Scule-constructii.ro, un Figaro al spatiilor verzi

Scule-constructii.ro,  un Figaro al spatiilor verziVrei sa achizitionezi o motocoasa de buna calitate si nu stii la cine sa apelezi? Daca da, o poti achizitiona direct de pe site-ul scule-constructii.ro. Acest site specializat in vanzare on-line iti sta la dispozitie cu o gama variata de motocositoare, de unde poti alege exact modelul de care ai tu nevoie.

Ce sunt motocoasele?


Motocoasele sunt folosite in domenii multiple, pentru toate nevoile. Aceste motocoase se evidentiaza prin capacitatea ridicata a motorului si o greutate relativ redusa.

Unde poti folosi motocoasa?

Din multitudinea de domenii in care se poate folosi, in continuare vom aminti:

– Ingrijirea peisajului – din aceasta categorie fac parte activitatile de peisagistica si horticultura, activitatile din domeniul agriculturii, al constructiilor de drumuri si in cadrul regiilor locale precum ingrijirea parcurilor publice si a spatiilor verzi;
– Ingrijirea culturilor – fac parte din aceasta categorie toate lucrarile cum ar fi indepartarea vegetatiei, iarba, maracinis;
– Ingrijirea arborilor tineri – sunt incluse activitati ca rarirea arborilor si dezvoltarea anumitor specii de arbori.

In functie de domeniul unde le vei utiliza poti alege motocoase cu coada lunga si scurta. Acestea sunt echipate cu un disc de ferastrau sau un cutit de defrisat. Motocoasele ce au coada scurta, ghidajul drept si discul de ferastrau le poti utiliza pentru efectuarea lucrarilor de taiere in domeniul silviculturii. Aceste motocoase sunt mai usor de manevrat, au o greutate redusa si permit o folosire eficienta de la inaltimea trunchiului. Motocoasele ce au lungimea normala a cozii, cu ghidaj de taiere curbat si cutit de defrisat sunt cele mai indicate pentru lucrarile de cosire, deoarece la operatiunile de cosire se lucreaza in apropierea solului. Cu ajutorul manerului curbat se realizeaza o crestere a razei de actiune, acest fapt va permite o miscare naturala de cosire a utilizatorului.

Tipuri de motocoase

– Motocoase electrice (trimmer electric);
– Motocoase cu motor cu ardere interna;
– Motocoase profesionale;
– Motocoasa usoara pentru uz gospodaresc;
– Motocoasa pentru uz intensiv;
– Motocoase de putere medie;
– Motocoasa de mare putere.

Motocoasele de mare putere din clasa profesionala se folosesc pentru lucrari mari de cosire si ingrijire, pentru activitati de ingrijire a spatiilor verzi efectuate de regiilor locale si a celor de silvicultura, pentru lucrarile de realizare a drumurilor, in amenajarea peisajelor si horticultura, pentru reducerea numarului de arbori. Motocoasele portabile sunt recomandate pentru lucrari de cosire si intretinere mai extinse pe terenuri deosebit de dificile, cum ar fi la nivelul taluzurilor sau al santurilor. Sunt utile pentru cosirea suprafetelor intinse acoperite cu iarba lignificata, cu stufaris, precum si pentru taierea maracinisului des si a arbustilor mici.

In incheiere, iti recomandam sa achizitionezi o motocoasa prin intermediul site-ului scule-constructii.ro, iar acest lucru te va face sa ai un ajutor de nadejde. Daca in trecut ingrijirea Scule-constructii.ro,  un Figaro al spatiilor verzi1spatiilor verzi se facea cu ajutorul coaselor, azi cine mai stie sa “bata” o coasa? Cu ajutorul motocoasei nu mai este necesar sa sti sa bati coasa, tot ce trebuie sa sti este sa o alimentezi in functie de tipul ei (electrica sau cu ardere interna) si sa ai niste cunostinte minime de protectie in timpul lucrului.

Daca ai nevoie de motocoase, intra pe site-ul scule-constructii.ro. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0743-049.049 sau trimite un mesaj la sectiunea Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre ace pentru masina de cusut.