Romtehnochim: Sisteme de vopsire ecologice Emex

vopsele-ecologice-hi-tech-Daca vrei sa traiesti sanatos, intr-un mediu nepoluat, atunci trebuie sa ai grija de produsele pe care le folosesti in activitatiile de zi cu zi si nu numai. Spre exemplu, daca nu stiati, majoritatea vopselelor existente pe piata de profil sunt nocive atat pentru sanatatea dumneavoastra, cat si pentru mediul in care traim cu totii. De aceea, atunci cand alegeti sa zugraviti locuinta personala, sa vopsiti pardoseala, usa, sau oricare alt obiect ce face parte din cadrul imobilului dumneavoastra, fara sa stiti va puneti viata in pericol si participati in mod indirect la poluarea mediului inconjurator.

Desigur, aceleasi aspecte se aplica si pentru mediul industrial unde aceste substante se utilizeaza mult mai des, efectele fiind mult mai ingrijoratoare. De aceea, va recomandam limitarea pe cat posibil a efectelor compusilor chimici existenti in vopselele de toate felurile. In acest scop, puteti utiliza produsele companiei Romtehnochim care, prin brandul Emex, dezvolta si sisteme de vopsire ecologice, formulate pe baza de rasini solubile in apa, in absenta oricaror solutii nocive pentru sanatate sau mediul inconjurator.

Romtehnochim cerceteaza solutii noi pentru dezvoltarea de vopsele care sa limiteze sau sa reduca la zero continutul de substante periculoase din vopselele de orice tip. Prin brandul Emex a reusit sa aduca in prim plan o gama diversificata de vopsele ecologice ce pot fi utilizate atat in plan casnic, privat, cat si in plan industrial pentru diverse aplicatii.

Sistemele de vopsire ecologice, desi simplu de aplicat, sunt sisteme complexe, de cele mai multe ori cu performante superioare sistemelor clasice. Ele au in componenta lor atat produse de pregatire a suprafetelor, cum ar fi Decapantul Ecologic „Emex PC Eco”, produse pentru protectia impotriva factorilor de mediu, cum ar fi Grundul Hidrosolubil „Emex”, dar si o paleta larga de vopsele, din care o parte le regasiti pe site-ul nostru, la pagina de Produse hidrosolubile.

Romtehnochim va pune la dispozitie si un catalog online in care puteti vizualiza lista principalelor produse comercializate, cu mentiunea ca suntem in plin proces de actualizare, numarul produselor realizate de Romtehnochim fiind cu mult mai mare decat cel prezentat pentru moment.

Puteti solicita informatii suplimentare despre oricare dintre produsele „Emex” utilizand datele de contact pe care le-am listat in subsolul acestui articol.

Romtehnochim, date de contact:

Telefoane:

021-457.0646

021-457.1693; 021-457.0638

0724-509.552; 0728-941.507

0724-577.075; 0728-213.628

eMail:

office@emex.ro

marketing@emex.ro