a produs la locul de munca. Daca instruirea SSM se facea conform legislatiei, accidentele puteau fi evitate.

In plus, in cazul in care un angajat sufera un accident la locul de munca, pe angajator toata “afacerea” il costa de 4 ori mai mult decat daca ar fi facut o instruire corespunzatoare, directa, fie cu ajutorul unui om din interior, fie cu ajutorul unei firme care presteaza servicii de securitate si sanatate in munca.

Chiar daca nu suna deloc placut se pare ca in anul 2008, in Romania, s-au petrecut nici mai mult, nici mai putin de 5.071 de accidente la locul de munca. Din acest numar imens de accidente, 488 de persoane au decedat.

Toate acestea se intampla din cauza unei instruiri necorespunzatoare sau, si mai grav, din cauza lipsei acesteia. Ca angajator, nu-ti poti permite sa spui ca accidente se intampla oricui, ci trebuie sa faci in asa fel incat ele sa nu aiba loc. Cum? Cu ajutorul echipei Antal Dorian Intreprindere Individuala.

Cine te poate ajuta cu prestarea de servicii de securitate si sanatate in munca?

Daca esti din Bucuresti, un ajutor de nadejde il gasesti in echipa Antal Dorian Intreprindere Individuala. In acest sens, A.D.I.I. iti ofera un pachet complet de servicii SSM, toate activitatile cuprinse in acesta fiind stipulate in Legea  319/2006, articolul 15.

Conform legii legii 319/2006; HG 1425/2006 si HG 955/2010, angajatorii sunt singurii responsabili de ceea ce se intampla in firmele pe care le controleaza, din punct de vedere SSM si SU.

De ce sa apelezi la serviciile A.D.I.I.? Deoarece aceasta firma, pe langa faptul ca iti ofera servicii complete si  de calitate, are si o experienta vasta in domeniu si personal instruit, care va sti cum sa faca fata oricarei situatii. In tot ceea ce tine de SSM, trebuie sa ai nervi de otel, caci instruirea personalului nu este o treaba usoara si necesita multa pricepere.

Ce-ti ofera A.D.I.I.? In primul rand, specialistii A.D.I.I. identifica pericolele si evalueaza riscurile pe care le prezinta fiecare post de munca, in parte. De asemenea, elaboreaza un plan de prevenire, dar  si de protectie in caz de accidente pentru intreaga unitate. Si, nu in cele din urma, angajatii A.D.I.I. se ocupa de instruirea periodica a personalului si intocmesc documentatii tehnice, care au rolul de a informa angajatii despre riscurile la care se supun daca nu respecta normele SSM, dar si cum pot sa evite posibilele accidente printr-un minim de atentie si cunoastere.

Daca se vor respecta cu strictete instructiunile elaborate de catre specialistii A.D.I.I. in SSM, accidentele vor fi prevenite, iar munca se va desfasura in cele mai bune conditii!