Servicii de restaurare cladiri? Alege Mivor Prod!

Restaurare cladiri conform celor mai inalte standarde de calitate si siguranta? Echipa companiei Mivor Prod din Prahova va sta la dispozitie pentru furnizarea unor astfel de servicii, in urma carora va veti bucura de rezultate excelente.

Ce se urmareste sa se obtina in urma acestor servicii de restaurare cladiri?

Avand in vedere faptul ca restaurarea unei cladiri este o interventie ce are drept scop aducerea constructiei respective intr-o stare cat mai apropiata de cea originara, expertii companiei Mivor Prod dispun de experienta si de cunostintele necesare pentru realizarea cu succes a operatiunilor respective, precum si de materiale de cea mai buna calitate si de echipamente si instrumente performante, de ultima generatie. Pentru ca este vorba despre restaurare cladiri si nu despre reconditionarea lor (o operatiune total opusa, asociata frecvent cu restaurarea), echipa noastra nu va aduce modificari in caracterul, configuratia, caracteristicile si detaliile speciale ce au fost factorii care au condus la decizia protejarii imobilului in cauza. Pastram partile originale chiar daca sunt deteriorate, iar cele noi pe care le adaugam pentru intregirea obiectelor sunt alcatuite din materiale compatibile cu cele originale. Materialele alese vor permite revenirea la forma initiala sau la o noua restaurare (vor fi reversibile).

Despre restaurare cladiri

Avand in vedere gradul de specializare si complexitate al operatiunilor care se impun a fi realizate, restaurarea vizeaza in mod special cladirile protejate si nu pe cele cele obisnuite, fiind o interventie curativa.

Realizand operatiunile de restaurare cladiri, vom avea grija ca mesajul autorului sa nu fie alterat in niciun fel. Critica este un aspect care nu trebuie sa lipseasca unei astfel de interventii daca se doreste ca autenticitatea artistica sa fie protejata, eliminandu-se executiile care nu sunt necesare.

De ce sa alegeti Mivor Prod pentru serviciile de restaurare cladiri?

Alegand Mivor Prod ca si furnizor al acestor servicii de restaurare cladiri, veti avea garantia calitatii unor lucrari bine realizate, in acord cu cele mai inalte exigente. Inainte de initierea oricarui tip de lucrare, vom avea grija sa ne documentam in prealabil despre stilul constructiei si alte aspecte astfel incat sa putem determina corect si usor, alegerile pe care sa se bazeze interventia noastra. Patrimoniul istoric este foarte bine protejat cu ajutorul nostru, echipa intervenind cu cele mai noi tehnologii din acest domeniu.

Fiecare colaborare pe care o legam cu clientii se bazeaza pe promptitudine, eficienta, seriozitate, profesionalism, respect, comunicare, corectitudine, transparenta etc. Respectam termenii contractuali in ceea ce priveste calitatea lucrarilor, timpul de executie si costurile, obtinand satisfactia deplina a tuturor acelor persoane care apeleaza la aceste servicii.

Despre Mivor Prod

restaurare cladiriCompania prahoveana Mivor Prod a luat nastere in anul 2005, avand ca principal obiect de activitate restaurarea monumentelor istorice si a cladirilor. Pe langa aceasta activitate de restaurare cladiri si monumente, suntem bucurosi sa preluam si cerintele pentru realizarea lucrarilor de rindeluire si taiere a lemnului, precum si a celor de executie a unor elemente de dulgherie si tamplarie.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de catre societatea noastra, va rugam sa luati legatura cu specialistii nostri care va vor intampina cu solutii care sa corespunda cu cerintele voastre. Va asteptam!