Schela metalica de la Edilrent – Produs sigur si la pret redus

schela metalica

In timpul sezonului rece, echipele de constructori se ocupa cu amenajarile interioare. Din primavara insa si pana toamna tarziu lucreaza la exteriorul cladirilor. Daca administrezi o asemenea echipa, acum e momentul propice pentru a achizitiona echipamentele si produsele necesare desfasurarii activitatilor in cele mai sigure conditii. Spre exemplu, comanda schela metalica din oferta firmei Edilrent!

Schela metalica – Ofera siguranta la locul de munca pentru angajatii tai

Impiedica producerea accidentelor la locul de munca! Pentru ca angajatii tai sa fie in siguranta tot timpul, e necesar sa-ti dotezi firma cu echipamente de calitate foarte buna. Indiferent ca trebuie sa izoleze termic o cladire, sa o tencuiasca ori sa varuiasca tavanul, ai nevoie de schele. Comanda o schela metalica din oferta Edilrent! Nu mai sta pe ganduri! Fiind foarte buna, te va ajuta sa previi si sa impiedici producerea multor accidente de munca.

Schela metalica – Informatii de folos pentru clienti

Ai o firma de constructii sau doresti sa-ti infiintezi una? Indiferent de raspuns, iti trebuie echipamente de calitate foarte buna, care sa nu puna in pericol viata nimanui. Cumpara, spre exemplu, schela metalica, din oferta Edilrent! Iti va fi necesara ori de cate ori clientul va solicita izolarea apartamentului, zugravirea interiorului, inlocuirea tamplariei s.a.m.d.
Iata ce trebuie sa stii despre schela metalica din oferta:
– constituie o siguranta sporita pentru viata omului;
– are pret redus. Spre deosebire de cele existente pe piata, schela din oferta Edilrent costa mult mai putin. In schimb, e la fel de sigura. Nu conteaza ca, de fapt, cumperi una second hand. Atat timp cat asigura conditii foarte bune de lucru si are pret vizibil redus, este avantajos s-o achizitionezi si tu. De ce sa cheltuiesti sume mari pe unele noi, cand poti lua o schela metalica second hand la pret mai mic, dar la fel de eficienta?
– iti este livrata cu accesoriile de care ai nevoie ca sa o montezi si sa o utilizezi. Bineinteles, accesoriile difera in functie de model;
– o primesti intr-un timp rapid, indiferent ca e trimisa tocmai din Italia sau din depozitul propriul al firmei Edilrent. Asadar, nu vei intarzia cu absolut nici o lucrare;
– poate fi utilizata la fel de mult precum cele noi, chiar daca e o schela metalica second hand.
De asemenea, mai trebuie spus ca arata intocmai ca cele pe care dai o gramada pe bani.

Despre Edilrent – furnizor de schela metalica

Oricand ai nevoie de o schela metalica, suna la numarul de telefon de mai jos si solicita detalii de la reprezentantii firmei Edilrent, cu sediul in judetul Sibiu. Obiectul principal de activitate al acesteia consta in importarea si distribuirea de utilaje si echipamente second hand, necesare in special in domeniul constructiilor. In functie de ce anume ai nevoie, livrarea se face ori pe baza de comanda, ori produsul iti e trimis direct din depozit.
Din oferta se pot alege: camioane de santier, schela metalica, statii de betoane, macarale, vibrocompactoare, excavatoare pe senil, mini incarcatoare si nu numai.

Suna la numarul mentionat mai jos si cere informatii detaliate despre schela metalica din oferta! Firma Edilrent iti poate asigura toate echipamentele de care ai nevoie pentru desfasurarea activitatii in conditii optime. Indiferent de zona in care locuiesti, pachetul iti va fi livrat in timp rapid.

Date de contact
Adresa: Sibiu, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 53
Telefon: 0742.484.544