Sare de la Marea Moarta – proprietati miraculoase

sare marea moartaSarea de la Marea Moarta extrasa din adancuri, este in sine un complex de minerale cu o actiune favorabila si cu efecte terapeutice miraculoase asupra organismului, conferind o senzatie foarte placuta de prospetime, de confort si de relaxare. Sarea de la Marea Moarta are multiple beneficii asupra organismului, mai ales pe plan extrern, ajutand la imbunatatirea functionalitatii organelor si a tesuturilor pielii, regland totodata procesele metabolice. Life Med International va pune la dispozitie cea mai buna sarea de la Marea Moarta de pe piat, la preturi competitive.

Beneficii sare de la Marea Moarta

Sarea de la Marea Moarta are efecte terapeutice si proprietati miraculoase asupra organismului uman, folosita in mod corect si in cantitati recomandate. Sarea de la Marea Moarta aduce beneficii pielii, ingrijind-o si vindecand-o de boli prcum eczemele, acneea ori psoriazisul. De asemenea, sarea de la Marea Moarta este un excelent tratament pentru piele, fiind bogata in sodiu, potasiu, magneziu si brom. Sarea de la Marea Moarta are efecte benefice asupra pielii, mentinand-o tanara, sanatoasa, si foarte stralucitoare, aproape radianta. Efectele pozitive s-au observat atat dupa tratamentele cu sare de la Marea Moarta de la Spa, dar si dupa tratamentele cu astfel de sare de acasa. Puteti face chiar in confortul caminului dumneavoastra impachetari si tratamente cu sare de la Marea Moarta pentru a va mentine elasticitatea pielii si, de ce nu, pentru a va relaxa si a va revigora. Sarea de la Marea Moarta poate fi folosita cu succes si pentru exfolierea pielii, mai concret a tenului dar si a pielii de pe restul corpului. S-a constatat ca sarea de la Marea Moarta exfoliaza pielea in mod natural, fara a o rani sau a-i modifica aspectul in sens negativ, cu mentiunea de a nu se aplica acest tratament pe rani ori pe alte zone afectate ale pielii. Sarea de la Marea Moarta este recunoscuta inca din cele mai vechi timpuri ca un tratament anti-imbatranire (insasi Cleopatra facea bai cu sare din Marea Moarta pentru a-si pastra frumusetea pielii) dar si ca un tratament antiacneic excelent (pentru un ten curat, luminos, si fara cosuri) ori ca un tratament excelent impotriva eczemelor si a psoriazisului. Sarea de la Marea Moarta de asemenea trateaza matreata si regenereaza parul, dar are si propietatea de a va relaxa intreg trupul.

Sarea de la Marea Moarta – S.C. Life Med International S.R.L

Sarea de la Marea Moarta poate fi procurata acum si de la firma de succes Life Med International, specialisti in domeniul sanatatii dar si in terapiile naturiste. Principalul obiect de activitate al Life Med International este acela al serviciilor pentru sanatate, si anume reflexoterapie, nutritie, masaj (anticelulitic, terapeutic, antistres), electrostimulare ori sauna, tratamente cu sare de la Marea Moarta. Sarea de la Marea Moarta va va mangaia simturile, va va dezmierda pielea si va va face sa pareti mult mai tanar/a. cu calitati exceptionale din punct de vedere dermatologic, sarea de la Marea Moarta oferita de Life Med International este remediul ideal penru problemele dumneavoastra.