Scapa de infiltratiile de apa cu sistemele de hidroizolatie blocuri – Milucon

miluconChiar daca a locui la bloc implica o serie vasta de avantaje datorita multiplelor dotari existente in cadrul acestui tip de constructie, exista si factori care pot dauna structurii blocului la fel ca in cazul oricarei alte constructii. Unul dintre elementele care iti creeaza cele mai multe neplaceri este infiltratia apei in zidarie, ce poate provoca daune ireparabile.

Pentru a proteja zidaria blocului impotriva infiltratiilor de apa, cea mai eficienta solutie este alegerea unui sistem de hidroizolatie. Una dintre companiile care iti poate veni in ajutor cu proiectarea, executia si montarea unui sistem de hidroizolatie pentru blocul tau, este firma Milucon.

Care sunt problemele cauzate de infiltrarea apei in zidarie?

–         Mucegaiul – una dintre problemele cu care ne confruntam deseori din cauza apei infiltrate in pereti este aparitia mucegaiului. Acesta aduce cu sine o serie de neplaceri: aspect inestetic al preretilor si al tavanului, conditii de viata nesanatoase redate de prezenta substantelor daunatoare organismului uman etc.

–         Deteriorarea elementelor de zidarie – infiltratiile de apa pot slabi structura elementelor de zidarie in timp, atacand materialul din care sunt realizate. Pe langa alterarea si subrezirea constructiei, infiltratiile de apa necontrolate pot provoca accidente, punand in pericol viata locatarilor.

–         Mediu nesanatos – exceptand bolile ce pot fi cauzate de microbii emanati de mucegai, un mediu umed poate duce la aparitia unei serii de boli grave (cum ar fi bolile de plamani).

Hidroizolatiile pentru blocuri realizate de Milucon sunt superioare din punct de vedere calitativ, pentru a-ti oferi un spatiu bine aerisit in care sa iti poti petrece cea mai mare parte a timpului fara a intampina niciun fel de probleme. Mai mult decat atat, lucrarile de hidroizolatie sunt rezistente si durabile, fiind o investitie necesara, pe care ti-o vei recupera rapid. In plus, sistemele de hidroizolatie calitative realizate de Milucon nu necesita imbunatatiri odata cu trecerea timpului.

Compania Milucon are ca obiectiv principal sistemele de hidroizolatie, oferind o gama vasta de lucrari de acest tip, potrivite oricarui tip de constructii. Pe langa lucrarile de hidroizolatie blocuri, poti apela la ajutorul nostru si daca ai nevoie de: hidroizolatii terase, hidroizolatii balcoane, hidroizolatii bai, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii bazine si rezervoare de apa, hidroizolatii turnuri de apa, hidroizolatii tunele, consolidare cu fibre de carbon, hidroizolatii parcari subterane, etc.

Materialele utilizate de catre firma noastra sunt de inalta calitate, oferind solutii de ultima generatie impotriva problemelor cauzate de infiltrarea apei: cimenturi elastice, injectii cu sisteme pe baza de siliciu, membrane bituminoase, membrane poliuteranice, cimenturi osmotice, membrane PVC, rasini epoxidice si multe altele. Echipa noastra iti sta la dispozitie cu tehnologii de ultima generatie, pentru a-ti oferi sisteme de hidroizolatii de calitate superioara.

Nu lasa apa sa te faca sa te simti inconfortabil in propria casa! Scapa de riscuri si economiseste banii cheltuiti pe reparatii: alege serviciile de hidroizolatie blocuri Milucon! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a ne cere ajutorul, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Milucon, date de contact:

Director tehnic: Robert Milu

Telefon: 0766 526 542

Adresa de e-mail: robertmilucon@gmail.com
robertmilucon@yahoo.com

Birou: office@milucon.ro

Nr de Telefon: 0766 419 049

Articol oferit de zoom-biz.ro.