cabinet stomatologic sector 2
04/05/2017

Cautati un cabinet stomatologic sector 2 cu servicii complete? Haideti la Tinka Smile!

cabinet stomatologic sector 2Stim cu totii ca nu e tocmai simplu sa avem de-a face cu probleme dentare. Nu e simplu nici sa gasim un cabinet stomatologic sector 2 care sa ne ofere servicii complete de ingrijiri dentare totodata. La Tinka Smile, specialisti in domeniu, cu experienta, se vor ingriji de orice problema aveti in acest sens. De la implanturi dentare, la aparate ortodontice pentru copii, de la proteze dentare la fel si fel alte interventii atat chirurgicale cat si nechirurgicale, le veti regasi aici la cele mai bune preturi. Mai mult, puteti face o programare chiar si online, fara a fi nevoiti sa va mai pierdeti timpul cu telefoane si altele: www.chirurgie-orala.ro.

Evitati problemele dentare cu un cabinet stomatologic sector 2 pe masura

Ati auzit cu siguranta de zicala “mai bine sa previi decat sa tratezi”. Ei bine, asa este si in cazul problemelor dentare. Fie ca vorbim de o zimpla carie sau de dinti lipsa, de copii sau de adulti sau varstnici, este nevoie ca si dantura sa fie mereu bine ingrijita si verificata periodic pentru a va asigura de sanatatea ei.

Daca sunteti in cautare de un cabinet stomatologic sector 2 care sa va ofere servicii de ingrijire dentara si tratamente in cazul in care e nevoie de calitate superioara, atunci apelati la Tinka Smile. Veti fi cu siguranta multumiti de serviciile de aici si de faptul ca veti evita multe probleme dentare care pot fi grave.

Un simplu control la medicul dentist de doua ori pe an va poate ajuta sa preveniti situatii precum pierderea unor dinti sau carii adanci care sunt mai greu de tratat si asa mai departe.

Un cabinet stomatologic sector 2 de incredere pentru copii sau adulti

La Tinka Smile veti regasi un cabinet stomatologic sector 2 de incerdere atat pentru copii cat si pentru adulti. Acesta este un aspect foarte important, intrucat in zilele noastre sunt foarte multe cabinete stomatologice unde fie nu exista aparatura necesara realizarii unor interventii, fie materialele folosite nu sunt de cea mai buna calitate si implicit si lucrarile dentare au de suferit, etc.

Nu si la Tinka Smile insa. Expertii in domeniu de aici acopera o gama vasta de servicii din varii domenii, de la ortodontie la endodontie, de la chirurgie orala la profilaxie, implantologie si asa mai departe. Sunt utilizate aparate si echipamente moderne, materiale de cea mai buna calitate si desigur, experienta medicilor care lucreaza aici.

O interventie chirurgicala cum este de pilda rezectia apicala sau pana si implantologia necesita foaret mare atentie si totodata experienta in domeniu pentru a putea fi realizate in mod corespunzator.       Le veti regasi la Tinka Smile, alaturi de numeroase sfaturi in ceea ce priveste igiena dentare, tratarea unor probleme dentare, utilizarea unor aparate ortodontice diverse sau a unor proteze dentare dupa caz si multe altele. Apelati cu incredere la un cabinet stomatologic in sectorul 2 profesionist pentru un zambet impecabil, frumos si radiant si desigur pentru propria dvs. sanatate: www.chirurgie-orala.ro.

implant dentar
03/04/2017

Tot ce trebuie sa stii despre – Implant dentar

implant dentar

Pentru a se putea executa  implanturi  trebuie sa se parcurge  o anumita  procedură chirurgicală ce este  facuta in mod exclusiv în cabinetele medicale, cele de stomatologie ,  procedura  aceasa  durand circa o oră. Pentru a controla durerea,  interventia aceasta  este facuta in mod frecvent si numai  sub o anestezie locală, in unele cazuri prin sedare sau sub anestezie generală in cazul in care durata operaţiei o sa fie mai lungă sau atunci cand respectivul pacient este o persoana  anxioasa.  Acest proces  poate dura si  câteva luni, adica între 3 si pana la circa  6 luni, in unele cazuri si mai mult de atat. Mare parte din tot acest timp e pentru a se face vindeca şi reprezinta aşteptarea  creşterii pana la un nivel  al noului os al maxilarului.

