cabinet psihologic Bucuresti
18/06/2015

Cabinet psihologic Bucuresti? Cabinet Psihoterapie Andreea Popescu. Descopera-te pe sine!

cabinet psihologic BucurestiO relatia esuata, un divort, pierderea unei persoane apropiate sau pierderea locului de munca, reprezinta puncte de cotitura din viata unei persoane. Pentru unii, situatiile de acest gen sunt usor de trecut, pentru altii insa, aceste esecuri/pierderi se transforma in frustrai si mai apoi in depresii. Rezultatul: suferinta in tacere, durerea si incapacitatea de a merege mai departe. ¨O sa treaca…¨, nu este suficient. Se impun masuri rapide. Cea mai sigura: vizita la un cabinet psihologic.

Statisticile arata ca aproape 80% din persoanele depresive cer ajutor dupa mai mult de un an, uneori chiar dupa 30 de ani de la debutul afectiunii. Pentru aceste persoane, sansele de vindecare sunt mici, majoritatea dintre ele ajungand la marginea prapastiei. ¨Saltul¨ devine doar o chestiune de stare..de timp.

Sa fii depresiv nu este o rusine si nici macar un capat de drum. Se intampla. Important este sa ai determinare si dorinta de a iesi din starea latenta. Refuzul nu-si are locul! Schimbarea incepe acum!

Daca esti in cautarea unui cabinet psihologic Bucuresti, Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu iti sta la dispozitie.

Cabinet psihologic Bucuresti-Cabinet Psihoterapie Andreea Popescu. Viata merita o a doua sansa!

Stresul, boala secolului! Odata intrat in viata noastra, in casa noastra si in relatiile cu cei din jur..totul se schimba, iar schimbarea poate avea turnuri dintre cele mai neasteptate, mai nefericite. Dincolo de faptul ca stresul are un efect negativ asupra organismului, acesta isi pune amprenta asupra psihicului intr-o maniera greu de gestionat.

Multi percep depresia ca o stare de rau, de neputinta, de refuz in raport cu orice. Pasiunile care pana nu demult iti incantau viata se transforma in activitati banale, usor de ignorat, de abordat, si uneori, greu de inteles. Starea se instaleaza pe nesimtite si ramane acolo (in suflet, in minte, in spirit) o perioada nelimitata de timp. Se spune ca ajutorul vine de la cei din jur si de la prietenii apropiati. Nu intodeauna!

Schimbarea trebuie sa vine de la tine!

Vizita la cabinetul psihologic iti poate schimba viata si poate fi ¨acel¨ ceva de care ai nevoie pentru a-ti recastiga stima de sine si increderea in fortele proprii. Psihologul este un specialist in astfel de probleme/de stari si nicidecum un medic psihiatru. Tot ceea ce se intampla in cabinetul psihologic este terapie, cunoastere de sine si vindecare.

Un psiholog te ajuta sa gasesti strategii  eficiente de a face fata emotiilor negative si de a-ti intelege starile pentru ca mai apoi sa le poti elimina.

Cabinet Psihoterapie Andreea Popescucabinet psihologic Bucuresti

Atunci cand ai o problema, nu intodeauna discutia cu prietenii este benefica. Un psiholog are cunostintele necesare pentru a vedea dincolo de aparente si pentru a da un pronostic corect. La Cabinet Psihoterapie Andreea Popescu gasesti resursele de care ai nevoie pentru a fi tu din nou!

Semnele care trebuie sa te ingrijoreze si, totodata, sa te duca la un cabinet psihologic Bucuresti sunt: dureri de cap inexplicabile si sistem imunitar scazut, lipsa de concentrare la munca si sanctiuni din partea sefilor, o atitudine defensiva, ganduri suicidale, refuzul de a socializa, refugiu in propriile ganduri, nivel de stima de sine scazut, etc.

Andreea Popescu face parte din Colegiul Psihologilor din Romania si te asteapta intrr-un cadru placut pentru a gasi impreuna calea spre reusita, spre fericire!

consiliere psihologica copii
31/03/2015

Consiliere si evaluare psihologica copii

consiliere psihologica copii

In general, termenii de consiliere si evaluare psihologica copii sunt perceputi ca o necesitate doar pentru copiii cu probleme de comportament, emotionale, sau cu dificultati la invatare, insa ei presupun si identificarea abilitatilor unui individ, si punerea lor in evidenta, reliefarea personalitatii si constientizarea preferintelor si aspiratiilor lui. Desigur ca o evaluare psihologica este extrem de utila in identificarea si inlaturarea unor disfunctionalitati, insa de consiliere are nevoie si un copil care se incadreaza perfect in normele unui comportament obisnuit.

Consiliere si evaluare psihologica copii pentru o buna dezvoltare a lor

Scopurile unei astfel de evaluari sunt cele de a stabili cu exactitate care este nivelul de dezvoltare a copilului din punct de vedere senzorial si motrice, al dezvoltarii cognitive, precum si al celei socio-afective. Un alt scop este identificarea diferitelor probleme care pot aparea la anumite varste, cum ar fi tulburarile emotionale, de atentie si concentrare, sau cele de comportament. Trebuie tinut seama ca un adolescent, de exemplu, poate suferi de anxietate sau depresie, dar poate avea si anumite fobii. In urma sedintelor de consiliere si evaluare psihologica copii, se stabileste potentialul lui, adica nivelul de inteligenta, interesele scolare pe care le-ar putea avea, si se identifica aptitudinile si abilitatile pe care subiectul le poseda.

