Securitate financiara online cu EuPlatesc.ro

euplatescFoarte rapid si din ce in ce mai sigur, tranzactiile online incep sa devina una din cele mai intalnite metode de a intra in posesia anumitor bunuri si a serviciilor dorite sau in realizarea altor afaceri. Tot procesul este atent monitorizat si in cazul in care apare o problema se poate verifica foarte usor cine a incasat banii si daca legislatia a fost respectata. In cazul in care achizitionati produse platind cu cardul este recomandat sa va asigurati ca: procesatorul de carduri este de incredere, cunoaşteţi numele companiei care opereaza magazinul si calculatorul dumneavoastra este protejat impotriva virusilor.

Un astfel de procesator care se bucura de o incredere maxima este EuPlatesc.ro. Acesta reprezinta un serviciu oferit de catre EuroPayment Services, o companie care are o experienta de aproape 10 ani (2004) ca integrator de solutii de e-commerce si procesator de tranzactii online cu carduri bancare.

Printre avantajele si punctele forte ale acestui serviciu se numara:

EuPlatesc.ro va pune la dispozitie un singur punct de procesare online a cardurilor, indiferent de banca emitenta, folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare- 3DSecure. 

EuPlatesc.ro are la baza un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard.

– Prin intermediul EuroPayment Services, EuPlatesc.ro utilizează solutii anifrauda avansate care, impreună cu sistemul “Verified by Visa” de la VISA si “MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuarea riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronica.

EuPlatesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Pentru un client, cel putin la fel de important precum aflarea avantajelelor unui serviciu, este si aflarea comisioanelor pe care acesta le presupune. Ei bine, comisioanele practicate de EuroPayment prin EuPlatesc.ro sunt cele mai competitive de pe piata, fara a se face rabat de la calitatea serviciilor oferite.

Lista taxelor utilizate de EuPlatesc.ro este urmatoarea:

– Taxa de activare: se percepe la instalarea serviciului.

– Abonament: abonament lunar de intretinere a serviciului activ

– Taxa pe tranzacţie returnată: total sau returnată partial

– Taxa pe tranzacţie incasata: taxa de procesare tranzactii online

De asemenea, transferul sumelor incasate se poate face lunar sau bilunar (negociabil, în functie de valorile tranzactionate).

Din punct de vedere al TVA-ului, atunci cand analizam o tranzactie, trebuie acordata o atentie sporita naturii operatiunii in cauza, respectiv, daca ne referim la o livrare de bun (un transfer al dreptului de a dispune de bunuri in calitate de proprietar) sau o prestare de servicii (orice operatiune care nu constituie livrare de bunuri). De asemenea, nu este de neglijat nici scopul economic al tranzactiei. Absenta substantei economice aferenta unei tranzactii poate duce la reclasificarea acesteia si, implicit, la schimbarea tratamentului de TVA. Mai mult, pentru a stabili daca operatiunea intra in sfera TVA, aceasta ar trebui sa fie efectuata cu plata, respectiv sa existe o legatura directa intre operatiune si contrapartida obtinuta si sa aduca un avantaj clientului.

Dar ce este TVA ? 

Taxa pe valoarea adaugata (TVA) este o taxa generala de consum aplicata activitatilor comerciale care implica productia si distributia de bunuri si prestarea de servicii. Aceasta Directiva a TVA codifica dispozitiile care reglementeaza introducerea sistemului comun privind TVA în Uniunea Europeană (UE). In ceea ce priveste activitatile de tranzactionare online, TVA are regimuri speciale de taxare.

Obiectivul directivelor emise de Uniunea Europeana este de a crea conditii de concurenta echitabile pentru intreprinderile Uniunii Europene (UE) cu privire la impozitarea indirectă a comerțului electronic.

Date de contact EuPlatesc.ro:

Str. Mizil, nr. 2C, Bloc Socum, etaj 1, stânga,

București, Sector 3, 032265, România