Servicii DDD pentru o curatenie absoluta

servicii-ddd

Din experienta de peste 10 ani de zile, stim foarte bine ca o persoana informata corect, pentru noi, inseamna un client castigat. Iar faptul ca oferim servicii complete de maxima eficienta, a facut sa adunam peste 1000 clienti multumiti, satisfacuti de rezultatele actiunilor noastre.

In continuare, firma a hotarat aducerea tuturor informatiilor despre activitatea noastra (servicii DDD) si in mediul online, atat de folosit in ziua de azi.

Servicii DDD cu 10% discount

Compania noastra isi doreste sa beneficieze atat de multumirea clientilor prezenti, cat si a celor viitori. De aceea, am introdus urmatoarea facilitate. Pentru toti cei apeleaza la serviciile noastre prin intermediul mediului online, oferim o reducere de 10%. Ce inseamna prin intermediul mediului online? Daca dumneavoastra efectuati comanda pe site-ul nostru (la rubrica Contact) ori daca ne sunati la unul din numerele de telefon afisate si ne specificati ca ati luat numarul de pe acest site, firma noastra va garanteaza un discount de 10% pentru serviciile pentru care optati. Scapati de daunatori mai simplu si mai ieftin cu deratizarebucuresti.ro!

Servicii DDD-deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Deratizarea este procesul complex alcatuit din mai multe metode si mijloace, efectuat atat pentru combaterea, cat si pentru prevenirea prezentei nedorite a rozatoarelor. Deratizarea prezinta o importanta deosebita, atunci cand avem de-a face cu soareci si sobolani, deoarece stim foarte bine pericolele cauzate de acestia (transmiterea unor boli grave, poluare, pagube economice). Pentru unitatile alimentare si farmaceutice, deratizarea se recomanda a fi facuta cel putin o data pe luna. Pentru alte spatii, ca de exemplu subsoluri, retele de canalizari, deratizarea trebuie efectuata cel putin o data la 3 luni. Avem la dispozitie pentru fiecare caz de deratizare, mai multe metode. Cu titlu de exemplu, este batonul cerat sau suportul cerealier, amplasate in statii de intoxicare.

Dezinsectia este reprezentata de actiunile efectuate pentru prevenirea si combaterea insectelor si artropodelor, care transmit boli infecto-contagioase ori care produc pagube economice prin distrugerea unor productii. Dezinsectia elimina insecte si artropode care ne pun sanatatea in pericol (epidemia de meningita West Nile, o boala infectioasa grava, transmisa de tantari, boala Lyme, transmisa de capuse) sau care ne creeaza un disconfort mai mult decat neplacut, noua sau clientilor/pacientilor.prietenilor nostri. Intra in aceste categorii: tantari, muste, paduchi, purici, furnici, plosnite, termite, molii, paianjeni, capuse, gandaci de bucatarie etc.

Dezinfectia este actiunea de decontaminare a diferitor spatii pentru combaterea, dar mai ales pentru prevenirea bolilor si infectiilor. Intotdeauna este mai bine sa prevenim, decat sa combatem!

Indiferent de locatia ta, apeleaza cu incredere la serviciile DDD Bucuresti

Serviciile DDD se adreseaza atat locuitorilor din capitala, cat si celor din restul tarii. Actionam eficient si cu responsabilitate, in orice fel de spatiu, interior sau exterior: locuinte particulare, asociatii de proprietari, unitati comerciale sau industriale, unitati de interes public, scoli si gradinite, spitale si cabinete medicale, hoteluri si restaurante, cinematografe si sali de spectacol, curti, gradini, strazi, parcuri si altele.

Serviciile DDD Bucuresti, personalul calificat de care ai nevoie

Toate solutiile, substantele si tehnologiile pe care le folosim in actiunile DDD, sunt avizate de Ministerul Sanatatii, asadar aveti asigurarea ca nu sunt toxice, nu au niciun efect negativ asupra sanatatii oamenilor si animalelor.

De asemenea, toate produsele noastre sunt profesioniste, fabricate de marci renumite. Tot ce trebuie sa faceti pentru a scapa de daunatori, este sa apelati cu incredere la serviciile noastre DDD!