Scapa de kilogramele in plus cu banda de alergat de la Expert Fitness

Este foarte important sa avem o viata activa si sa facem miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi. Dar ce faci atunci cand programul nu iti permite sa mergi la sala sau sa mergi la jogging in fiecare dimineata inainte de serviciu? Nimic mai simplu! Achizitioneaza o banda de alergat de la Expert Fitness si iti faci propria sala chiar la tine acasa. Banda de alergat s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente aparate ce iti tonifiaza corpul si iti lucreaza aproape toti muschii.

Banda de alergat pentru o silueta de vis

 

Scapa de kilogramele in plus cu banda de alergat de la Expert FitnessExpertfitness.ro este un site, specializat in fitness, creat pentru tine. Echipa de profesionisti in domeniu este la dispozitia dvs, prin intermediul telefonului, chatului sau emailului, pentru a iti oferi informatii si a te indruma in vederea achizitionarii produselor care sa se muleze pe dorintele si necesitatile tale, punand la dispozitie o varietate de filtre pentru a facilita navigarea catre produsul dorit.

Expertfitness.ro ofera o gama diversificata de:

banda de alergat;

banda de alergat magnetice;

• benzi de alergat mecanice;

• biciclete fitness;

• biciclete medicinale;

• bicilete eliptice;

• biciclete ergometrice;

• aparate de masaj;

• aparate multifunctionale;

• aparate de vaslit;

• bare si greutati de diferite marimi;

• gantere;

• steppere;

• banci de exercitii.

Banda de alergat de la Expert Fitness

 

Dintre toate timpurile de exercitii pentru mentinere, tonifiere si slabire, cea mai buna si cea recomandata cel mai des de catre medici este alergarea. Benzile de alergat sunt singurele Scapa de kilogramele in plus cu banda de alergat de la Expert Fitness1aparate de fitness care stimuleaza corpul la fel ca alergarea in aer liber, doar ca in acelasi timp beneficiati si de confortul propiului camin, departe de privirile indiscrete, de zgomotul masinilor si poluarea acestora, de biciclete si caini.

Utilizand o banda de alergat, poti selecta viteza cu care doresti sa alergi, dar si inclinatia dorita. Un alt mare avantaj fata de alergarea clasica, este ca unele benzi de alergat ofera un sistem de amortizare, acestea ajutand articulatiile si mai ales ghenunchii, pentru un efort mai mic din partea acestora. Benzile de alergare ofera tot timpul posibilitatea de a ne monitoriza ritmul cardiac, kilometri parcursi, caloriile pierdute, viteza de deplasare, inclinatia la care sa alergi si timpul total al alergarii.

Cum alegi banda de alergat potrivita?

 

Atunci cand vrei sa achizitionezi o banda de alergat trebuie sa fii atent la puterea motorului (minim 1,5 CP daca alergi aprox 1 ora pe zi), posibilitatea de a se rabata, dimensiunea covorului de rulare al benzii de alergare (minim 40 cm), sa aiba o structura metalica cat mai robusta si rezistenta, sa fie silentioasa si banda de alergare sa aiba mai multe programe prestabilite.

De ce Expert Fitness? Firma ofera o gama variata de produse si echipamente fitness cu un raport calitate-pret foarte bun accesibile oricarui client. Alegand expertfitness.ro poti beneficia de consiliere gratuita in alegerea produsului care urmeaza sa-l achizitionezi, echipa fiind intotdeauna la dispozitia ta pentru orice intrebare legata de produsele noastre.

E bine sa consulti unul dintre operatorii firmei pentru a afla detalii despre banda de alergat pe care vrei sa o cumperi, avantaje, dar si dezavantaje, indrumandu-te sa alegi cel mai bun raport calitate pret al produsului.