Seomaxim – Servicii SEO pentru trafic si profit garantate!

seomaximIn zilele noastre, mediul online este foarte competitiv, iar faptul ca detineti un site nu mai este suficient daca doriti un avantaj asupra concurentilor dumneavoastra. Astfel, contractarea de servicii SEO ar trebui sa fie urmatorul pas firesc, mai ales daca nu v-ati optimizat site-ul inca din faza de dezvoltare. SEO este acronimul de la Search Engine Optimization sau optimizarea pentru motoare de cautare si este metodologia de imbunatatire a pozitionarii unui site in clasamentul motoarelor de cautare, cum este Google.

 

Un site, oricat de bine conceput si construit ar fi, nu deserveste niciunui scop real, daca nimeni nu-l viziteaza. Ei bine, in acest caz intervine optimizarea SEO pe care compania Seomaxim din Bucuresti v-o ofera. Motoarele de cautare au potentialul de a impinge mai mult trafic directionat catre un site web, decat orice alt mediu. La nivel mondial, sunt aproximativ 5 miliarde de cautari efectuate pe Google in fiecare zi. Acest lucru inseamna ca diferentierea site-ului dumneavoastra de restul care apar in lista de rezultate intoarsa de o cautare cat si atragerea clientilor pe site-ul dumneavoastra nu este o treaba usoara. Solutia este o optimizare SEO a site-ului. Apeland la aceste servicii SEO pe care Seomaxim la ofera, veti fi mai vizibil, mai atractiv si veti avea mai multe sanse de a genera trafic, care se traduce prin conversii.

 

Ce avantaj aveti daca va veti optimiza web site-ul din punct de vedere SEO cu ajutorul Seomaxim? Avantajele principale pentru optimizarea paginilor web pe diferite cuvinte cheie (Keywords cum sunt numite in general) din domeniul dumneavoastra de activitate fac ca pagina pe care o detineti sa ajunga pe prima pagina / primele locuri in motoarele de cautare (Search engines) si astfel sa va creasca numarul de vizitatori, deci numarul de posibili clienti, ceea ce inseamna profit mai mare.

 

Avantajul din punct de vedere al traficului web este ca optimizand SEO web site-ul pe principalele cuvinte cheie care sunt cautate in acea perioada de timp ( la 2-3 luni in general sunt de preferat analizele SEO tip  relevanta keyword search pentru determinarea cuvintelor chieie cautate in acel domeniu de activitate in ultima perioada ) ii veti face pe cei care cauta cu adevarat serviciile sau produsele dumneavoastra sa va gaseasca usor si nu intamplator.

 

Seomaxim va ofera servicii de baza divizate in trei pachete SEO:

Pachetul SEO Standard, care consta in: 

– Analizarea structurii site-ului si elaborarea raportului, precum si analiza competitorilor

– Keyword research: oferim consultanta in alegerea cuvintelor cheie potrivite, bazate pe raportul analizei si popularitatea cautarilor in Google

– Implementarea Google Analytics si Webmaster Tools pentru o monitorizare exacta si eficienta a evolutiei site-ului tau

– Creare si distribuire de continut relevant, optimizat in directoare cu page rank ridicat, articole, communicate de presa, anunturi. Numarul acestora este nelimitat.

– Analiza campaniei si raportarea activitatii la cererea ta (saptamanal sau lunar)

 

Pachetul SEO Business – asigura toate elementele necesare pentru a dezvolta afacerea ta. In plus fata de pachetul Standard ajuta la dezvoltarea strategiei de web marketing si crearea unei strategii de SEO personalizata.

 

Pachetul SEO Enterprise contine servicii complete de optimizare si dezvoltare web a afacerii tale. Un element nou este creare strategie de linkbuilding – Link Wheel sau Link Pyramid

 

Pachetul SEO Maxim contine servicii complete de optimizare si dezvoltare web a afacerii tale. In plus fata de cele anterioare, acesta ofera:

Analiza campaniei si raportarea activitatii la cererea ta (saptamanal sau lunar)

Dezvoltare strategii de web marketing si crearea unei strategii de SEO personalizata

Implementare Google Maps

Creare strategie de linkbuilding – Link Wheel sau Link Pyramid

Mentenanta Social Media si integrarea acesteia in site

Dezvoltare campanie de branding

Dupa caz, se pot adauga si pachetele de online marketing

 

Asadar, nu trebuie sa uitati faptul ca site-ul dumneavoastra web este prezentarea dumneavoastra in fata lumii, este afisierul dumneavoastra personal. Daca aveti o afacere, trebuie sa va prezentati afacerea sau sa va plasati panoul astfel incat sa fie vizibil pentru comunitate (comunitatea online). Iar serviciile SEO de la SeoMaxim reprezinta o metoda de a va aduce site-ul in acord cu planurile.

 

Date de contact: 

Str. Matei Basarab nr. 106, Sector 3, Bucuresti, Romania.

Telefon: 021 323 6666

 

Articol oferit de zoom-biz.ro!