O procedura de  felul acesta  presupune executia  ei in mai multe etape

Intai este important sa fie facut un consult iniţial. După  evaluare ce se poate face  atent in privinta istoricului dentar ca şi al istorcului medical al pacientului, numai medicul este  autorizat sa stabileasca dacă respectivul pacient examinat reprezinta un bun candidat pentru a face  un implant dentar.

Pregatirea care se face de regula maxilarului pentru a obţine un volum de os care sa fie  adecvat inserării, este un proces ce are in vedere grefe osoase  când pacientul nu are suport osos suficient ca sa susţina implantul. La implanturile care sunt facute  în  zonele  laterale pe care le are  maxilarul superior, atunci cand  volumul osos se  stabileste  de catre stomatolog ca  insuficient sau atunci cand raportul sinusului  este  intim su o  zona de inserţie a  şurubui respectiv , in acest caz este nevoie sa se  efectueze  o  intervenţie suplimentara  la liftingul de sinus  si deasemeni la  aditia osoasa.

Introducerea  de  implant  în interiorul osului

Gingia care acoperă un os  in locul unde va fi poziţionat implantul e tăiată  si se va îndepărta . Folosind frezele speciale,  o sa fie creat in cadrul osului canalul  unde ulterior implantul  va fi fixat stans. Gingia va fi dupa procedura aceasta  plasată undeva peste implant dar şi deasupra va fi  suturata.

Perioada de timp ce este neceara pentru  integrarea implantul în cadrul osului, după ce se fixeaza  implantul trebuie sa fie  atunci cand respeivul ţesut osos  creste şi se ancoreaza în suprafaţa  implantului. Un astfel de  proces  ce durează intre 6 saptamani pana la maxim 6 luni poate sa ajute la furnizarea  bazei solide ce este aferenta   dintelui artificial, asa cum rădăcina a funcţionat inainte la  dintele care este natural.

Poate sa se faca inclusiv ataşarea  bontului protetic. Atunci cand osteointegrarea  se considera ca este finalizata, pe implant se va ataşa o piesă metalică, aceasta  purtand  denumire, in acei termeni care sunt  de specialitate,  bont protetic, ce se aseaza deasupra lui iar medicul poate sa plaseze coroana care e ceramică si in acelasi timp  puntea sau  proteza dentară care inlocuieste fie acel  dinte fie dinţii care sunt lipsă.

Poate sa fie facuta incluisv alegerea unuia sau a altuo dinte artificial care e nou. După atasarea   bontului protetic, se va vindeca gingia , cu una sau două săptămâni inainte de a se atasa lucrarea protetica ce va fi definitivă.

implant dental
30/03/2017

Avantaje ale implantelor dentare

implant dental

In multe randuri ne-am intrebat ce poate sa se întâmple in cazul in care pierdem un dinte.

Dacă pierdem  unul  sau mai mulţi dinţi, cu certitudine  descoperim că am mai pierdut şi altceva.  E spre exemplu  posibil sa pierdem  zâmbetul natural ori  aproape uitat cum este atunci  când muşcam sănătos dintr-un măr sau am băut un pahar de apă rece  de la cişmea. Insa  este posibil si sa fim jenati in momentul in care mănâncam sau atunci cand vorbim spre exemplu  în public. Este deasemeni  posibil si ca dinţii rămasi apoi să se deplaseze sau pot sa sufere si de dureri de cap pacientul sau  si de unele contracturi musculare.

Aceasta lipsa a dinţilor ne  poate afecta : gura, respectiv  zămbetul, in acelasi timp  poziţia dinţilor cat si confortul.Maxilarul poate  fi afectat in privinta  masei osoase iar abilitatea mestecarii  si a igienei orale.Poate  fi afectata si din punctul de vedere al esteticii si al aspectului sau  contracturii de tip muscular.

In acelasi timp viaţa ne poate sa fie afectata prin acel fel în care mănâncam,  vorbim  şi privind încrederea în noi.Poate sa lipseasca confortul inainte  sa ne aflam  acasă ori  la muncă si cand suntem cu prietenii.Implantul dentar  este reprezintata de o soluţie estetică, una naturală care redă încrederea  pe care o are în sine.

Prin intermediul acestui  implant  dentar ne recăpătam  funcţiunile dintilor ce le îndeplineau inainte, cad in mod natural. Prin acest fapt ca arata si ca se comporta in mod similar cu dinţii naturali şi deoarece  sunt ataşate  bine la nivelul osului, astfel de implanturi vor reda încrederea şi pot sa imbunatăţesc aspectul. Deasemeni putem mânca ce ne place şi putem sa vorbim uşor şi in mod clar  toate  vor da  sentimentul  de linişte şi siguranţă.

