Servicii de ecarisaj doar prin Alvi Serv

1b061a54c745fb757707ca0aff47bf8bUn mediu curat este esential pentru sanatatea umana, iar noi suntem responsabili pentru calitatea acestuia, mai ales astazi, cand poluarea a devenit o amenintare si o realitate tot mai prezenta. Poluarea mediului inconjurator reprezinta un subiect de actualitate, intens dezbatut, insa cu minimum de rezultate, dovada ca cei mai mari factori de poluare sunt ignoranta, nepasarea si lipsa unei educatii adecvate. Chiar si asa, exista totusi persoane responsabile, aflate in cautarea celor mai eficiente metode pentru mentinerea mediului inconjurator, curat. Din acesta categorie face parte si serviciul de ecarisaj, activitate de colectare si neutralizare a cadavrelor si subproduselor de origine animala, ce nu sunt destinate consumului uman.

Ce este poluarea?

Poluarea reprezinta contaminarea mediului inconjurator cu materiale care afecteaza sanatatea umana, calitatea vietii sau functia naturala a ecosistemelor. Altfel spus, poluarea este o consecinta a activitatii umane, fie ca este vorba de activitatea sociala ori economica. Principalele forme de poluare ale mediului sunt de natura biologica, chimica si fizica. Dintre toate acestea, o atentie deosebita o necesita poluarea biologica, cea mai veche si bine cunoscuta dintre formele de poluare, responsabila de raspandirea in mediul inconjurator a germenilor microbieni, producatori de boli. Cele mai des intalnite forme de poluare sunt: poluarea apei, poluarea solului si poluarea aerului. Poluarea solului este considerata ca o consecinta a unor obiceiuri neigienice sau practici necorespunzatoare, precum depozitarea la intamplare a reziduurilor rezultate din activitatea omului. Astfel, reziduurile pot fi clasificate in:

– reziduuri menajere

– reziduuri industriale

– reziduuri agro-zootehnice.

Ecarisajul- solutia eficienta pentru un mediu curat

Chiar daca multi sunt cei care si-au indreptat atentia asupra efectelor poluarii cu reziduuri menajere si industriale, nu trebuie neglijata nici poluarea agro-alimentara, pentru ca in procesul de crestere si de sacrificare al animalelor, se obtin numeroase reziduuri, ce isi pot lasa amprenta asupra sanatatii umane. Cu alte cuvinte, deseurile animaliere ce provin din ferme sau gospodarii pot ameninta calitatea mediului inconjurator si pot raspandi agenti patogeni, daca nu sunt administrate corect. Asadar, problemele referitoare la neutralizarea si distrugerea cadavrelor animaliere, prezinta o importanta deosebita. Motivul? Cadavrele animaliere constituie un suport nutritiv pentru inmultirea microorganismelor si a vectorilor de boli. Mai mult decat atat, resturile de origine animala, prin descompunere, emana produsi volatili cu miros dezagreabil. Ce este de facut? Pentru a elimina toti factorii de risc, ai nevoie de suportul unei firme specializata in ecarisaj.

Alvi Serv- Din grija pentru mediul inconjurator

Alvi Serv, companie ce se ocupa de colectarea, ambalarea, transportul si neutralizarea deseurilor, ofera intregul pachet de servicii incluse in activitatea de ecarisaj, atat clientilor din Arad, cat si celor din judetele Timis, Hunedoara sau Caras-Severin. Astfel, Alvi Serv iti sta la dispozitie cu toate etapele ce conduc la incinerarea cadavrelor de animale din ferme, gospodarii si spatii publice. In plus, activitatea de ecarisaj o desfasuram in conditii ce respecta mediul inconjurator, folosind metode ecologice de colectare si neutralizare, avand la baza tehnologii de ultima generatie in domeniu, dar si sprijinul echipei formate din profesionisti cu experienta, totul la tarife avantajoase.

Alvi Serv ofera solutii complete de ecarisaj ecologic si servicii profesionale, rapide si sigure privind managementul eficient al deseurilor periculoase si nepericuloase. Cele doua cai de neutralizare de deseuri pe care le utilizam sunt incinerarea si tocarea reziduurilor. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne pentru servicii de ecarisaj Arad.