Rozo Oro Collection: “Parafa dragostei voastre sta in mainile noastre!”

 314c8cf03ca6457827817b03b3f03555Casatoria este una dintre cele mai frumoase taine prin care trece o persoana de-a lungul vietii sale. Acest legamant este pecetluit de un preot cu o autoritate speciala. In urma ritualului de casatorie mirii isi daruiesc unul altuia o verigheta pe care o vor purta pana la sfarsitul casniciei lor.

Acest ritual al schimbului de verighete a fost popularizat in Roma Antica. In acele vremuri, verigheta era si un simbol al valorii clasei sociale. Astfel, patricienii purtau inele de aur cu pietre pretioase, cavalerii purtau inele de fier, iar oamenii de rand nu aveau dreptul sa poarte astfel de obiecte care indicau statutul de superioritate. Mai tarziu, tot in Roma Antica s-a lansat obiceiul de a purta verighete pentru a pecetlui o casatorie.

cladire1Forma circulara a inelului semnifica eternitatea. Golul din interior semnifica un drum initiatic pe care mirii vor pasi aventurosi. In Biblie nu este scris daca verigheta trebuie purtata pe o anumita parte sau pe un anumit deget. De fapt, obiceiul de a purta verigheta si inelul de logodna pe inelarul stang dateaza inca de pe vremea vechilor egipteni care erau de parere ca acest deget este legat direct printr-o vena de inima. Aceasta credinta a fost preluata si de greci si de romani. In Imperiul Roman aceasta vena era denumita “vena amoris.”

Daca sunteti in cautare de verighete, trebuie sa tineti cont de anumite detalii esentiale. La mirese, verigheta de cununie trebuie sa se armonizeze cu inelul de logodna, pentru ca acestea vor fi purtate impreuna, pe acelasi deget. Un alt aspect esential este faptul ca veti purta verigheta tot timpul. De aceea trebuie sa tineti cont de personalitatea si de stilul dumneavoastra vestimentar. In general, la barbati este mai usor deoarece verighetele barbatesti au modele mai simple. Pentru tinerele mirese selectia trebuie sa fie atenta inca de la inceput. Astfel ele trebuie sa se decida daca doresc o verigheta mai simpla sau una extravaganta, cu pietre pretioase. Verighetele trebuie sa fie extrem de rezistente deoarece sunt facute sa reziste pe viata. De aceea este foarte important sa apelati la niste bijutieri iscusiti si care lucreaza cu materiale extrem de pretioase.

Bijuteria Rozo Oro Collection din Satu Mare produce, importa si comercializeaza accesorii si bijuterii din aur. In cei peste 7 ani de activitate, compania a produs o diversitate de bijuterii unicate prelucrate atat din aur alb si galben cat si din combinatii ale acestora.

downloadBijuteria contine o colectie de peste 850 de modele  de verighete, din care viitorii miri vor putea alege in functie de stilul si personalitatea acestora. Pentru cei care isi doresc sa personalizeze verighetele pot alege sa graveze in interiorul acestora declaratii de iubire pe care acestia sa le poata purta cu ei chiar si atunci cand sunt la distanta unul de celalalt. La Rozo Oro Collection, gravarea este gratuita.

Specialistii de la Rozo Oro Collection va vor consilia si vor fi alaturi de dumneavoastra pana cand veti gasi modelul ideal. Pentru cei care isi doresc ceva cu totul si cu totul special, mesterii bijutieri iscusiti ai companiei va vor confectiona modelul visat de dumneavoastra.

Verighetele Roza Oro Collection va vor uni pe viata! Garantia oferita de acestea este pe viata ca si juramintele depuse.

Contact

Rozo Oro Collection S.R.L.

Adresa   Aurel Vlaicu nr.127
Program   08:00 – 18:00
Telefon/Fax   (+40) 0261-770141
E-mail   rozaoro_2000@yahoo.de