Specialiştii stomatologi  pot sa ofere soluţii specifice de implantologie moderna  şi de prostetică dentară. E important sa cerem medicului  evaluarea pentru a afla dacă implantul este  o soluţie considerata a fi potrivită pentru noi.

Implantul dentar cu certitudine este  soluţia cea mai  buna de tratament.

Implantul e practic o  înlocuire facuta rădăcinii dintelui natural. Acesta poate avea  forma  unui “şurub” ce e ancorat direct în os  la nivelul alveolei  dintelui lipsă şi  susţine  porţiunea superioară pe care o are  o coroană ce este artificială,  puntea care ofera sprijin pentru  fixarea unei  proteze dentare. Implanturile sunt confecţionate din  materiale ce sunt tolerate bine si care se integreaza in mod  eficient  în ţesutul osos. Beneficiul maxim  al  implantelor este  ca pot sa ofere  suport stabil pentru  noul dinte.

Primul avantaj e dat de faptul ca funcţionalitate se  imbunătăţeste. Sunt  opţiuni pentru  înlocuirea coroanei dintelui,  insa numai un  implant poate  înlocui aceasta rădăcina. Dupa ce este este integrat implantul in mod complet chiar în os ,  funcţionează ca un dinte care este natural.

Aspect acestuia este  cât mai natural. Dacă este  realizat in mod corect, un astfel de implant o sa fie  greu de deosebit comparativ cu dinţii care sunt naturali.

Nu o sa necesite  prelucrarea dintilor ce sunt învecinaţi implantului. In momentul in care sunt inlocuiti dinţii care au fost absenţi  cu niste punţi dentare,  dinţii care marginesc “golul”  adica dinţii stâlpi trebuie şlefuiţi,  astfel ei pierzând in  felul acesta  structura dură dentară cat  si sănătoasă.

epilare definitiva
23/02/2017

pilarea definitiva, scapati de parul nedorit o data pentru totdeauna, acum la indemana oricui

epilare definitiva

Epilarea definitiva va va ajuta sa scapati deparul nedorit de pe corp. In special in sezonul cald, parul nedorit de pe corp poate sa dea batai de cap oricui. Exista fel si fel de metode de epilare, insa cert este ca ele trebuie aplicate cu grija. Pentru cei care au pielea mai sensibila de exemplu, este si mai dificil uneori, mai ales pe timp de vara, sa foloseasca anumite produse de epilare. Pot sa para iritatii, pot sa apara fel si fel de efecte mai putin placute, care sa va determine sa fiti nevoiti a purta pantaloni lungi doar, sau bluze cu maneca lunga chiar. Cert este ca in zilele noastre a aparut metoda de epilare definitva, care este din ce in ce mai apreciata de catre femei si barbati deopotriva si care este la indemana oricui: www.tpb.ro.

Alegeti inteligent metoda de epilare definitiva

Desigur, exista mai multe metode de epilare definitiva. Nu trebuie nici sa va imaginati ca va fi un proces ultra rapid, insa cu siguranta merita sa scapati definitiv de grija parului nedorit pe corp. Epilarea definitiva se va obtine cu ajutorul unui dispozitiv care foloseste lumina intens pulsata (IPL).

Aceasta lumina va incalzi doar firul de par, fara a afecta pielea. Caldura respectiva va cobori pe firul de par, pana la radacina acestuia, care va fi astfel distrusa de catre aceasta. In acest fel radacina respectiva nu va putea sa mai produca un alt fir de par, si va fi eliminata de catre organism astfel in mod natural.

Exista desigur multe persoane care se vor intreba: cat de tare va durea un astfel de tratament? Ei bine, daca ati folosit epilatorul sau ceara de epilat, cel mai probabil nu veti avea nici cea mai mica problema in a suporta IPL. Epilarea definitiva nu este un proces dureros, se resimt doar niste piscaturi in mare parte. Desigur, aceste aspecte depind de toleranta fiecarei persoane in parte la durere.

Este epilarea definitiva chiar… definitiva?

