Roiuri de vanzare Apivet Moldova – Pentru cei implicati in domeniul apiculturii

roiuri de vanzareRomania, prin relieful sau propice, s-a evidentiat ca o tara cu multe avantaje atunci cand vine vorba de activitati care se afla intr-o stransa legatura cu natura si mediul inconjurator. Printre aceste activitati se numara si cresterea albinelor. Tara noastra se poate mandri la nivel european si mondial cu o traditie indelungata in domeniul cresterii albinelor si realizarii de produse apicole. Cand vine vorba de apicultura, vorbim de o activitate care s-a impus ca ocupatie de sine statatoare inca din cele mai vechi timpuri. Astazi, intr-un context accentuat al globalizarii, apicultura este o indeletnicire extrem de importanta pentru fiecare tara, practicarea acesteia vizand in principal latura economica. In cazul in care aveti afaceri in domeniu sau pur si simplu doriti sa va deschideti una, firma Apivet Moldova din Iasi va sta la dispozitie cu o gama variata de roiuri de vanzare.

Importanta acestor roiuri pentru producatorii din domeniul apiculturii!

Prin roiuri intelegem acel fenomen natural menit sa asigure inmultirea speciei de albine si implicit a viitoarei productii pentru orice intreprinzator. Apicultorilor, insa,  le ridica cateva probleme acest fapt. Formarea de roiuri naturale injumatateste efectivul de albine dintr-un stup, fapt care duce la reducerea pe jumatate a cantitatii de miere. Exista foarte multe situatii cand prin depopularea stupului este pusa in pericol familia initiala.

Din aceasta cauza se incearca din ce in ce mai mult stoparea formarii de roiuri naturale si inlocuirea acestui fenomen cu formarea de roiuri artificiale sub controlul si supravegherea apicultorului. Acest fapt duce la marirea numarului de familii din stupina si la controlul efectivului de albine care ramane in familia initiala. Este de preferat sa obtii familii cu efective apropiate dacat unele suprapopulate si altele foarte slabe.

Pentru a scapa de toate aceste probleme care apar frecvent, compania Apivet Moldova va sta la dispozitie cu o gama ampla de roiuri de vanzare. Acestea provin din rasa Carpatina sau pot fi familii de albine si matci imperecheate deopotriva. Firma livreaza astfel de produse atat in tara, cat si in strainatate, la preturi care variaza in functie de anumite aspecte, cum ar fi: numarul de roiuri dorite, destinatie etc.

Cand aveti nevoie de roiuri Apivet Moldova si cum puteti intra in posesia lor ?

Ca ramura de productie agricola extrem de importanta, apicultura a constituit inca din cele mai vechi timpuri o preocupare apreciata de catre societatea umana, initial pentru produsele obtinute (miere, polen, laptisor de matca, propolis, ceara si venin de albine), iar ulterior, inclusiv in prezent, pentru contributia pe care aceste insecte o au la cresterea recoltelor de fructe, legume si seminte, prin polenizare.

Daca e sa ramanem la capitolul productie, trebuie spus ca indiferent ca intentionati sa puneti bazele unei afaceri in domeniul apiculturii sau doriti sa o extindeti pe cea existenta, Apivet Moldova este partenerul ideal in atingerea obiectivelor propuse, indiferent cat de marete ar fi. De acest lucru trebuie sa fiti siguri dat fiind faptul ca stupina din judetul Iasi are capacitatea de a va pune la dispozitie un numar impresionant de roiuri, care poate ajunge si la 100.

In ceea ce priveste modul in care puteti plati aceste produse, modalitatea respectiva poate fi realizata pe site-ul oficial prin paypal sau carte de credit sau prin intermediul transferului bancar, aceasta situatie aplicandu-se atunci cand exista un contract. Este foarte important sa stiti ca livrarea roiurilor se efectueaza in perioada iunie-august, anul curent.

Stupina firmei Apivet Moldova este la ora actuala si unul dintre cei mai importanti furnizori de albine (familii, roiuri de vanzare si matci imperecheate) si miere naturala de albine din tara noastra. Resursele stupinei permit acesteia comercializarea produselor amintite si in afara granitelor.

Date de contact:

Comuna Miroslava, sat Gaureni, Iasi

Telefon: 0040332888136 / 0771307402

Fax: 0040374094444

Email: contact@albinesimatci.shopmania.biz

Articol oferit de zoom-biz.ro!