Scoli private sector 3 – Just4kids.ro

scoli private sector 3

Scolile private sector 3 sunt acele institutii care indruma elevii spre un drum nou in viata prin dobandirea unei culturi generale, prin acumularea de cunostinte noi si invatarea de la cei mai buni profesori.

Scolile private sector 3 au conditii mai bune decat cele particulare, salile sunt modernizate dar costurile sunt mai mari.Insa daca parintii au bugetul necesar si vor sa isi dea copiii la cele mai bune scoli, acest tip de scoala este cea mai buna solutie.

Elevii nu numai vor invata dar vor avea parte si de alte activitati ca: mersul la teatru sau la film, organizarea unor excursii si tabere,  ore de sport relaxante care sa cuprinda si jocuri ca handbal, fotbal, baschet si plimbari in parc.

Scolile private sector 3 sunt un sistem intreg si complex care se bazeaza si pe activitatile extrascolare si pe consolidarea relatiilor intre elevi decat pe teorie si atat.Este un mod de pregatire si educare pentru viitori adulti ce vor deveni.

Dar pentru ca elevii sa aiba parte de cea mai buna educatie, sunt necesari indrumatori care isi asuma responsabilitatea de a-i face oameni pe acei copii.Indrumatorii care sunt de fapt profesorii trebuie sa aiba rabdarea necesara, sa stimuleze copiii sa fie atenti la explicatiile lor prin diverse metode, sa fie exigenti si de treaba cand trebuie, sa nu prefere un anumit elev sau mai multi si de restu sa nu le pese, sa asculte elevul cand e cazul si sa nu trateze elevii cu superioritate pentru ca si ei au fost copii la randul lor si  unii uita acest lucru.

A fi profesor este o vocatie, trebuie sa iti placa copiii, sa iti placa sa explici de aceea nu este pentru toata lumea aceasta meserie.

Scolile private sunt foarte curate, baile sunt impecabile si personalul acorda o atentie deosebita asupra tuturor elevilor si ingrijirii salilor de clasa si mobilierului.Salile au banci realizate din lemn masiv si lucios si sunt galbene sau maro, calculatoarele sunt de ultima generatie, tabla este lunga si mare pentru a cuprinde cat mai mult cuvinte si propozitii scrise pe ea iar dulapurile sunt facute din acelasi lemn ca si bancile si au 3 sau 4 sertare incapatoare unde se tin buretele si creta alba si colorata.

Scolile private sector 3 se caracterizeaza prin reflectarea imaginatiei si creativitatii asupra elevilor dar si prin varietatea programelor complexe si complete care pot dezvolta intelectul elevului, pot stimula creierul si pot initia adevaratele teorii ale matematicii si ale altor materii in mintea elevilor.

1)Avantaje ale scolilor private sector 3

  • conditii foarte bune,
  • se axeaza si pe activitatile extracuriculare nu numai pe teorie,
  • au programe complexe de dezvoltare personala.

2)Dezavantaje ale scolilor private sector 3

  • sunt costisitoare,
  • uneori, se sta pana tarziu datorita faptului ca fiecare elev trebuie sa retina cate ceva din lectia respectiva.

3)Caracteristicile scolilor private sector 3

  • complexitatea programelor,
  • au conditii foarte bune ,
  • -dezvoltarea elevului si prin practica.

Astfel ca, scolile private se remarca prin responsabilitatea, rabdarea si corectitudinea de care dau dovada profesorii dar si prin programele diverse, curatenie si aranjarea salilor si laboratoare de informatica si biologie.Vezi mai multe informatii pe site-ul : www.Just4kids.ro