Romconex- imprimante pentru toate cerintele!

7a0bf0d2198e5d60d991e28ba1d05699Societatea Romconex din Bucuresti a fost infiintata in anul 1992, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea si repararea aparaturii de birou ce poarta marca firmei producatoare Canon, printre care se afla: faxuri, copiatoare, imprimante, plottere, scannere, videoproiectoare si alte aparate multifunctionale. Pentru fiecare dintre produsele comercializate, oferim o garantie de 12 de luni, exceptie facand imprimantele cu jet de cerneala care beneficiaza de un termen de garantie de 3 ani.

In ceea ce priveste imprimantele de format mare pe care Romconex le pune la dispozitia voastra, acestea sunt ideale pentru realizarea unor printuri de mari dimensiuni, pliindu-se cu succes pe cerintele din domeniul productiei publicitare. Cu ajutorul acestor echipamente se pot imprima cu usurinta, bannere, mesh-uri sau alte produse asemanatoare, fiind asigurata calitatea textului si/sau a imaginilor. Acestea, dupa cum am afirmat anterior, sunt fabricate de catre un producator renumit in domeniu si anume Canon, marca cunoscuta pentru calitate, fiabilitate si durata indelungata de exploatare.

Daca doriti achizitionarea unei imprimante de format mare, va sfatuim sa ii contactati pe reprezentantii companiei Romconex din Bucuresti. Acestia vor avea grija sa va ofere aparatele perfecte care sa corespunda necesitatilor si preferintelor voastre in materie de design, functii disponibile, dimensiuni, s.a.m.d. Imprimantele disponibile se gasesc la preturi avantajoase, asigura o performanta excelenta, o viteza crescuta de imprimare si o functionalitate optima, sunt usor de utilizat, au o constructie robusta si compacta, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, asigura rezistenta tipariturilor, flexibilitate, productivitate sporita etc.

Pentru a obtine materiale de o calitate exceptionala si pentru a va bucura de un mediu de lucru eficient si competitiv, trebuie sa alegeti cele mai bune echipamente si anume imprimantele de format mare de la Canon, comercializate de Romconex. Producatorul (Canon) si distribuitorul (Romconex) au inteles necesitatile fiecaruia dintre voi si va intampina cu o oferta de imprimante de format mare ce se remarca prin rezultate constant exceptionale. Romconex, fiind o firma orientata spre calitate, a ales colaborarea cu soocietatea Canon, colaborare care ii permite sa va ofere produse de redare a imaginii ce indeplinesc atat cerintele consumatorilor, cat si cele ale profesionistilor.

Pentru o oferta exacta si mai multe detalii despre fiecare model de imprimanta de format mare pe care il comercializam (sau despre celelalte produse), va rugam sa ne contactati. Din partea noastra veti avea un feedback prompt si solutii customizate care sa va multumeasca pe deplin din toate punctele de vedere.

In cazul in care aveti nevoie de service pentru aparatura de birou achizitionata (atat in perioada de garantie, cat si in cea post-garantie), trebuie sa stiti ca personalul care activeaza in cadrul companiei Romconex din Bucuresti are o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu, fapt care va asigura de primirea unor servicii de calitate. Efectuam intreaga gama de verificari, intretinere, inlocuire de materiale consumabile, reparatii si inlocuire piese defecte.

Fiecare colaborare pe care o legam cu clientii nostri se bazeaza pe valori ca: sinceritate, promptitudine, profesionalism, corectitudine, amabilitate, respect, incredere, eficienta etc. Necesitatile voastre reprezinta o provocare pentru echipa Romconex, provocare ce este indeplinita intotdeauna, cu succes.