Securitate si sanatate in munca? Servicii SSM doar prin Antal Dorian Intreprindere Individuala

securitate si sanatate in muncaO forta de munca competenta, bine motivata si sanatoasa se construieste prin incredere. Pentru a oferi randament in activitatile pe care le desfasoara, un angajat trebuie sa se simta in siguranta si astfel, protejat de catre angajator. Securitatea si sanatatea in munca  este un concept ce vine cu avantaje semnificative atat pentru intreprinderi, cat si pentru salariatii lor. Pe scurt, securitatea si sanatatea in munca dovedeste faptul ca o companie (indiferent de profil, numar de angajati ori cifre de afaceri) este responsabila din punct de vedere social.

Prin securitate si sanatate in munca nu investesti doar in siguranta afacerii si a angajatilor, ci si in imaginea pe care doresti sa ti-o impui. Serviciile de acest gen constau in documentatii elaborate, dar si intr-o instruire corecta si detaliata a salariatilor cu privire la riscurile pe care meseria lor le presupune.

Antal Dorian Intreprindere Individuala ofera pachetul complet de servicii SSM (securitate si sanatate in munca), executand toate activitatile stipulate in lege. Elaborarea de instructiuni pentru aplicarea reglementarilor legii, precum si activitatea de informare sunt doar o parte din operatiunile pe care le punem la dispozitia clientilor.

Cu o experienta vasta in implementarea si imbunatatirea sistemelor de management al sanatatii si securitatii ocupationale si a activitatilor din zona situatiilor de urgenta, Antal Dorian Interprindere Individuala este furnizor tau de incredere in ceea ce priveste securitate si sanatate in munca.

Securitate si sanatate in munca – Investeste in siguranta!

Conform legii, orice angajator este obligat sa creeze angajatilor un climat de munca optim, lipsit de pericole. Securitatea si sanatatea in munca este un ansamblu de activitati institutionalizate, avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, sanatatii angajatilor si altor persoane participante la procesul de munca.

Normele de protectie a muncii pot stabili urmatoarele:

– masuri generale de protectie a muncii pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale;

– masuri de protectie a muncii, specifice pentru anumite profesii sau anumite activitati (normele de protectie a muncii de pe un santier de constructii difera fata de cele impuse in domeniul comercial);

– masuri de protectie a muncii create special pentru o anumita categorie de angajati.

Astfel, se au in vedere notiuni ca: evitarea riscurilor, evaluarea riscurilor care nu pot fi evitate, combaterea riscurilor la sursa, adaptarea muncii la om, etc. Dincolo de analize, calcule si documentari riguroase, securitatea si sanatatea in munca necesita actiuni concrete si instruire adecvata. Data fiind importanta acestui domeniu, este esential sa ai sprijinul unui specialist care sa poata evalua in mod profesionist situatia, pentru ca mai apoi sa poata emite un set complet de solutii.

Antal Dorian Intreprindere Individuala – Securitate si sanatate in munca, o prioritate!

Daca doresti sa obtii cresterea productivitatii angajatilor, apeleaza la Antal Dorian Intreprindere Individuala pentru securitate si sanatate in munca. Serviciile de SSM se adreseaza tuturor celor care doresc dezvoltarea unui cadru sigur de munca, costuri de gestionare asigurate, increderea investitorilor si castigarea de noi clienti. Specialistul poate intocmi si documentatii tehnice pentru informarea angajatilor cu privire la riscurile identificate si posibilitatile de evitare a pericolelor.

Pentru securitate si sanatate in munca, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!