Romtest – liderii instalatiilor de climatizare

Cauti specialisti care sa-ti instaleze echipamente de climatizare rezidentiale sau industriale? Ai nevoie de solutii complete de proiectare in domeniul instalatiilor de climatizare? Sau poate vrei aparate de climatizare performante, dar si service post garantie pentru echipamente? In aceste situatii, poti apela cu incredere la serviciile companiei Romtest din Timisoara!romtest

Cu o experienta bogata, de 21 de ani pe piata romaneasca de profil, firma iti ofera cele mai bune produse si servicii in domeniul instalatiilor de climatizare, consultanta de specialitate si solutii tehnice extrem de valoroase.

Unul dintre numeroasele aspecte care recomanda compania Romtest ca fiind cea mai buna in domeniul sau de activitate este tocmai colaborarea cu nume importante precum Daikin sau LG. In plus, deoarece calitatea si multumirea clientilor sunt intotdeauna pe primul plan, toate serviciile oferite de catre firma Romtest sunt la standarde europene, lucrarile fiind executate intr-un mod impecabil.

Confortul asigurat de sistemele de climatizare este principalul motiv pentru care in ultimii ani, tot mai multi sunt cei care prefera sa le achizitioneze pentru diferite locatii, de la locuinte si sedii de firme, pana la centre comerciale, hoteluri, spitale, restaurante sau magazine.

Asadar, pentru a alege sistemul de climatizare potrivit, specialistii Romtest iti recomanda sa faci un calcul de bilant termic, acesta oferindu-ti cu exactitate toate detaliile privind tipul si puterea necesara climatizarii perfecte. Bilantul termic iti va permite sa determini si dimensiunea aparatului de climatizare, pentru functionarea la parametrii optimi.

Sistemele de climatizare pe care firma timisoreana ti le ofera sunt special concepute pentru a mentine parametrii optimi ai aerului in mediul interior, prin  filtrare, ventilare, umidificare, incalzire, racire sau uscare. In plus, datorita cerintelor pietei de specialitate, tehnologia in domeniu s-a dezvoltat in ultimii ani, in acest moment regasindu-se numeroase tipuri de sisteme de climatizare, monobloc, split sau multisplit. Aparatele de climatizare aflate in oferta Romtest sunt performante, cu un design special si preturi accesibile.

Un loc aparte in oferta companiei timisorene il reprezinta sistemele de climatizare Daikin Emura, acestea avand un design modern, potrivit oricarui tip de locuinta. Firma japoneza Daikin este un nume recunoscut pe piata internationala pentru traditia sa in domeniul aparatelor de aer conditionat, ei realizand si de aceasta data un aparat performant, care nu numai ca arata bine, ci si functioneaza perfect. De asemenea, sistemele de climatizare Daikin Emura sunt usor de instalat si de intretinut, dar si avantajoase din punct de vedere energetic.

Mai mult, personalul calificat al firmei iti pune la dispozitie:

  • Instalari echipamente de climatizare, atat rezidentiale cat si industriale;
  • Proiectare de solutii complexe de climatizare;
  • Service post-garantie pentru echipamentele de climatizare;
  • Abonamente de intretinere periodica a sistemelor de climatizare.romtest1

Nu mai sta pe ganduri! Alege acum sistemele de climatizare Daikin Emura oferite de Romtest si cu siguranta nu vei regreta!

Contact:

Judeţ: Timiș
Localitate: Ghiroda
Adresa: Str. Lacului, Nr. 13
Telefon: 0256 200 398
0256 200 396
0744-641316
Fax: 0256 200 396

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.