Servicii de curierat international oferite de Star Curier!

star curierDin nefericire, in cele mai multe cazuri, nu avem ocazia sa le oferim celor apropiati cadoul pentru ziua lor / pentru alta ocazie speciala privindu-i in ochi, pentru a le putea vedea reactia de incantare. Motivul este unul simplu: nu ne aflam mereu in acelasi loc, alaturi de persoanele dragi noua; astfel, ceea ce ne ramane de facut in momentul in care dorim sa ii suprindem cu un cadou este sa apelam la ajutorul unor persoane care sa se poata deplasa de la o locatie la alta.

Vorbim, desigur, despre cei care se ocupa cu servicii de curierat. Serviciile de curierat sunt alegerea ideala in momentul in care doresti sa expediezi un colet pe care nu i-l poti preda personal destinatarului. Pentru a nu fi nevoiti sa parcurgem zeci, sute sau chiar mii de kilometri in momentul in care dorim sa le oferim apropiatilor un cadou sau sa le oferim colaboratorilor documente importante, firma de curierat rapid Star Curier iti vine in ajutor!

Firma de curierat rapid Star Curier efectueaza atat transporturi pe teritoriul tarii noastre, cat si in afara acesteia. Cand vine vorba de curierat international, Star Curier iti ofera posibilitatea de a expedia colete in cel mai scurt timp; in plus, acestea pot ajunge la destinatie chiar si in 24 de ore, durata transportului depinzand, desigur, de conditiile climatice, conditiile rutiere si distanta parcursa. Coletul va fi ridicat de la domiciliul tau, urmand a fi livrat la adresa exacta care ne este comunicata.

Serviciile de curierat international oferite de firma noastra sunt de doua tipuri:

Express

Acest serviciu de curierat international este cea mai rapida metoda de livrare a unui colet; termenul de livrare este de 24 – 48 de ore, in cazu expedierilor in UE.

Standard

Metoda Standard de livrare nu este la fel de rapida ca si metoda Express, insa este cu siguranta la fel de eficienta si, desigur, mai avantajoasa din punct de vedere financiar. In cazul in care coletul expediat nu reprezinta o urgenta, iti recomandam utilizarea metodei Standard: termenul de livrare este de 48 – 96 de ore, in cazul expedierilor in UE.

Desigur, serviciile de curierat international nu le sunt dedicate doar persoanelor ce utilizeaza ca destinatie o tara din Uniunea Europeana; Star Curier realizeaza livrari in tari de pe tot cuprinsul Globului. Pentru a afla termenul de livrare si costul de livrare in cazul tarilor ce nu fac parte din UE, te invitam sa accesezi site-ul www.startransportcurier.ro, unde vei obtine aceste informatii prin simpla selectare a tarii dorite.

Atentie! Nu transportam urmatoarele tipuri de marfuri:

–         Arme de foc, munitie, animale vii, bani numerar, bijuterii, metale si pietre pretioase, droguri, materiale inflamabile

–         Colectii sau lucrari de arta, piei si blanuri neprelucrate, organe umane, anumite lichide, chimicale, etc.

–         Substante infectioase, detergenti, pesticide, uleiuri, fructe, legume si alte alimente perisabile.

Alege serviciile de curierat international oferite de www.startransportcurier.ro! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Telefon: *9909 (tarif normal)

e-mail : comenzi@starcurier.ro