Sergiu Art: Arta de a picta frumos

Iti doresti un tablou care sa impresioneze prin frumusete si rafinament? Esti un colectionar de arta dar nu poti avea anumite picturi celebre, insa ai da orice pentru un tabou anume? Pentru a raspunde la aceste intrebari va trebui sa va prezint serviciile companiei Sergiu Art. De aceea, in cele ce urmeaza o sa discutam despre ofertele cu care firma mentionata isi intampina clientii, insistand asupra serviciilor de reproduceri picturi pentru colectionarii de icoane pictate in stil bizantin si pentru locasele sfinte.

Reproducerea unor picturi celebre sau tablouri consacrate poate reprezenta o solutie extrem de utila pentru colectionarii de arta care nu pot avea tablourile sau picturile originale. Cu totii stim cat de mult poate costa o pictura originala si cat de greu poate fi ea obtinuta. De aceea, majoritatea colectionarilor de arta apeleaza la un mic truc, si anume reproducerea acestor picturi. Prin reproducere intelegem o copie fidela a operei de arta, o copie care transpune perfect atat tehnica picturii din epoca respectiva, materialele folosite, cat si cele mai mici detalii de continut.

Dupa cum va puteti da seama, reproducerea picturilor implica o mana de artist precum si vaste cunostinte de domeniu si de istorie a artei. Asadar, fie ca sunteti un colectionar renumit, un simplu pasionat de arta, sau daca ati observat o pictura in cadrul unui muzeu care v-a impresionat si doriti un tablou similar si in cadrul casei dumneavoastra, artistii din cadrul companiei Sergiu Art va stau la dispozitie.

Indiferent de alegerea dumneavoastra, Sergiu Art va realiza o pictura impresionanta, identica celei originale. Dupa cum am mentionat, serviciile de reproduceri picturi se adreseaza in special colectionarilor de icoane pictate in stil bizantin si pentru locasele sfinte. Insa, pictorii companiei pot executa la inalte standarde de calitate si alte picturi ce tin de alte stiluri sau epoci culturale.

Pentru obtinerea unor rezultate asemanatoare cu lucrarile originale, sunt folosite tehnici traditionale de pictura, asemanatoare celor utilizate de vechii maestri. Artistii Sergiu Art au studii superioare in domeniu si experienta in pictura pe suport de lemn, sticla si pictura murala. Icoanele din lemn sunt confectionate in general din lemn de tei, peste care se aplica foite de aur si pictura in tempera. Pentru a efectua lucrari de durata, acestea sunt tratate cu paste si substante specifice. Toate lucrarile executate vor reprezenta copia fidela a originalului, astfel pasionatii de arta se vor putea bucura de o pictura care poate fi considerata cu adevarat o opera de arta.

Pentru a va convinge de cele mentionate si pentru a alege serviciile de reproduceri picturi Sergiu Art, puteti oricand accesa platforma oficiala a companie unde sunteti intampinati cu un catalog de picturi realizate pentru diversi clienti. Pe aceeasi pagina web puteti vizualiza si tarifele practicate de artistii Sergiu Art, precum si lista completa a produselor si serviciilor oferite de catre aceasta companie. Personalul Sergiu Art va sta la dispozitie cu asistenta de specialitate pentru solutionarea rapida a tuturor solicitarilor primite.

Sergiu Art, date de contact:

Telefon: 0726.143.951 | 0770.725.704
Adresa: Str. Liviu Rebreanu nr. 148 sc. D ap. 18, Timișoara, Timiș