Servicii de caserare oferite de Alemar Design

Ambalarea produselor oferite clientilor dumneavoastra trebuie sa inspire in primul rand incredere si apoi profesionalism. In caz contrar riscati ca interesul clientilor sa se concentreze asupra altor furnizori care ofera o mai buna imagine pentru produsele comercializate. De aceea alegeti servicii de ambalare si sigilare de cea mai buna calitate; desigur alegeti cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din Romania. Pentru a va oferi o mana de ajutor, in cele ce urmeaza o sa va descriu serviciile companiei Alemar Design.

Printre ofertele Alemar Design se numara si serviciile de caserare. Caserarea este procesul de ambalare al diverselor produse, in special pentru cele aflate in cutii transparente de ambalare si produse din polipropilena si veralit. Caserarea este si o strategie de marketing, reprezentand o solutie eficienta si ieftina prin care puteti face reclama companiei dumneavoastra sau prin intermediul careia puteti promova anumite servicii sau produse.

Cum se realizeaza acest lucru? Pai, caserarea suprafetelor din PVC, polipropilena sau veralit consta in lipirea unui strat de hartie sau celuloid pentru infrumusetare si transmiterea anumitor mesaje. Asadar, simpla ambalare a produsului va ofera posibilitatea unei strategii de marketing ce va avea un impact sigur asupra potentialilor dumneavoastra clienti.

Materialele caserate se obtin prin presare intr-o modalitate simpla si necostisitoare prin intermediul aparaturii de specialitate operata de personal calificat si cu experienta. Legatura intre suportul mai dur si hartia cu model se realizeaza rapid si eficient, iar echipamentele folosite nu permit aparitia golurilor intre cele doua foi de material. Serviciile de caserare se adreseaza clientilor ce doresc sa obtina cutii transparente din PVC, porturi de carti de vizita, cutii personalizate si genti de cumparaturi sau de cadouri, suporturi pentru documente promotionale si mape.

Alemar Design va sta la dispozitie cu astfel de servicii, de cea mai buna calitate. Compania detine aparatura de profil de ultima generatie dar si personal experimentat ce poate satisface orice cereri indiferent de volumul de lucru solicitat. Toate serviciile de caserare sunt executate prompt, fiecare produs fiind furnizat in cel mai scurt timp posibil si la costuri cat mai avantajoase.

Printre serviciile oferite de Alemar Design amintim si urmatoarele: termoforare, ambalare in cutii transparente, ambalare in blister, imprimare serigrafica, ambalare colectiva, servicii stantare si desigur servicii de caserare. Alemar Design ofera produsele atat pentru companiile din Romania dar si pentru piata de profil din Europa de Vest. Asadar, puteti fi siguri de calitatea si promptitudinea cu care cererile dumneavoastra vor fi executate.

Serviciile de caserare Alemar Design sunt unice in Romania, calitatea si pretul redus fiind principalele caracteristici cu care compania vine in intampinarea clientilor sai. In cazul in care va doriti astfel de servicii, utilizati datele de contact de mai jos pentru a efectua o comanda personalizata. Personalul Alemar Design va sta la dispozitie cu asistenta tehnica de profil dar si cu ajutor pentru achizitionarea produselor dorite. Mai multe informatii referitoare la activitatea desfasurata de personalul Alemar Design puteti obtine si prin accesarea platformei online a companiei. Pe aceeasi pagina web puteti vizualiza si lista completa a produselor comercializate.

Alemar Design, date contact

Adresa sediu social: Str. Raul Soimului nr. 9, bl. 49, sc. 4, ap. 52 sect. 4
Bucuresti, ROMANIA
Punct de lucru: B-dul Victor Dumitrescu (fosta 6 Martie) nr. 112, com. Dobroesti, jud. Ilfov
Persoana contact: dir. Lucian Mihai
Tel: +4 0722 65 70 70+4 0722 65 70 70
Tel/Fax: +4 021 255 4201

eMail: office [at] alemar [punct] ro

ORCMB: J40/537/1993
CUI: R 8200381

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.