Salon infrumusetare Brasov Black & White!

a2e0f142a987c3102dc37e54ae93529dDaca esti in cautarea unui salon infrumusetare Brasov in care sa fii tratat regeste, contacteaza echipa Black & White. Acest salon infrumusetare Brasov ofera servicii profesionale pentru fiecare in parte. Odata ce ai intrat in salon, te vei putea relaxa si incepe rasfatul pentru parul, unghiile si corpul tau. Fie ca vrei un look cu totul impecabil sau o manichiura ca in reviste, salonul de infrumusetare Brasov Black & White iti ofera tot ce e mai bun.

Spatiul este primitor si amenajat corespunzator, iar echipa de profesionisti ai firmei sunt pregatiti pentru orice provocare din partea clientelor. Indiferent ca te pregatesti pentru un eveniment unic in viata ta sau vrei o schimbare, salonul Black & White iti depaseste asteptarile la fiecare programare. Oferta acestui salon de infrumusetare Brasov este extrem de bogata pentru a putea alege in functie de preferinte si necesitati. Black & White iti ofera servicii de manichiura si pedichiura ca la carte si te vei putea rasfata cu un tratament complet de ingrijire a unghiilor.

Black & White – transformare unica!

In cadrul salonului de infrumusetare din Brasov vei putea apela la serviciile de pictura pe unghi sau aplicarea unghiilor false cu gel. Te vei putea reinventa prin frizuri traznite, vopsirea parului in nuante mai putin obisnuite sau coafuri speciale pentru evenimente deosebite. Echipa salonului Black & White iti garanteaza rezultate pe masura asteptarilor. Aici, vei putea opta si pentru servicii de bronzare si capata un bronz de invidiat, salonul dispunand de un solar performant in acest sens. Fa-ti o programare si convinge-te de toate acestea in cel mai scurt timp. Fie ca ai parul scurt, mediu, lung sau foarte lung, fie ca vrei bucle sau par intins, toate dorintele tale vor fi indeplinite de echipa de magicieni din cadrul firmei Black & White. Din mainile profesionistilor vor iesi coafuri si frizuri care cu siguranta vor intoarce capete pe strada.

Black & White te intampina si cu oferte tentante de pret sub forma unor abonamente la solar, abonamente care cuprind un numar de sedinte, in functie de intensitatea bronzului si nuanta pe care aspiri sa o capeti. Vei avea parte de un personal instruit in domeniu, care isi cunoaste foarte bine meseria, o practica cu placere si utilizeaza numai ustensile performante si curate. Pentru mai multe informatii fa o vizita salonului de infrumusetare Black & White sau contacteaza telefonic echipa firmei.

Ce nu stiai despre Black & White?

In primul rand, Black & White este un salon profesionist din Brasov care ofera servicii de top atat de coafor, cat si de manichiura-pedichiura si de bronzare. Salonul respecta normele de igiena impuse in domeniu, acesta fiind amenajat si dotat corespunzator cu instrumentele si dispozitivele necesare pentru oferirea serviciilor mentionate. Misiunea echipei Black & White este de a rasfata pe oricine ii trece pragul de catre profesionisti in acest domeniu care lucreaza cu pasiune si iti stau la dispozitie oricand pentru a te face mai frumoasa. Pe langa profesionalism, salonul Black & White isi intampina clientii cu preturi avantajoase, pachete convenabile si alte oferte de nerefuzat.

Datele de contact ale firmei Black & White

Adresa firmei: Bd. Garii, nr. 38, bl. 227, sc. E, Brasov

Telefon: 0755 515 206

Email: office@salonblackandwhite.ro