Sembazuru Art, mobilier office pentru amenajari moderne!

officePentru multi dintre noi, timpul petrecut la birou depaseste o treime din zi. De aceea, este important ca biroul sa reprezinte un loc confortabil, curat, aerisit, mobilat modern si cu bun gust, in care sa iti desfasori activitatea intr-un mod eficient.

Biroul este, totodata, locul unde iti primesti partenerii de afaceri sau clientii, felul in care acesta este mobilat si amenajat influentand dinamica intalnirilor si modul negocierilor.

Nu in ultimul rand, cercetarile au evidentiat ca angajatii care lucreaza  intr-un ambient placut au un randament crescut, aspect important pentru dezvoltarea afacerii tale.

Nu trebuie sa investesti sume exorbitante in mobilier office, ci sa alegi piese adecvate spatiului, utile, de buna calitate, rezistente la uzura indelungata. Apeleaza la Sembazuru Art – www.mobila-ghencea.ro, producator si distribuitor mobila, de la care ai posibilitatea sa achizitionezi fie piese mobilier office aflate pe stoc, fie executate la comanda.

Mobilier office variat in oferta Sembazuru Art

Sub deviza “solutii inteligente pentru companii destepte”, Sembazuru Art iti pune la dispozitie o gama variata de piese mobilier office: birouri office (pentru spatii de lucru, secretariat), birouri manageriale, canapele si demifotolii, cuiere birou, dulapuri pentru depozitarea actelor si articolelor de birotica, receptii si mese de consiliu, seturi complete mobilier office.

Fabricate din diverse esente (lemn masiv sau pal melaminat), toate aceste piese de mobilier office se remarca prin imbinarea perfecta intre partea practica si cea estetica.

Pentru angajatii care lucreaza mult timp la calculator poti achizitiona scaune ergonomice, cu spatar mediu si flexibil, mobile (cu roti), ce pot fi reglate pe inaltime. Acestea sustin organismul intr-o pozitie normala si sanatoasa. Masa trebuie aleasa la o inaltime potrivita cu cea a scaunului, astfel incat pozitia corpului sa nu fie aplecata, ci dreapta. Dimensiunea biroului poate varia in functie de necesitatile de lucru ale angajatilor. Spatiile de depozitare, dulapuri si rafturi, vor ajuta la mentinerea ordinii si eficientizarea spatiului.

Pentru senzatia de birou spatios, aerisit, neingramadit, este important modul in care distribui piesele de mobilier office, ideal fiind ca centrul incaperii sa ramana liber, iar amplasarea acestora sa se face pe langa pereti sau doar pe partea cu fereastra.

Birou managerial rafinat cu set complet mobilier office de la Sembazuru Art

Daca vrei sa amenajezi un birou managerial rafinat, cea mai potrivita optiune este un set complet mobilier office de la Sembazuru Art. Alege un birou modern, asociat cu o biblioteca extravaganta si un dulap de depozitare inteligent, colectia oferind solutii perfecte pentru oamenii care pun accent pe detalii. Foarte multe dintre produsele din gama seturi mobilier office au fost concepute special pentru firme si companii care au nevoie de design unic, functionalitate crescuta si organizare eficienta in mediul de lucru. Cateva dintre modelele recomandate sunt:

  • set mobilier office Concept, ansamblu modular realizat din pal melaminat, culoare nuc combinat cu negru
  • birou directorial Global SW, cu blaturi si fronturi din MDF infoliat paltin
  • mobilier directorial Tempo, din pal melaminat, culoare mar combinat cu negru
  • ansamblu mobilier office Total – contine birou colt, masa sedinte cu extensie, biblioteca inalta, corp mobil cu sertare, realizate din pal melaminat, culoare mahon combinat cu negru
  • set mobilier office Nova, culoare gri antracit sau stejar, cu picioare metalice negru mat

Indiferent de piesele de mobilier office de care ai nevoie, Sembazuru Art iti garanteaza satisfacerea tuturor cerintelor atat la nivel practic, functional, cat si la nivel de design, colaborand cu specialisti in domeniu care sunt la curent cu ultimele tendinte in amenajari interioare.