Romserv Invest-Confortul caminului tau

bann1Ce tip de ferestre se potrivesc cel mai bine caminului meu? Aceasta este intrebarea aflata tot mai des pe buzele celor care doresc calitate si confort, rezistenta si durabilitate, securitate si manevrabilitate. Ceea ce in urma nu cu multi ani parea un moft, astazi geamurile termopan au devenit o necesitate la care oricine poate avea acces. Inainte de acestea, ferestrele cu rame din lemn pareau mai mult decat suficiente. Odata montate geamurile termopan, diferenta a fost evidenta. Cu toate acestea, din multitudinea de oferte existente la ora actuala pe piata de profil, trebuie sa acorzi o atentie deosebita modelului de geam termopan potrivit locuintei tale, pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor.

Geamul termopan este denumirea pentru un sandwich format din doua straturi de sticla lipite perimetral prin intermediul unei baghete din aluminiu si al unor sigilatii de tip membrana cauciucata. Simplificat, geamul termopan are doua foi de geamuri aproape lipite, sustinute de rama de tip PVC si un keder cauciucat. Ca urmare, acesta are capacitatea de izolare termica deosebita, care totodata pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate. Pastrarea unei temperaturi constante in camera este direct proportionala cu grosimea sticlei folosite, insa cel mai des geamul de 4 mm este potrivit pentru ferestrele unei case, deoarece este rezistent. In ceea ce priveste grosimea baghetei  de aluminiu folosita la sigilarea sticlei, este recomandat ca aceasta sa fie de 16 mm in grosime. In cazul in care mizezi pe o izolare termica si fonica deosebita, poti alege ca intre geamuri sa se introduca un gaz inert care sa asigure un plus de reducere a zgomotului. De asemenea, rezistenta la efractie poate fi marita prin intermediul unei folii speciale antiefractie aplicata pe interiorul foii exterioare de geam inaintea sigilarii.

Care sunt avantajele pe care le ofera geamul termopan?

– asigura o buna izolare fonica si termica a caminului

– elimina aparitia condensului pe timpul iernii si pastreaza locuinta racoroasa pe timp de vara

– este rezistent la efractie si nu prezinta riscuri de accidente

– plasa speciala te protejeaza, vara, de insecte

– permite accesorizarea ferestrelor cu rulouri exterioare, motiv pentru care frigul, zapada si praful nu vor mai fi o problema

– pentru cei care nu doresc sa fie deranjati de priviri indiscrete, se pot executa geamuri termopan cu sticla reflectorizanta

– montare rapida si manevrabilitate deosebita

– rezistenta si durabilitate

Romserv Invest, producator de tamplarie pvc si aluminiu, vine in sprijinul clientilor sai cu geamuri termopan la cele mai inalte standarde calitative, ce se remarca prin aspectul placut, fiabilitate si usurinta in utilizare. Mai mult decat atat, acestea asigura o inchidere etansa care mentine astfel o temeperatura constanta in incapere. In plus, pentru a te convinge de calitatea deosebita, afla ca vitrajul utilizat este marca Saint-Gobain, lider in domeniul productiei de sticla, iar profilele din PVC sunt produse de Gealan. Tarifele sunt avantajoase si competitive.

Romserv Invest Dambovita este solutia de care ai nevoie in cazul in care iti doresti sisteme de tamplarie eficiente, rezistente si care in acelasi timp au la baza un design modern. Catalogul nostru de produse include: ferestre, usi, plase de insecte, glafuri exterioare si interioare. Avem alaturi furnizori de renume in domeniul tamplariei de PVC, totul pentru a asigura clientilor nostri o investitie profitabila. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.