Iata intrebarea cel mai des adresata de catre femei si barbati deopotriva. In primul rand trebuie sa mentionam ca epilarea definitiva se va realiza in mai multe sedinte. Astfel, numarul de sedinte va fi influentat de tipul de piele al persoanei care apeleaza la aceasta metoda si de tipul parului implicit.   Zona tratata este si ea un factor de influenta. De cele mai multe ori se spune ca e bine sa evitati saloanele de infrumusetare care va promit o epilare definitiva in doar trei sau patru sedinte, intrucat pentru a sti exact de cate sdinte va fi nevoie este nevoie de o consultatie in prealabil de regula.

Dar pentru a raspunde intrebarii de cate de edfinitiva este epilarea definitiva in sine, vom mentiona ca in mai multe sedinte, tot mai multe radacini ale firelor de par vor fi distruse si astfel veti ramane in final cu pana la maxim 10 % din firele de par, care insa vor fi foarte fine si deschise la culoare. Cele mai bune rezultate se obtin pentru epilarea definitiva pe gambe, la axila si in zona inghinala. La Total Pro Beauty veti regasi produse diverse pentru un proces de epilare definitiva, atat pentru saloane cat si pentru persoane fizice. Alegti calitatea si frumusetea la un pret rezonabil: www.tpb.ro.

cabinet stomatologic bucuresti
17/02/2017

Cabinet stomatologic Bucuresti

cabinet stomatologic bucuresti

Exista anumite metode chirurgicale ce sunt ajutatoare in cazul tratamentului endodontic ce se poate executa in cabinetele stomatologice din Bucuresti.

Una dintre acestea este chiuretajul apical.

In mod conventional, acest chiuretaj apical e considerata ca fiind  o metoda a tratamentului chirurgical al acelor  parodontite apicale cronice iar prin acestea se realizeaza prin indepartarea tesuturilor ce sunt patologice si constituite undeva in jurul unui apexului radicular.

In ceea ce priveste endodontia moderna a chiuretajul apical astazi nu se mai utilizeaza  decat rar ca  si metoda terapeutica ce este de sine statatoare. In mod frecvent este regasita  ca si timp operator al procedeelor chirurgicale endodontice, asa cum este  osteotomia transmaxilara ori acea rezectie apicala.

Printre indicatii pot fi mentionate urmatoarele:

Persistenta in ceea ce priveste sensibilitatea la percutie la dinti la care este inceput tratamentul mecanic al canalului, indiferent ca prezinta sau ca nu are o leziune osteitica ce este cronica si  periapicala.

O persistenta a sensibilitatii in momentul percutie la un dinte unde s-a efectuat o obturatie de canal reprezinta o suspiciune a unui  chist apical atunci cand dupa 1 an trecut de la obturatia acuta asupra canalului nu va exista tendinta clara de a remineraliza periapical si  leziunea osteitica inca nu va fi  intinsa suficient astfel incat interventia sa mai pericliteze si vitalitatea pe care o au dintii vecini.

Scopul pe care il are diagnosticul, urmarind incluisv recoltarea materialului folosit pentru biopsie, atunci cand o leziune periapicala nu a fost considerata ca fiind de natura endodotica.

Rezectia apicala

Aceasta este o metoda de tratament chirurgical ce poate sa completezez un tratament ce a fost conservator endodontic si deasemeni conventional cand  este imposibil sa se realizeze sau este in anumite cazuri, nerecomandabil.

Fiind interventie de tip mutilanta, asta prin micsorarea facuta parghiei intraalveolare pe care o are dintele, se  recurge la aceasta doar in situatii clinice unde se pastreaza pentru cel putin 2/3 din radacina.

Printre indicatiile ce se dau in acest caz se numara:

Existenta unor curburi radiculare exagerate, aparitia unor anomalii ce sunt de forma radacinilor sau sunt de configuratie asupra sistemului canalelor, o blocare a canalelor facuta  prin diverse distrofii calcare.

Deasemeni aparitia canalelor ce sunt incomplet obturate si care sunt imposibil de dezobturat executia unor lucrari protetice ce sunt angrenate pe canale si sunt imposibil de decimentat.

Canale care nu se pot permeabiliza din cauza prezentei corpilor straini ce sunt fracturati chiar in treimea apicalaa lor este o alta indicatie ce se acorda in cadrul cabineteleor stomatologice in Bucuresti .

Leziunile osteitice de tip cronic periapicale ce sunt intinse si care nu vor raspunde la tratamentul endodontic ce este conventional, reprezinta o alta indicatie de tratament.

