Scaune birou. 2 categorii aparte de la Antares Romania

Cum trebuie sa arate scaune birou ideale? Astazi, tot mai multa lume lucreaza ore in sir in fata unui calculator, iar in timp, oamenii ajung sa se planga de dureri: dureri de spate, dureri de umeri sau dureri de cap. Insa te-ai intrebat (te afli si tu in aceasta categorie?) daca scaunul si pozitia pe care o adopti in timpul muncii joaca un rol esential in provocarea durerii? Specialistii spun un mare da. Da, scaunul joaca un rol important in starea de sanatate a spatelui tau. Da, o pozitie incorecta, adoptata pentru o perioada indelungata, iti poate aduce prejudicii serioase.

Scaune birou si o pozitie incorecta in timpul muncii

scaune de birouChiar daca la prima vedere ti se pare ca stii sa respiri corect, sa mergi sau sa stai pe un scaun, pana la urma practica bate teoria si dovedeste contrariul. O tinuta corecta in pozitia sezand nu este innascuta, ci ea se dobandeste in timp prin invatare si intelegere.

In primul rand trebuie sa stii ca stand pe un scaun, la munca sau acasa, coloana vertebrala este deosebit de solicitata. Cum realizezi ca stai corect pe un scaun? Coloana vertebrala trebuie sa preia litera formei “S”, pentru ca doar in acest fel pelvisul preia mare parte din greutatea corpului, fara ca a ta coloana vertebrala sa fie solicitata prea mult.

Din pacate, majoritatea oamenilor nu stau deloc corect pe un scaun, insa nici mobilierul nu-i ajuta sa-si corecteze aceasta pozitie. Un scaun bun iti va permite o buna postura a corpului pentru ca mai tarziu sa nu intervina diverse neplaceri din punct de vedere al sanatatii.

O piesa de mobilier pentru birou trebuie sa fie confortabila si sa fie proiectata astfel incat spatele sa fie obligat sa adopte o pozitie corecta in timpul muncii. Astfel, un scaun de birou trebuie sa aiba o marime potrivita cu biroul in sine, trebuie sa fie ajustabil, sa aiba marigini laterale, cu o suprafata usor inclinata, si un spatar reglabil.

Un astfel de scaun se numeste un scaun de birou ergonomic. De unde poti cumpara si tu o astfel de piesa de mobilier? De la Antares Romania!

2 categorii de top de scaune birou de la Antares Romania

Antares Romania www.scaune.ro Marilyn - 4Antares Romania este un magazin online care iti ofera in orice moment 2 categorii de scaune de birou:

1. Scaune de birou ergonomice pentru adulti. Acestea iti vor permite sa-ti mentii coloana vertebrala cat mai dreapta si sa nu te mai plangi de dureri de spate sau de umeri. Aseaza-te confortabil pe un scaun de birou de la Antares Romania si apuca-te de munca!

2. Scaune de birou pentru copii. In perioada copilariei se deprinde o pozitie corecta a spatelui in timpul muncii la birou, de aceea si copilul tau are nevoie de un scaun de birou pe masura lui, un scaun ergonomic, confortabil si practic. De acum incolo joaca la calculator sau facutul temelor nu se va mai lasa cu dureri de spate, copilul tau crescand sanatos si drept. Antares Romania iti propune o multime de modele deosebite care il vor incanta pe cel mic si din punct de vedere estetic.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege scaune birou de la Antares Romania. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Antares Romania? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0746-629.807 si 0213-615.151 sau trimite un e-mail pe adresa antares@scaune.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro