Servicii funerare alaturi de familiile indurerate

servicii-funerare

Cand vine momentul in care soarta ne rapeste o persoana apropiata, durerea este fara margini, iar cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie ce este in sufletul nostru. Atunci simtim ca am pierdut o parte din propria noastra fiinta, atunci avem nevoie de compasiune, intelegere si foarte mult ajutor. Majoritatea dintre noi nu stiu ce sa faca in astfel de situatii, pentru ca evenimentele de acest gen care se intampla intr-o familie sunt destul de rare. Dincolo de suferinta care ne copleseste, sunt o serie de lucruri care trebuie indeplinite. Atunci apelam la servicii funerare. Acestea sunt la dispozitia celor aflati in durere la orice ora din zi si din noapte si pot rezolva toate problemele care tin de inmormantare.

Servicii funerare, cu cheltuieli mici

Organizarea funeraliilor unei persoane decedate poate costa foarte multi bani, dar cu servicii funerare cu Funerare-nonstop.ro puse la dispozitie de firmele de profil, familiile cu venituri modeste pot sa indeplineasca tot ceea ce trebuie facut in aceste cazuri, cu demnitate si ca ultim omagiu adus celui disparut. Mai mult, pentru pensionari exista un pachet special, care este gratuit. Firma isi recupereaza cheltuielile din ajutorul de inmormantare oferit de stat prin Casa de Pensii, iar membrii familiei sunt scutiti chiar si de demersurile care trebuie facute pentru a intra in posesia acestui ajutor, pentru ca de acest lucru se ocupa tot aceste servicii funerare. In plus, daca pachetul ales de familie este mai ieftin decat ajutorul primit, firma de servicii funerare inapoiaza diferinta de bani urmasilor. Tot ce trebuie facut este prezentarea unui tichet de pensie a persoanei decedate.

Ce contine un pachet de servicii funerare

Chiar si pachetul minimal cuprinde mai toate procedurile care se fac in asemenea situatii, precum obtinerea certificatului de deces, sicriul complet, cu crucifix, manipularea acestuia, transportul sicriului si incasarea ajutorului de inmormantare, in cazul pensionarilor. In functie de pachetul ales, acesta poate avea si servicii in plus, cum ar fi obtinerea tuturor documentelor necesare inhumarii, toaletarea si imbalsamarea decedatului, crucea de lemn inscriptionata, lumanari, batiste, doliu pentru piept, si altele, in functie de pretul pachetului ales. Toate acestea sunt atributii care tin de servicii funerare.

Ce mai poate oferi o firma de servicii funerare

Nu doar ritualurile care tin de inhumarea propriu-zisa, sau incinerare, care se poate face la cererea familiei sau la dorinta exprimata in timpul vietii a celui decedat, ci si alte servicii adiacente sunt oferite de firmele de profil. Astfel, ca un ultim omagiu, in traditia noastra se tin parastase, dupa inmormantare. Si acestea pot fi organizate tot de servicii funerare, care pot avea loc in diferite locatii sau la restaurant, in conformitate cu dorinta familiei.

De asemenea, ingrijirea locului de veci, sau facilitarea achizitionarii lui. Daca familia decedatului doreste, poate sa achizitioneze o piatra funerara la care se poate atasa fotografia persoanei decedate, avand la dispozitie o varietate de modele fotoceramice din care poate fi ales cel mai potrivit dorintei urmasilor.

Aranjamentele florale intra si acestea in atributiile firmei de servicii funerare, care pune la dispozitie o varietate de modele de coroane si jerbe.