Servicii complete de curierat – Star Curier!

star curierO persoana respectabila este acea persoana care isi onoreaza toate angajamentele la timp, pentru a nu le crea probleme beneficiarilor. De foarte multe ori, in momentul in care ai promis expedierea unui pachet / colet, vei fi judecat in functie de data la care ajunge acesta la destinatie, dar si in functie de starea in care se afla. Pentru a te asigura ca bunurile trimise ajung mereu cu bine la destinatie, trebuie sa apelezi la serviciile de curierat oferite de o firma serioasa, cu experienta si care sa trateze fiecare comanda cu promptitudine si cu multa grija. Pentru a obtine servicii complete de curierat, iti recomandam sa arunci o privire inspre beneficiile oferite de Star Curier!

Firma de curierat Star Curier ofera o gama vasta de servicii atat in Bucuresti si in localitatile adiacente, cat si in restul tarii si chiar si in afara acesteia. Indiferent de locatia aleasa, Star Curier se va asigura ca pachetul trimis de tine va ajunge la data promisa, in aceeasi stare in care era in momentul in care a fost preluat de soferii nostri. Toate pachetele vor fi preluate chiar de la domiciliul clientului si vor fi expediate la adresa prestabilita; in cazul in care destinatarului nu se afla acasa in momentul in care va fi cautat de curierii nostrii, acestia vor reveni sau vor depozita coletele timp de 5 zile, timp in care beneficiarul va fi anuntat pentru a-si ridica pachetul.

Colaborarea cu firma noastra iti ofera o multitudine de beneficii:

Rapiditate – curierii nostri vor ridica comanda cat mai rapid si o vor livra in termene fulger, chiar si de cateva ore (in cazul expedierilor in Bucuresti). In restul tarii, timpul mediu de livrare este de aproximativ 24 de ore, in functie de localitatea in care trebuie sa ajungem, dar si in functie de urgenta cu care trebuie expediat pachetul. Mai mult decat atat, expedierile in Uniunea Europeana dureaza intre 24 de ore si 96 de ore!

Multitudinea de posibilitati – destinatarul se afla intr-o tara mai putin cunoscuta si nu stii cum sa ii trimiti pachetul? Nicio problema! Star Curier se ocupa cu expedieri aproape peste tot in lume!

Confidentialitate – in special in cazul in care expediezi documente importante, iti doresti sa le stii in siguranta, departe de ochii straini. Star Curier iti garanteaza confidentialitatea si protectia documentelor, care vor fi expediate in pungi si plicuri de plastic auto-sigilante, pentru indepartarea oricaror suspiciuni.

Mobilitate –  ne dorim ca pachetele clientilor nostri sa ajunga la destinatii in cel mai scurt timp posibil si, in acest scop, utilizam mai multe tipuri de mijloace de transport, de la autoturisme pana la avioane.

Tarife avantajoase – deoarece foarte multi clienti apeleaza la serviciile de curierat mai mult decat o singura data, ne dorim sa transformam acest serviciu intr-unul disponibil oricarei persoane; din acest motiv, tarifele impuse sunt extrem de accesibile. Pentru a afla pretul pe care trebuie sa il platesti, poti utiliza calculatorul de pret disponibil in cadrul site-ului www.startrasnportcurier.ro.

Comanda usor! – Star Curier iti ofera mai multe posibilitati de plasare a unei comenzi: atat telefonic, cat si prin completarea formularului de comanda disponibil pe site-ul nostru.

Alege serviciile de curierat rapid Star Curier! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.startransportcurier.ro !