Rulouri exterioare sau sisteme de umbrire exterioare

rulouri-exterioare

Pentru ca traim in secolul vitezei, cu o tehnologie moderna, care ne usureaza toate activitatiile zilnice, economisind timp, omenirea gaseste mereu cele mai bune solutii pentru a usura traiul zilnic. Unele dintre aceste solutii sunt rulouri exterioare. Pentru ca are un numar mare de beneficii, rulourile exterioare au devenit o necesitate pentru un trai zilnic cat mai usor.

Poate cel mai important beneficiu oferit de rulouri exterioare, este izolarea termica. Pe langa o mentinere cat mai buna a caldurii, necesara sezonului rece, rulourile exterioare va ajuta sa economisiti bani platiti la factura de incalzire.

Un alt beneficiu al rulourilor exterioare este si izolarea fonica. Acestea va ofera linistea de care aveti nevoie dupa o zi grea de munca sau pur si simplu daca sunteti o persoana care apreciaza calmul si linistea. Rulourile exterioare va ofera un cadru intim si sigur.

Fabricate din aluminiu sau pvc, rulourile exterioare sau sisteme de umbrire de exterior,  sunt disponibile pe mai multe culorii, avand un design aparte, care ofera locuintei dumneavoastra un aspect estetic modern si frumos.

Pe langa beneficiile de izolare termica si fonica, acestea au rolul si de a va proteja impotriva hotiilor, oferindu-va o protectie mult mai mare impotriva intrusilor.

Rulouri exterioare din aluminiu

Aluminiul este un element chimic cu o gama larga de intrebuintarii, care este folosit la nenumarate elemente ce tin de constructia unei locuinte.

Acesta, dupa fier, este metalul cu cele mai multe intrebuintari. Este  un metal usor si un bun conducator electric si termic, tototdata fiind si rezistent la coroziune.

Rulouri exterioare din aluminiu se monteaza pe tamplaria pe care o aveti deja, indiferent de tipul ei (PVC, aluminiu, lemn).
Acestea sunt integral din aluminiu, iar caseta are forma ovala sau tesita la 45ᵒ. Lamelele vin pe diferite dimensiuni si sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolare inalta.

Rulouri exterioare din PVC

Policlorura de vinil, prescurtat PVC, este o substanta din categoria materialelor termoplastice cu o structura amorfa. Sunt doua forme de PVC-forma dura si forma moale la care s-au adăugat stabilizatori. Forma moale este mairaspandita, adecvata prelucrarilor tehnice, este forma care care se aplica  in constructii la conductele din material plastic.

Rulourile exterioare din PVC au lamelele fabricate din acest material, iar caseta din tabla galvanizata, tesita la 45ᵒ. Lamelele au grosimea standard de 39 mm, iar lamela terminala este metalica.

Rulourile exterioare pot fi folosite atat pentru ferestrele din locuinta dumneavoastra, cat si pentru garaje.

Pentru ca au un numar mare de beneficii, acestea sunt utile si necesare, pentru ca va ofera siguranta de care aveti nevoie, in acest secol al vitezei.

Cu un design aparte, locuinta dumneavoastra va avea un aspect estetic modern, ingrijit, si cu siguranta o sa fie pe placul dumneavoastra.

Confectionate cu aparate de ultima tehnologie, moderne, rulourile exterioare sunt o alegerea perfecta.

Nu ezitati sa achizitionati rulouri exterioare oferite de www.Rulourialuminiu.ro, pentru a da un plus casei dumneavoastra, pentru o izolare termica si o izolare fonica mult mai buna, si pentru a sporii siguranta de care aveti nevoie.