Servicii funerare de la Casa Funerara Eva

Nu este de deloc usor sa treci printr-un deces, o inmormantare si multa durere, insa, cu ajutorul persoanelor potrivite, totul se va termina mult mai repede. Iar in acest caz vorbim despre Casa Funerara Eva si servicii funerare care te vor ajuta sa depasesti unul dintre acele momente in care nimeni nu-si doreste sa fie singur.

Servicii funerare in Bucuresti

53058cb023f76f49569007ee9fa6a444Cand vine vorba despre servicii funerare de top, in capitala, Casa Funerara Eva este ajutorul tau. Aceasta firma din Bucuresti nu numai ca-ti ofera varietate in ceea ce priveste serviciile funerare, insa are si preturi bune, iar profesionalismul, de care da in permanenta dovada, o recomanda intotdeauna.

Astfel, in momentele dificile prin care trece familia, prietenii si cunoscutii, acestia vor primi un ajutor pe care se pot baza, un ajutor intr-un moment greu cum este decedarea unei persoane dragi.

Este greu sa faci fata de unul singur presiunii unei inmormantari, durerii, parastasului si multimii indoliate, insa, avand Casa Funerara Eva alaturi de tine, totul va trece daca nu mai usor, cel putin mai repede, pentru ca in cele din urma timpul sa-si faca treaba si sa estompeze durerea.

 Casa Funerara Eva iti ofera servicii funerare in functie de nevoi

Pentru atunci cand ai nevoie de servicii funerare de top, prestate cu maxim de seriozitate si profesionalism, Casa Funerara Eva din Bucuresti te poate ajuta cu 5 oferte distincte:

  1. Servicii funerare – imbalsamare. Daca ai nevoie de servicii de imbalsamare pentru Bucuresti, stii la cine sa apelezi, la Casa Funerara Eva. Acest procedeu este recomandat de catre lege, in special daca este vorba de a transporta persoana decedata dintr-o tara in alta. De regula, se face doar in momentul in care familia isi doreste acest lucru. Astfel, conservarea chimica va fi realizata de catre profesionisti, intr-un mediu care respecta toate normele de igiena, scopul acestui serviciu fiind chiar pastrarea unei igiene optime, astfel incat inmormantarea sa se deruleze fara incidente.
  2. Servicii funerare – toaletare decedati. Din motive de igiena, insa nu numai, poti apela si la serviciul de toaletare. De la o curatare si spalare riguroasa, pana la servicii de cosmetizare, imbracare si asezarea in sicriu, Casa Funerara Eva ofera o mana de ajutor rudelor indoliate.
  3. Servicii funerare – pachete parastas. Pe langa faptul ca iti va organiza inmormantarea de la A la Z, Casa Funerara Eva are grija si de parastas, oferindu-ti pachete in functie de numarul de oameni care vor fi prezenti la inmormantare. Meniul de parastas este unul specific, traditional, si nu va lipsi nici coliva, mancarurile fiind de post sau de dulce.
  4. Servicii funerare – transport funerar. Casa Funerara Eva iti ofera atat transport funerar intern, cat si transport funerar international. Masinile pe care aceasta firma le foloseste repecta toate normele de igiena si sunt amenajate conform standardelor impuse de Uniunea Europeana.
  5. Servicii funerare – repatrieri decedati. Acest serviciu iti este pus la dispozitie pe cale aeriana sau terestra, cu ajutorul automobilelor Casa Funerara Eva. Firma respecta legile intocmai si va avea grija sa aduca in tara pe cei ce au decedat in strainatate.

Si pentru ca se gandeste si la costuri, Casa Funerara Eva iti ofera posibilitatea de a achizitiona pachete funerare complete, in rate, alegand exact pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor si posibilitatilor tale financiare.