Tehnici de consiliere si evaluare psihologica copii

Tehnicile si metodele folosite in sedintele de acest gen sunt diferite, fiecare avand rolul de a reliefa anumite componente ale personalitatii copilului sau adolescentului in cauza. Sunt utilizate jocurile, desenele, modelajul sau povestile, asa numitele teste proiective. Chestionarele fac parte si ele din metodele de lucru ale psihologilor, ca si interviurile.

O alta tehnica folosita este anamneza, care reprezinta o suma de informatii si date despre fondul lui biologic, bolile de care a suferit, despre situatia scolara sau sociala, aceasta efectuandu-se prin discutii libere, in care scolarul sau adolescentul capata incredere in interlocutorul sau. Discutiile acestea au, printre altele, si un caracter terapeutic.

Scopul sedintelor de consiliere si evaluare psihologica copii

Parintii trebuie sa-si puna problema consultarii unui terapeut sau a unui psiholog atunci cand observa la copilul lor diferite deviatii de la un comportament obisnuit, cum ar fi o slaba dezvoltare a limbajului, sau dificultati serioase in adaptarea cu mediul scolar. Nervozitatea prelungita si intensa reprezinta un alt semn de ingrijorare, ca si apatia, starea de tristete sau crizele de plans. Retragerea din grupul de prieteni, preferarea singuratatii, sunt si acestea motive care trebuie sa-i atentioneze pe parinti. De asemenea, schimbarile bruste de comportament sau dispozitie, precum si pierderea interesului pentru o serie de activitati pe care inainte le agrea si care ii faceau placere. Un comportament agresiv in relatie cu colegii sau cu adultii este tot un semn care ne avertizeaza ca exista o problema care trebuie rezolvata.

De sedinte de consiliere si evaluare psihologica copii oferite de Www.Discover-me.ro  au nevoie si cei care trec prin perioade dificile, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divortul parintilor sau faptul ca sunt nevoiti sa se adapteze unui nou mediu, sa se integreze intr-un colectiv diferit de cel din care faceau parte pana la un moment dat.

psiho consult
28/05/2013

Psiho Consult – Cu ei afli adevarul si numai adevarul!

Suntem pusi deseori in situatia in care trebuie sa spunem adevarul si sa fim crezuti sau sa-l credem pe cuvant pe cel care ni-l dezvaluie, fara a avea cumva la indemana un mod in care sa probam veridicitatea celor spuse. Nimic mai fals. Daca nu stim, nu inseamna ca nu exista!

Cei de la Societatea Psiho Consult DC cu sediul in Bucuresti, specializati in testari cu poligraful, consultanta psihologica si psihoterapie sunt gata sa ne ajute in chestiuni vitale pentru noi sau pentru aporpiatii nostri. Serviciile lor se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice – particulare sau de stat.

psiho consultPsiho Consult vine in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele servicii: psihoterapie de cuplu si familie, psihoterapie individuala, evaluari psihologice in medicina muncii, testari poligraf, consultanta psihologica in resurse umane, aplicatii psihologice in marketing, victimologie, avizari psihologice pentru port arma, avizari psihologice pentru agentii de paza. Obiectivul nostru principal este acela de a oferi clientilor nostri solutii optime, adaptandu-ne constant la cerintele acestora. Confidentialitatea informatiilor este asigurata pe parcursul consultatiilor, dar si dupa terminarea acestora pe perioada nedeterminata.

Echipa este formata din psihologi si terapeuti cu o vasta pregatire si experienta in domeniu. Vom fi alaturi de dumneavoastra incercand sa aplicam cele mai bune metode de suport si consiliere. Serviciul nostru se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.

De ce ar trebui sa consultati un psiholog? Pentru a depasi dificultatile in relationarea cu ceilalti, pentru a putea trece peste un eveniment nefericit, pentru a ne putea orienta in viata si cariera, pentru ca dorim sa ne cunoastem mai bine. Vreti sa aflati adevarul? Testul cu poligraf va poate ajuta in acest sens. Apelati cu incredere la serviciile Psiho Consult DC. Discretia si confidentialitatea va sunt garantate!

Haideti sa vedem acum ce este de fapt instrumentul care ne asigura ca persoana in cauza ne spune adevarul de care avem atata nevoie sau ne induce in eroare. Poligraful, supranumit detectorul de minciuni este un instrument ce inregistreaza si analizeaza reactiile psihofizice. Constiinta persoanei este analizata pentru a se evidentia daca aceasta reda cu sinceritate si fidelitate informatiile cerute. Poligraful functioneaza pe principiul ca o minciuna spusa constient duce la tensiune emotionala ce determina unele modificari ale reactiilor fiziologice inregistrate sub forma de diagrame.

Testul cu poligraf este folositor in cazul fraudelor, furturilor, scurgerilor de informatii, fidelitatii, dovedirii nevinovatiei si in multe alte cazuri. De asemenea, testarea cu poligraful poate fi efectuata si preventiv in societatile cu risc mare de frauda: agentii imobiliare, case de schimb valutar, firme de paza, supermarketuri, firme de transport valori, etc.

Un dispozitiv mult mai complex a fost inventat de catre medicul John A. Larson. Acesta inregistra presiunea sanguina dar si reactia conductibilitatii electrice a pielii. Dispozitivul a fost utilizat pentru prima oara de politia orasului Berkeley. Istoria poligrafului modern incepe in anul 1913, cand un student la psihologie, Wiliam Moulton Marston, din cadrul universitatii Harvard a folosit pentru prima data ca metoda de detectare a minciunii presiunea tensiunii sistolice.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Psiho Consult DC

Telefon: 0741 144 415

Romania, Bucureşti, Bucureşti, Str. Ermil Pangrati, nr. 8, et. 1, ap. 2 sector 1

terapiieficiente.ro

Citeste mai multe …