Rulouri pentru ferestre din aluminiu doar cu Romserv Invest

romserv investIti fac odihna mai placuta, te ajuta sa te bucuri de intimitate, aduc un plus esteticii casei tale si te scutesc de galagia de afara. Considerate de multi un moft, rulourile pentru ferestre din aluminiu sunt o necesitate datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Rulourile sunt o solutie pentru confortul tau si al familiei tale. Mai mult decat atat reprezinta o solutie foarte potrivita pentru protectia exterioara a geamurilor.

Daca vrei ca diminetile insorite sa nu-ti afecteze somnul dulce, alege rulouri la ferestre, caci cu ajutorul acestora, camera se izoleaza complet, oferindu-ti confort pe timp de zi. Un alt avantaj este acela ca ofera locuintei protectie impotriva agentilor externi, precum praful, ploile sau ninsorile. De asemenea, rulourile ferestrelor din aluminiu ofera protectie fonica, in sensul ca protejeaza locuinta de zgomote. Pe lista cu avantaje, un loc important ocupa rolul antiefractiei. Exista modele dotate cu accesorii  de siguranta care nu permit, sub nicio forma, ridicarea fortata din exterior. In acest fel vei scapa de grija patrunderii prin efractie. Este unul dintre motivele pentru care tot mai multe persoane aleg sa monteze ferestrelor rulouri. Primordial este rolul de intimitate pe care il ofera.

Daca locuiesti la parterul unui bloc, si vrei sa scapi de privirile indecente ale trecatorilor este timpul sa-ti montezi rulouri. In acest fel te vei putea bucura de tot confortul in casa ta. De netrecut cu vederea este racoarea naturala in zilele caniculare si caldura in iernile aspre pe care rulourile de la ferestre le asigura. Datorita acestora factura la incalzire va scadea simtitor. Totodata ofera un aspect modern locuintei tale, datorita gamei variate de culori si modele potrivite oricaror gusturi. Alfel spus, acestea dau un plus de eleganta ferestrelor. Mai trebuie sa sti ca rulourile ferestrelor din aluminiu se adapteaza oricarui tip de tamplarie, se intretin usor, nu necesita vopsire periodica, au rezistenta la intemperii, functionarea lor este facila si silentioasa, nu ocupa spatiu, si mai mult decat atat se monteaza usor si repede. Iata deci, ca ai toate motivele sa alegi rulouri din aluminiu pentru ferestrele casei tale.

Trebuie sa sti ca acestea sunt de mai multe feluri. In primul rand sunt cele cu actionare manuala, comanda care se realizeaza cu un intrerupator simplu, de sus in jos, sau prin intermediul unui intrerupator cu cheie. Un alt model, foarte la moda este cel cu telecomanda. De asemenea, rulourile pot fi simple, sau pot dispune de plasa anti-insecte.

Lamele utilizate la rulourile casnice au doua dimensiuni: cele de 37 mm inaltime si 8 mm grosime, recomandabile pana la 180 cm lungime, confectionate din PVC sau aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica; din cea de-a doua categorie fac parte cele de 56 mm, din aluminiu , cu o grosime de 14 mm.

Romserv Invest iti pune la dispozitie rulouri pentru ferestre din aluminiu de inalta calitate, fabricate pentru a trece cu brio testul timpului. Constructia din aluminiu este flexibila, din lame verticale, rezistente la rugina si murdarie. Si pentru ca stim cat de mult conteaza aspectul, rulourile pentru ferestre din aluminiu Romserv Invest dispun de o paleta coloristica larga, potrivita casei tale.

Romserv Invest este expertul tau in constructii de aluminiu si PVC. Produsele oferite de noi respecta echilibrul calitate-pret, totul pentru ca alegerile tale sa fie inspirate si avantajoase.