Esecul acestui tratamentului de tip endodontic conventional respectiv persistenta secretiei in canal, obturatii canalelor in parodontitele apicale de tip cronic avand depasiri masive ale tesutului osos periapical, cat si fracturile radiculare in cadrul treimii apicala ce au  deplasare marcata asupra  fragmentului apical, sunt si acestea tratamente si indicatii date in cadrul cabinetelor.

Tot aici este data si confirmarea prezumtiei  fracturii radiculara, se gasesc si cai false ce sunt radiculare si ampsate in treimea apicala dar si perforatii radiculare ce se fac prin rezorbtie interna si perforatii radiculare ce se fac prin rezorbtie externa.

Dinti cauzali care se gasesc intr-o boala care este de focar este si aceasta o indicatie de tratament in cadrul cabinetelor stomatologice in Bucuresti.

consumabile medicale
18/11/2016

Consumabile medicale de calitate superioara, un plus pentru sanatate

consumabile medicale

 

 

Consumabilele medicale sunt o categorie de elemente foarte importanta, fara de care cu siguranta ca sistemul sanitar in sine ar fi mult deficitar. Astfel, cand vorbim de consumabile medicale, putem mentiona o serie de elemente care sunt folosite de catre cadrul medical pentru a asigura sanatatea pacientilor lor.

De unde sa va aprovizionati cu diverse consumabile medicale?

Domeniul medical nu este unul lipsit de complicatii, iar in foarte multe situatii care se dovedesc a fi unele ce necesita reactii urgente, este de exemplu foarte important ca si cadrele medicale sa aiba la indemana unele consumabile medicale de calitate superioara.

Intre astfel de consumabile medicale putem mentiona de pilda acele de seringa, compresele nesterile de tifon, manusi din folie, masti chirurgicale, seringi, tifon, leucoplast, bonete, manusi pentru examinare diverse, plasturi, comprese nesterile de tesut, geluri EKG, EEG, ECO, truse sanitare si asa mai departe.

Iata deci ca toate aceste lucruri care ni se par poate ca si pacienti unele “marunte”, sunt de fapt extrem de importante, fara ele nerealizandu-se in mod corespunzator o multime de examinari si testari medicale, procedee de diagnostica medicala si asa mai departe.

De la analize de rutina la proceduri mai complicate, consumabile medicale potrivite

Incepand de la pacientii care vin la o clinica de exemplu pentru examinari de rutina, la cazurile mai complicate, este clar nevoie in orice institutie sanitara de diverse consumabile medicale. Este ideal cand respectivele consumabile sunt si unele de calitate superioara si cand se achizitioneaza de la o companie care le detine in stoc pentru a fi livrate in timp util totodata.

Consumabilele medicale trebuie sa fie regasite in orice institutie sanitara, astfel incat ele sa fie la indemana cadrelor medicale la orice ora, pentru adresarea de fel si fel de tratamente si afectiuni ale pacientilor. Daca nu ar exista consumabile medicale de calitate superioara de exemplu intr-un cabinet medical, multe dintre tratamente ar fi compromise. La fel va fi si in spitale, la fel va fi si in alte institutii sanitare. Categoria de consumabile medicale este una foarte vasta, astfel ca aceasta va afecta in mai mare masura starea de sanatate a pacientilor.

Exista fel si fel de variante la care se poate apela cand vine vroba de consumabile medicale, cert este ca acestea sunt de nelipsit, iar cand e vorba de achizitionarea lor, nu trebuie sa se faca compromisuri cu privire la calitatea lor. Se spune ca santatea este cel mai important lucru, astfel ca tot ceea ce va avea legatura cu prezervarea acesteia si cu furnizarea de echipamante pentru mentinerea acesteia va fi de reala importanta deopotriva.

Un furnizor de consumabile medicale de incredere este esential pentru orice clinica, spital si asa mai departe. In aceeasi ordine de idei posibilitatea achizitionarii de fel si fel de consumabile medicale simplu si rapid va fi clar un plus in mentinerea starii de sanatate a pacientilor si a unui mediu de lucru corespunzator pentru cadrul medical in acelasi timp; www.hufmed.ro.

