Rolul panourilor antiorbire

Oricine a mers vreodata pe o autostrada a observat panourile prezente pe parapetul median al soselei. Acestea sunt panouri antiorbire.

Rolul panourilor antiorbire este de a obtura lumina de drum a autovehicolelor ce vin din sens opus.

Niba Logistic panou antiorbirePanourile antiorbire sunt confectionate din polietilena cu densitate mare si sunt goale la interior. Culoarea preferata este cea verde deoarece se completeaza cu exteriorul natural si este o culoare ce confera relaxare, nu irita prin prezenta ei.

Aceste panouri sunt foarte utile, iar confectionarea lor se face la anumite standarde de greutate si flexibilitate pentru a avea un randament sporit.

Trebuie sa fie rezistente la intindere si la incercarile de aplecare fortata avand in vedere expunerea lor in conditii meteorologice deosebite.

Sistemul de prindere al panourilor antiorbire nu trebuie sa intre in masa panoului ca si referinta de greutate. Fixarea se face prin sisteme diverse pe componenta parapetului autostrazii. Sistemele de fixare sunt confectionate din poliamida combinata cu fibra de sticla si otel acoperit galvanic.

Niba Logistic din Bucuresti este o firma care are in obiectul de activitate proiectarea, producerea si comercializarea acestor panouri antiorbire. Facand parte din elementele pentru siguranta traficului rutier, aceste panouri antiorbire sunt oferite de Niba Logistic la o calitate superioara ce intrunesc toate cerintele legislative europene si internationale. Caracterizata prin seriozitate si experienta in acest domeniu, Niba Logistic va pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona elemente de semnalizare si siguranta pentru traficul rutier printre care se numara si panourile antiorbire.

Semnalizarea corecta si completa a soselelor asigura pentru calatori siguranta sporita in trafic. Elementele acestea sunt cu atentie proiectate si comercializate pentru a se incadra in normele in vigoare si pentru a reduce cat mai mult riscul de accidente.