Servicii de curatenie profesionale

11057843_780253645415030_5705538515244165898_nAti renovat recent casa si nu aveti timp sa faceti curatenie? Sau poate doriti sa organizati o petrecere la sediul firmei, ulterior fiind nevoie de interventia unei firme de curatenie. Pentru toate aceste lucruri cel mai indicat ar fi sa apelati la servicii de curatenie profesionale, pentru confortul si siguranta dumneavoastra.

Ce activitati implica aceste servicii de curatenie profesionale?

Atunci cand apelati la servicii de curatenie profesionale, trebuie sa stiti ce servicii vor fi prestate. In primul rand trebuie sa aveti in vedere daca doriti curatania apartamentului, a casei sau a companiei dumneavoastra. Pentru fiecare din cele expuse, serviciile de curatenie profesionale sunt urmatoarele:

In cazul apartamentului sau a vilei se executa stergerea prafului si a panzelor de paianjen, aspirarea covoarelor printr-una din metodele de ultima generatie, curatarea tapiteriei scaunelor, a fotoliilor, sau a canapelelor,  curatarea pardoselii si a faiantei si alte servicii ce sunt necesare intr-o locuinta.

Daca optati de servicii de curatenie profesionale pentru birouri, institutii si spatii comerciale, in cadrul acestora se vor realiza aerisirea spatiilor interioare, aspirarea mochetelor, spalarea pardoselilor, colectarea gunoiului, stergerea prafului si lustruirea mobilierului ,curatarea petelor existente,  dezinfectarea grupurilor sanitare, etc.

Dupa renovarea locuintei sau in locurile unde a fost nevoita interventia constructorilor este necesara  curatarea moluzului si a vopselei uscate dar cu atentie, fara a zgaria suprafetele, stergerea geamurilor, curatarea podelelor  cu solutii speciale, aerisirea si odorizarea incaperii, spalarea grupurilor sanitare, etc.

Operatiunile de servicii de curatenie profesionale in cazul unor petreceri sau evenimente private sunt mai complexe si includ curatarea geamurilor si a pervazelor, stergerea mobilei si a obiectelor electronice si electrocasnice cu solutii antistatice, spalatul veselei, curatarea si aerisirea tuturor incaperilor (aspirare, spalare, lustruire ) , si nu in ultimul rand curatarea spatiilor verzi, din exteriorul incaperii.

Ce companie din Bucuresti se ocupa de servicii de curatenie profesionale ?

Daca sunteti din Bucuresti sau din zonele adiacente, puteti alege cu incredere servicii de curatenie profesionale din cadrul  firmei As General Cleaning. Cu o experienta de peste 10 ani de zile, compania vine in intampinarea clientilor sai cu servicii de cea mai buna calitate, in conformitate cu normele prevazute. Personalul calificat va fi mereu la dispozitia dumneavoastra cu cele mai bune sfaturi, oferindu-va servicii de curatenie profesionale de cea mai buna calitate. Acum nu va mai trebui sa stati stresati ca dupa o petrecere sau dupa ce va renovati locuinta va trebui sa faceti curatenie, As General Cleaning lucreaza pentru dumneavoastra la cele mai mici preturi. Tarifele se calculeaza in functie de suprafata care necesita efectuarea curateniei si de asemenea, daca optati pentru un abonament. Acesta din urma include o curatenie generala si o curatenie de intretinere efectuata de 2 ori pe luna, intalniri ce vor fi stabilite impreuna cu dumneavoastra.

Cum pot contacta firma de servicii de curatenie profesionale ?

Daca v-ati hotarat sa alegeti compania As General Cleaning pentru servicii de curatenie profesionale, nu ezitati sa accesati adresa web as-general. ro , iar la sectiunea “Acasa” gasiti adresa de contact din Bucuresti, numerele de telefon, adresa e-mail si, de asemenea pagina oficiala de Facebook .Pentru servicii de curatenie profesionale, alegeti cu incredere echipa As General Cleaning.