dentist bucuresti
10/11/2016

Ati avut de-a face cu un dentist in Bucuresti? Iata ce ar trebui sa urmariti in alegerea unuia potrivit

dentist bucuresti

Problemele dentare pot sa apara la orice varsta, iar adresarea lor in timp util este foarte importanta. Astfel, fie ca vorbim de copii sau de adulti, mai devreme sau mai tarziu cu totii ajung cel putin la o vizita la un dentist in Bucuresti. Exista mai multe variante la care se poate apela, desigur, cand vine vorba de cabinete stomatologice. Insa este important ca si un dentist in Bucuresti sa aiba in vedere anumite aspecte esentiale pentru pacientii sai, iar la randul lor pacientii trebuie sa stie si ei cum sa isi aleaga un dentist in Bucuresti potrivit. Bazati-va pe profesionalism si servicii de calitate, pe seriozitate si alte criterii asemanatoare: www.chirurgie-orala.ro. Veti gasi si online mai multe informatii, iar in plus cabinetul stomatologic mentionat va va oferi servicii cu echipamente de ultima ora, cu materiale de calitate superioara si asa mai departe.

Un dentist in Bucuresti asa cum va doriti

E important ca si vizitele dvs. la un dentist in Bucuresti sa nu fie unele pline de groaza si de emotii in sens negativ. Multe persoane se tem inca de vizitele la dentist intrucat de fapt le e frica de interventii stomatologice dureroase si de situatii neplacute in care ar putea fi puse.Ei bine, daca veti alege un dentist in Bucuresti profesionist la www.chirurgie-orala.ro veti vedea ca vizitele la cabinet nu vor mai fi atat de alarmante, nici pentru dvs. ca si adulti, dar nici macar pentru copii.

Un dentist in Bucuresti profesionist de aici va va putea indruma spre a va mentine o sanatate dentara corespunzatoare. Mai exact, acesta va poate sugera tratamente in anumite afectiuni dentare, va poate ajuta cu fel si fel de proceduri si va poate sugera cele mai potrivite abordari pentru diferite probleme stomatologice.

Ce servicii va ofera un dentist in Bucuresti la chirurgie-orala.ro

In materie de servicii pe care poate sa vi le ofere un dentist in Bucuresti putem mentiona mai mult decat doar cateva. Astfel, fie ca aveti nevoie de tratamente sau de porteze dentare, de aparate dentare pentru copii sau de un implant dentar poate, de tratamente pentru gingivita sau pentru parodontoza si asa mai departe, e bine sa stiti ca aveti mereu la cine sa apelati si ca ati gasit un dentist in Bucuresti la care sa mergeti mereu pentru orice problema.

Fiecare problema stomatologca in parte poate sa aiba propria abordare si propria modalitate de tartare, insa in unele situatii exista mai multe optiuni. Un dentist in Bucuresti profesionist va va putea indica optiunea de tratament cea mai potrivita pentru dvs., in functie de anumite criterii cum ar fi starea de sanatate, sau prezenta unor eventuale afectiuni cronice si asa mai departe.

Pe scurt, este important sa gasiti un dentist in Bucuresti priceput, la care sa mergeti in mod constant, care sa va ofere cele mai bune solutii pentru orice problema dentara, nu doar cele mai scumpe solutii, cum se intampla in multe cazuri. Gasiti mai multe informatii si online si puteti vedea exact la ce anume va puteti astepta in materie de servicii: www.chirurgie-orala.ro.

01/07/2016

Clinica stomatologica Dr. Trufas – o clinica pentru toti

3f95ad47a5d1b532c0787b63b0b71c90Tu cat de des vizitezi un cabinet stomatologic? Este bine sa ai grija de dantura ta pentru a nu avea probleme in viitor. Foloseste o pasta de dinti de buna calitate si inlocuieste periuta de dinti cu regularitate. Doar in felul acesta ai garantia ca iti asiguri o bune igiena orala. Daca doresti sa ai dinti curati si sanatosi, lipsiti de carii si alte probleme de natura dentara, alege sa vizitezi o clinica stomatologica bine dotata. Clinica Dr. Trufas te asteapta cu portile deschise si iti asigura cele mai bune servicii.

Cauti o clinica stomatologica?

In cadrul clinicii stomatologice Clinica Dr. Trufas lucreaza persoane pregatite in domeniu, care au multi ani de studiu si experienta necesara pentru efectuarea unor interventii complexe. Clinica stomatologica este dotata cu aparatura performanta, echipamentele si instrumentele fiind sterilizate pentru a nu exista pericolul transmiterii de boli. Clinica a luat nastere in anul 2008, iar serviciile se adreseaza persoanelor de toate varstele. Pentru a fi in pas cu toate noutatile medicale care apar, personalul participa la diferite cursuri atat in tara cat si in strainatate.

