Rulouri exterioare – solutie moderna

rulouri exterioare

Montarea de rulouri exterioare reprezinta solutia moderna de protectie impotriva luminii si a privirilor indiscrete. Sunt mai eficiente decat draperiile sau jaluzelele interioare, datorita faptului ca acestea acopera in totalitate suprafata feresteri, impiedicand in acest fel patrunderea in incapere a luminii solare puternice sau a privirilor curioase.

Acestea sunt confectionate din aluminiu si dispun de lamele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care ofera si izolare fonica si termica.

Rulouri exterioare – caracteristici si functii

Puteti alege dintre variantele de rulouri exterioare montate direct pe tamplaria deja existenta, fie ca aceasta este din lemn, PVC sau alt material, sau puteti alege ca acesteasa fie montate in glafurile exterioare, distantate de fereastra.

Carcasele rulourilor pot fi tesite la 45 de grade sau semirotunde. Rulourile exterioare sunt disponibile intr-o gama foarte larga de culori, desi culorile standard sunt alb, maro si maro inchis. Ele pot fi accesorizate cu plasa antiinsecte, iar pentru un plus de siguranta, se pot monta sisteme de antiefractie, precum incuietori de tip yala, zavoare, bolt autoblocant, senzori de vant, etc. Deasemenea, aceste rulouri exterioare pot fi actionate electric, prin montarea unui motor ce poate fi pornit manual, printr-un buton, sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Principala functie a acestor dispozitive o reprezinta siguranta impotriva infractorilor sau a privirilor care ne pot invada spatiul personal. In plus, acestea izoleaza termic si fonic, protejeaza casa de intemperii, iar daca le derulati in totalitate, impiedica complet patrunderea luminii in casa. Pe timp de vara, lumina puternica poate fi deranjanta pentru ochi si ne poate supraincalzi locuinta. Insa, cu ajutorul acestor dispozitive, razele solare vor fi impiedicate sa patrunda in casa, aceasta mentinandu-se racoroasa si confortabila, pana si in cele mai calduroase zile. Asta inseamna si facturi mai mici, deoarece, in anotimpul calduroas, nu va mai fi nevoie sa apelati la sisteme de racire a aerului. Daca va montati rulouri exterioare, veti face economie si pe timp de iarna. Datorita faptului ca lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, care izoleaza termic,  nu veti mai avea facturi mari la gaze, deoarece caldura va fi mentinuta in casa.

Rulouri exterioare de o calitate superioara

SC Fabrica de Rulouri SRL este cel mai mare producator de rulouri exterioare din Romania. Materialele din care acestea sunt confectionate sunt de cea mai buna calitate si sunt importate din Germania. Puteti alege dintre variantele de rulouri exterioare din aluminiu aplicate, suprapuse, elegante sau incastrate, in functie de propriile preferinte si necesitati.

Datorita faptului ca aceste rulouri sunt produse de companie si nu importate sau puri si simplu distribuite, preturile practicate sunt mici si, pe langa asta, compania ofera discount-uri in functie de fiecare lucrare. Tenhnologia folosita este moderna, de ultima generatie iar materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate. Deasemenea, datorita calitatii superioare pe care o au produsele, compania ofera garantie de 10 ani.

Montajul se efectueaza intr-un timp foarte scurt, de 3 zile, datorita faptului ca aceasta companie dispune de o capacitate mare de productie. Pe langa asta, nu veti plati pretul lucrarii decat in monetul in care aceasta este finalizata perfect.

Asadar, daca doriti sa achizitionati rulouri exterioare de o calitate superioara si la preturi accesibile, WWW.Rulourialuminiu.ro reprezinta solutia ideala