Romtest: Sisteme de climatizare inovatoare

Asigurarea unui ambient in care temperatura sa fie optima pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi este o necesitate ce trebuie indeplinita indiferent de domeniul de activitate catre care putem face referire. Dar mentinerea unei temperaturi constante nu se poate realiza decat prin intermediul unor instalatii de profil, instalatii sau dispozitive care sunt special concepute pentru astfel de operatii. In cazul in care va doriti produse de calitate, la preturi avantajoase, va recomandam oferta companiei Romtest, companie recunoscuta pentru sistemele de climatizare inovatoare comercializate.

Un sistem de climatizare se adreseaza atat spatiilor industriale, comerciale, alimentare, publice si de agrement, cat si spatiilor personale sau private. In functie de fiecare caz trebuie ales sistemul care sa asigure o temperatura constanta si optima pentru confortul angajatilor sau persoanelor ce isi desfasoara activitatea in ambientul respectiv. In cazul spatiilor comerciale, sau a spatiilor ce au dimensiuni medii spre mari, compania Romtest ofera un sistem de climatizare profesional. Acest sistem poarta marca Daikin, care ofera doar racire. Este vorba de sistemul Daikin Professional inverter care, datorita performantelor cu care este prevazut, poate pastra o temperatura constanta in interior indiferent de temperatura aflata la exterior.

Dupa cum am precizat, sistemul Daikin Professional inverter ofera doar racire, ceea ce inseamna ca acest sistem nu furnizeaza caldura pe timp de iarna sau pentru a ridica temperatura ambientala. In principiu, sistemul Daikin Professional inverter se adreseaza spatiilor comerciale, industriale sau halelor in care pe timp de vara trebuie asigurata o temperatura optima. Aceasta temperatura poate fi stabilita in functie de anumiti parametri (siguranta produselor sau alimentelor, sau confortul termic pentru asigurarea unor conditii optime de munca), aparatul asigurand apoi aceasta temperatura pe toata durata activitatii sale.

Cu o durata de viata mare si realizat in deplina concordanta cu normele de mediu specifice acestui domeniu de activitate, acest tip de aparat este alegerea perfecta pentru spatii comerciale sau alte locatii de mari dimensiuni. Aparatul este conform cu normele de siguranta si protectie in munca, nu este poluant sau daunator pentru sanatatea angajatilor sau produselor depozitate si poate fi instalat, intretinut si manevrat cu usurinta chiar de catre personal neinstruit sau neexperimentat.

Daca doriti sa achizitionati sistemul Daikin Professional inverter pentru racire, atunci trebuie sa stiti ca preturile de achizitie nu sunt mari, prin intermediul Romtest fiecare client putand beneficia de cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din Romania. Desigur, preturile variaza in functie de modelul ales, compania comercializand o gama diversificata de astfel de aparate.

In cazul in care doriti sa vizualizati aceste produse, sa obtineti informatii exacte referitoare la tarifele practicate de Romtest, sau daca doriti sa aflati mai multe informatii tehnice referitoare le sistemul Daikin Professional inverter doar racire Romtest, nu trebuie decat sa accesati platforma online a companiei. Pe aceeasi pagina web o sa regasiti toate informatiile de care aveti nevoie si in acelasi timp puteti lua legatura si cu reprezentantii firmei mentionate. Acestia va stau la dispozitie cu raspunsuri prompte la intrebari dar si cu ajutor sau asistenta tehnica de specialitate.

Romtest, date de contact

S.C ROMTEST S.R.L
Str. Lacului, Nr. 13, Ghiroda, 307200, jud. Timis
Tel/Fax: 0256-200398, 0256-200396
Mobil: 0744-641316

Articol oferit de zoom-biz.ro