La clinica stomatologica Dr. Trufas lucreaza persoane bine pregatite, care au rabdare sa explice si care sunt capabile sa ofere servicii de prima clasa. In cadrul clinicii vei afla cum trebuie sa iti portejezi dantura si ce trebuie sa faci pentru a o mentine sanatoasa.

Cand trebuie sa mergi la o clinica stomatologica?

Este indicat sa vizitezi o clinica stomatologica din sase in sase luni. In felul acesta ai garantia ca dantura ta este sanatoasa si cariile nu si-au facut aparaitia. Este bine sa realizezi igiena bucala de 2 ori pe zi, sa consumi alimente sanatoase si sa renunti la obiceiurilor vicioase. Tutunul este cel care afecteaza destul de rau dantura.

Ca si servicii prestate amintim de implantologie, estetica dentara, chirurgie, ortodontie, pedodontie, parodontologie si lista poate continua. Multe persoane apeleaza la albirea dentara deoarece vor sa aiba dintii mai albi. Exista si persoane care doresc sa aplice diferite bijtuerii pe suprafata dintilor. Si pentru acestia clinica stomatologica Dr. Trufas are solutii optime. Implantul dentar consta in crearea radacinii in osul maxilar acolo unde dintele natural lipseste. Persoanele care nu au o dantura perfecta pot apela la servicii de ortodontie. Interventia consta in aranjarea corecta a dintilor pe arcada. Acestea sunt doar o parte din serviciile de care poti beneficia daca alegi sa vizitezi clinica stomatologica Clinica Dr. Trufas.

Ai grija de dantura ta pentru a nu avea probleme in viitor. O carie cat de mica poate sa iti provoace probleme mult mai grave daca nu alegi sa o tratezi la timp. Indiferent de problemele dentare cu care te confrunti viziteaza clinica Dr. Trufas. Aici vei fi tratat cu multa atentie si rabdare si vei primi cele mai bune tratamente. Personalul este bine instruit si cunoaste foarte bine ce are de facut. Aparatura existenta in cadrul clinicii este moderna si performanta. Pentru programari suna la numarul de telefon 0722.787.377. Alege sa iti tratezi problemele de natura dentara intr-o clinica stomatologica bine organizata.

22/06/2016

Cauti produse pentru slabit eficiente si miere de Manuka? Naturiss.ro este solutia !

miere

Toata lumea isi doreste o conditie fizica de invidiat si o sanatate de fier. Din pacate, pentru a le avea pe amandoua este necesar sa depunem eforturi in mod constant, sa facem multa miscare, sa avem grija de corpul nostru si nu in ultimul rand, sa nu uitam da produsele naturale care ne pot intari imunitatea si ne pot ajuta sa ne mentinem starea de sanatate. Miscarea este importanta nu doar pentru a tine kilogramele sub control, ci si pentru sanatatea articulatiilor, mai ales dupa o varsta.

Indiferent ca doriti produse pentru slabit naturiste, proenzi miere de Manuka, sau diverse alte produse destinate unei game largi de afectiuni, magazinul Naturiss.ro va sta la dispozitie oricand. Toate produsele sunt realizate de catre companii mari, apreciate pentru calitatea si eficienta solutiilor propuse. In plus, tratamentele naturiste si suplimentele alimentare nu dauneaza organismului, asa cum o fac medicamentele prescrise de medici.

Hainele v-au ramas mici, va miscati din ce in ce mai greu si va doriti sa aveti o silueta mai supla? Ei bine, de aici puteti comanda ser anticelulitic termoactiv slim cellu corrector, solgar all in one, guarana, XL medical fat binder, dar si multi inlocuitori naturali ai zaharului, care sa va ajute sa nu mai puneti kilograme in plus, ci sa scapati de ele cat mai eficient.

Produse pentru slabit, proenzi miere de Manuka si alte remedii naturiste

Naturiss.ro este locul in care puteti gasi o gama completa de produse destinate celor mai grave afectiuni. Principalul avantaj al acestora consta in calitatea lor, dar mai ales in faptul ca sunt realizate din ingrediente 100% naturale. De exemplu, de aici puteti comanda Proenzi ArtroStop Rapid pentru problemele cauzate de articulatii, miere de Manuka raw provenita din Noua Zeelanda, dar si o multime de produse de slabit bazate pe retete naturale, deosebit de eficiente.

