Romconex iti ofera imprimante format mare!

b00599c478f3297e05dad09e18022a58Suntem intr-o era in care marketing-ul este unul dintre cele mai importante domenii, generand mereu locuri de munca si ajutand firmele noi sa se dezvolte. Orice contributie adusa in acest domeniu este destul de bine rasplatita, motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane decid sa isi infiinteze afaceri care sa le ofere celorlalte firme solutii de promovare. Una dintre cele mai cunoscute variante de promovare a unei societati este utilizarea reclamelor imprimate, cum ar fi flyerele, bannerele si alte produse similare. Pentru a realiza printuri de mari dimensiuni care sa atraga atentia, va trebui sa utilizezi imprimantele de format mare puse la dispozitie de catre compania Romconex Bucuresti!

Imprimantele de format mare comercializate de Romconex apartin marcii Canon, o marca recunoscuta si apreciata pe tot cuprinsul globului. Achizitionand produsele noastre, vei beneficia de calitate originala a produselor Canon, unul dintre liderii de pe piata ai aparatelor utilizate in redarea imaginilor. Imprimantele de format mare sunt utilizate in cele mai multe cazuri, in productia publicitara si sunt cunoscute si sub numele de plottere. Imprimantele Canon oferite de Romconex iti ofera o serie vasta de beneficii:

–         Calitate superioara – in momentul in care o firma decide sa creeze bannere sau alte produse similare utilizate in domeniul promovarii, isi va dori, cu siguranta, ca si cel mai mic detaliu sa fie usor de observat. Pentru a te face remarcat, ai nevoie de o modalitate prin care sa atragi posibilii clienti inca de la prima privire. Imprimantele de format mare Canon te ajuta sa obtii imagini clare, cu nuante intense, care vor fi usor de observat. Astfel, clientii tai vor reusi sa isi puna in evidenta compania prin calitatea printurilor pe care le-ai realizat cu imprimantele Romconex!

–         Multitudinea de posibilitati – Romconex iti pune la dispozitie mai multe modele de imprimante de format mare, pentru ca tu sa poti alege modelul ideal afacerii tale.

–         Preturi avantajoase – colaborand cu firma Romconex vei putea obtine produse fabricate de unul dintre liderii de pe piata in domeniu, in schimbul unor preturi mai mult decat avantajoase!

Imprimantele de format mare pot fi utilizate, in acelasi timp, si in alte domenii, cum ar fi :

–         Institutiile de invatamant – imprimantele de format mare pot fi extrem de utile in scoli si licee, incurajand elevii sa isi dezvolte creativitatea si sa isi puna in evidenta proiectele.

–         Birouri – imprimantele de format mare pot fi de mare ajutor intr-o cladire de birouri, in cazul in care pregatesti o sedinta sau o prezentare.

Compania Romconex se ocupa de mai bine de doua decenii de comercializarea aparaturii de birou Canon. Pe langa imprimantele de format mare, poti apela la ajutorul nostru si daca ai nevoie de faxuri, copiatoare sau aparate multifunctionale. Mai mult decat atat, Romconex iti pune la dispozitie si un personal calificat care lucreaza in cadrul service-ului nostru, astfel incat orice problema va fi rezolvata cu promptitudine atat in perioada de garantie, cat si in perioada post-garantie (in cazul in care clientul doreste incheierea unui contract de abonament de service). Romconex ofera o gama vasta de servcii, printre care amintim verificari, inlocuirea materialelor consumabile, reparatii si multe altele.

Alege imprimantele de format mare Romconex! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.romconex.ro !