Scarom – Si vei urca tot mai sus!

scaromVrei sa gasesti un model de scari potrivit decorului camerei? Scarom realizeaza scari pentru interior din lemn masiv, in functie de preferintele tale. Fie ca doresti un model de scari clasic, rustic sau modern, echipa Scarom iti ofera consultanta in alegerea celui mai potrivit model. Scarom, cu sediul in Botosani are o experienta de 12 ani in producerea si comercializarea de scari metalice, scari din lemn masiv si scari combinate metal-lemn. Cu o gama impresionanta de modele, scarile de interior pot fi din lemn de fag, brad sau stejar, scari metalice, pot avea forma de spirala sau forme drepte, toate acestea executate intr-un timp optim si avand un raport calitate-pret ideal.

Scarile pot fi executate cu balustrada sau fara, iar aceasta din urma este din lemn de brad sau fag masiv si are un design placut. Balustrada se poate monta pe partea stanga, pe partea dreapta sau pe ambele parti, in functie de preferintele utilizatorului. Scara se livreaza nelacuita pentru a putea fi baituita si lacuita dupa caz. Lemnul este o alegere potrivita ce ofera locuintei un plus de caldura si confort si devine primul element din mobilierul locuintei. Lemnul este un material nobil si un material de constructie ecologic. In plus, acesta este un material care se poate reconditiona cu usurinta. Executia scarilor interioare poate fi din lemn de brad, fag sau stejar. Bradul este o esenta moale care este potrivit unor incaperi in care se urmareste o linie rustica. Fagul este un lemn de clasa medie si ofera eleganta si finete, iar stejarul este nobletea padurilor romanesti.

Scara, ca parte componenta a unei constructii complete, face ca spatiul locuintei sa fie si util, nu numai ambiental. Finisajele acestor produse acopera toate pretentiile clientilor si poate urma si linii ale modernismului. Nuantele pot diferi, astfel ca va completa restul decorului din locuinta. Numarul de trepte, latimea scarilor si inaltimea acesteia si a spatiului dintre trepte este stabilita de catre clienti in colaborare cu echipa de specialisti Scarom. Scarile de lemn prezinta multiple avantaje pe langa utilitate, acestea sunt usoare, calde si estetice. Scarile pot fi montate cu intoarcere fie spre stanga, fie spre dreapta si poate fi montat un soclu cu plecare rotunjit. Mai mult decat atat, scara poate fi disponibila cu sau fara contratrepte si poate fi reglabila in inaltime prin extensie.

Pentru finisarea scarilor de lemn sunt folosite lacuri incolore care au scopul de a evidentia textura materialului si de a-i pastra culoarea naturala. In cazul in care se doreste imprimarea unei texturi sau culoarea unui alt material lemons se folosesc baiturile de culoare, regasite intr-o gama variata. Lacurile pot fi lucioase, semilucioase sau mate.

Cunostintele si pregatirea echipei de specialisti in domeniul pregatirii lemnului servesc la obtinerea unor produse unice si atent finisate, conform criteriilor clientilor. O scara de lemn este ideala pentru circulatia pe verticala cand spatiul aferent este limitat de diferite functiuni ale cladirii sau atunci cand spatiul in care va fi amplasata scara este mic sau foarte mic. Pentru orice intrebari si informatii, contacteaza echipa, care iti sta la dispozitie si ofera consultanta pentru amenajarea caminului tau cu scarile de lemn Scarom

Datele de contact ale firmei Scarom

Adresa firmei: Calea Nationala nr. 49, Botosani

Telefon: 0231 544 229