Self service – Profit garantat din prima luna, cu produse S&M Stemi Clean

Pentru profit garantat, cat mai mare, si cheltuieli mai mici, S&M Stemi Clean recomanda self service. Pare avantajos, nu-i asa? Ei bine, asa si este. Afla mai multe informatii despre acest lucru din randurile urmatoare.

Self service – Noutati in domeniul spalatoriilor auto

Atunci cand iti deschizi o spalatorie auto, investesti in tehnica, utilaje, produse de curatenie si, bineinteles, in angajati. Luna de luna, profitul se imparte intre salarii, facturi, cheltuieli neprevazute s.a.m.d. Pentru a aduna cat mai multe fonduri, spalatoria auto S&M Stemi Clean iti propune o noutate in domeniu, si anume self service. Aceasta consta, de fapt, in ideea unei spalatorii fara… angajati.

Din oferta S&M Stemi Clean, pentru self service, poti achizitiona: aspirator, spalator umed uscat covorase si spalator carpe cu stoarcere. Aspiratorul are un timp limitat reglabil si o putere de 1.800 W. Spalatorul e de folos oricarui conducator auto care doreste sa curete covorasele din masina, iar despre spalatorul de carpe trebuie spus ca porneste la pedala si e fabricat din otel. Datorita faptului ca e realizat dintr-un material foarte rezistent, il  vei putea utiliza o perioada indelungata.

Self service – avantajele materializarii acestei idei

Probabil, te gandesti daca ideea de self service ar avea succes la noi. Ei bine, iata cateva motive care te vor convinge sa investesti in asa ceva:

– nu iti trebuie angajati, deci nu cheltuiesti absolut nimic cu personalul;

– clientul plateste pe loc. Asadar, nu te mai confrunti cu creante neincasate ori cu probleme de cash-flow;

– e o idee buna de afacere de familie, intrucat nu necesita mult timp investit. E suficient sa verifici totul maxim 3 ore pe zi. Datorita acestui lucru, iti ramane timp suficient la dispozitie pentru a-l petrece cu cei dragi, pentru a merge la cursuri, pentru a te odihni s.a.m.d.;

– iti asiguri un venit constant, fara mari batai de cap;

– profitul se aduna inca din primele luni, astfel iti scoti banii investiti intr-un timp rapid etc.

De ce crezi ca ar prefera un conducator auto acest self service in detrimentul unei spalatorii clasice? In primul rand, intrucat nu va mai sta asa mult timp la coada, asteptand pana cand un angajat il va prelua. In al doilea rand, isi va putea curata masina si pe interior, si pe exterior exact asa cum ii place, nemafiind nevoie sa-i explice cuiva cum trebuie procedat astfel incat sa aiba rezultatele dorite.

Informatii pentru clienti, despre S&M Stemi Clean

S&M Stemi Clean este o companie cu sediul in Jilava, ce ofera servicii tuturor posesorilor de autoturisme. Intrucat imaginea conteaza, aceasta spalatorie auto iti poate curata atat interiorul, cat si exteriorul masinii intr-un timp foarte rapid, fara costuri mari. Totul se face cu utilaje performante.

Mai mult, S&M Stemi Clean comercializeaza si ajuta la instalarea echipamentelor necesare pentru o spalatorie auto. De asemenea, cine doreste sau are nevoie, poate apela la serviciile firmei mentionate si pentru proiectarea sau instalarea utilajelor, dar si pentru reconditionari, reparatii si cosmetica auto. De altfel, in ceea ce priveste cosmetica auto, S&M Stemi Clean organizeaza diverse traininguri.

Investeste intr-o afacere de familie! Ca sa iesi pe profit luna de luna, ca sa scapi de griji si cheltuieli inutile, accepta provocarea spalatoriei S&M Stemi Clean si achizitioneaza utilaje pentru self service.

Date de contactAdresa: Jilava, Soseaua Giurgiului, nr. 21A

Telefon: 021.344.24.04, 0721.700.300