Cu toate ca afectiunile mentionate par sa nu aiba legatura, realitatea este alta. Un stil de viata defectuos duce la multe probleme de sanatate. Lipsa de miscare si dieta gresita reprezinta cele mai des intalnite cauze ale afectiunilor precum obezitatea si problemele articulare. In lipsa unei activitati ce presuoune efort fizic si miscare, grasimea se depune cu usurinta, iar articulatiile intepenesc si devin imobile. Produsele pe care le gasiti la acest magazin va ajuta sa depasiti o mare parte din aceste probleme, insa este necesar sa aveti vointa si multa ambitie.

La Naturiss.ro este timpul pentru oferte la produse de slabit si proenzi miere de Manuka!

Pastilele de slabit pot provoca afectiuni grave de sanatate, motv pentru care nu sunt recomandate. Cu ajutorul unor suplimente alimentare naturale veti putea scapa de kilogramele in plus, o imunitate slaba, sau dureri de articulatii si inflamatii dureroase. Specialistii de la Naturiss va ofera nu doar produsele necesare, ci si recomandari. Astfel, puteti comanda produse de slabit care sa se potriveasca fiecarei persoane, proenzi miere de Manuka, dar si orice alt produs naturist de care aveti nevoie.

ceara epilat traditionala
27/04/2016

Ceara de epilat traditionala, epilatul simplu si rapid

ceara epilat traditionala

Epilatul cu ceara de epilat traditionala este simplu si rapid, eficient si mai mult decat orice, se poate efectua acasa. Desigur, puteti opta si pentru epilatul definitiv, puteti opta sa apelati la profesionisti in domeniu si sa incercati si acest procedeu. Insa daca nu va chiar permitet inca, sau poate doriti sa mai amanti putin acest proces, puteti opta in schimb fara griji pentru ceara de epilat traditionala.

Cu ceara de epilat traditionala aveti parte de epilare “sanatoasa”

Chiar daca nu va chiar vine sa credeti acest lucru, cu ceara de epilat traditionala aveti parte de o epilare mult mai “sanatoasa” decat prin alte metode. De ce? Pentru ca in primul rand acest tip de epilare care va folosi ceara de epilat traditionala va fi unul ce va indeparta parul de la radacina, astfel ca nu va trebui sa il reefectuati prea curand din nou.

Totodata, cu ceara de epilat traditionala epilarea se poate efectua acasa, in cmfortul cu care sunteti obisnuite, luandu-va tot timpul necesar de care aveti nevoie. Vorbind de timp, trebuie sa stiti si ca aceasta metoda de epilare nu dureaza mult, iar in urma ei pielea nu ramane cu cicatrici cum se poate intampla de pilda in cazul in cre folositi poate lama de ras.

Epilare cu “traditie” prin folosirea de o ceara de epilat traditionala

Dupa cum ii spune si numele, ceara de epilat traditionala este folosita si a fost folosita de ceva vreme de catre forte multe femei. Acestea opteaza pentru metoda de epilare cu ceara de epilat traditionala pentru ca este simpla si eficienta, dar si pentru ca este necostisitoare si poate fi efectuata oricand.

Epilarea a pus probleme femeilor inca din cele mai vechi timpuri, se spune ca pana si pe vremea egiptenilor femeile apelau la fel si fel de metode de indepartare a parului nedorit de pe corp. In zilele noastre epilarea este deja o necesitate, atat din punct de vedere al esteticii si integrarii in societate cat si din punct de vedere al igienei. Cu ceara de epilat traditionala acest proces este mult simplificat si ceea ce este de mentionat din nou si din nou este si faptul ca acesta nu trebuie repetat prea des.

Totodata, in urma folosirii de o  ceara de epilat traditionala pentru epilat parul care va creste dupa epilare nu va fi atat de vizibil si firul de par nu va mai fi la fel de gros deopotriva. De la vedete la persoane de rand, de la tinere adolescente la persoane mai in varsta, foarte multe femei au invatat sa aprecieze aceasta metoda de epilare cu  ceara de epilat traditionala.

Desigur, va conta foarte mult si tipul de ceara folosit, calitatea ei in sine, de aceea se va recomanda apelarea la specialisti www.tpb.ro pentru achizitionarea ei. Puteti opta pentru ceara folosita la rece sau la cald, insa un lucru este sigur: merita sa incercati cel putin o data aceasta metoda de epilare cu  ceara de epilat traditionala, daca inca nu doriti chiar sa optati pentru o epilare definitiva.