Rofran Serv – servicii transport extern

Aveti nevoie sa ajungeti rapid si Transport-persoane-extern-WRtuFieftin in locatii externe precum Paris, Viena sau Budapesta? Cautati o firma care sa va ofere un serviciu de transport persoane in afara granitelor tarii? Am pentru dumneavoastra exact ceea va trebuie: se numeste Rofran Serv si este compania de transporturi care va poate duce in cele mai bune conditii catre destinatiile externe mentionate mai sus.

Compania Rofran Serv s-a infiintat in anul 2005, dupa ce, 5 ani consecutiv si-a dezvoltat activitatea principala de lucru, constructiile, pe teritoriul Frantei. Revenind in Romania, compania Rofran Serv continua in domeniul constructiilor, iar, mai tarziu, datorita timpului si experientei acumulate, compania reuseste sa diversifice activitatile firmei pentru a satisface nevoile si cerintele pietei.

In prezent, compania Rofran Serv activeaza atat in domeniul transporturilor, cat si pe piata constructiilor, imobiliarelor si a comertului.  Toate aceste domenii cuprind servicii si produse de top, astfel ca firma Rofran Serv s-a aliniat standardelor europene care pana in prezent au reprezentat un adevarat sprijin in dezvoltarea firmei.

De ce sa alegeti serviciul de transport extern de persoane oferit de compania Rofran Serv?

  • Compania damboviteana se remarca fata de alte companii de transport persoane international prin preturile foarte atractive practicate de reprezentantii firmei. Un pret mai redus al biletelor face ca firma sa primeasca zilnic cereri de transport extern;
  • Profesionalismul soferilor reprezinta un alt atu foarte important al companiei de transport Rofran Serv. Avand o vasta experienta in acest domeniu, soferii firmei dambovitene va vor duce pe dumneavoastra in capitala Frantei, Austriei sau Ungariei in cel mai scurt timp posibil, dumneavoastra putand sa va bucurati de o calatorie foarte placuta si relaxanta;
  • Autocarele cu care se desfasoara aceste transporturi ale firmei Rofran Serv sunt modele noi ale unor marci de renume mondial in domeniul transportului persoanelor. Aceste autocare au dotari de ultima generatie, oferind pasagerilor confort ridicat pentru o calatorie placuta pe toata durata drumului;
  • Prin profesionalism si seriozitate, compania Rofran Serv isi indeplineste toate sarcinile de serviciu, clientii fiind foarte multumiti de serviciile de transport.

Puteti face rezervare pentru plecare catre una dintre destinatiile prezentate mai sus atat prin telefon, cat si online, de pe site-ul companiei dambovitene.

Avand o gama diversificata de activitati, in diferite domenii, compania reuseste astfel sa satisfaca cerintele a foarte multi oameni, filozofia lor fiind bazata pe nevoia de intelegere a oamenilor si a nevoilor lor. Din acest motiv s-a recurs si la dezvoltarea domeniilor de activitate ale companiei, exceland in fiecare dintre ele, per total, reusind sa ajunga in topul firmelor de pe piata locala. Acest lucru s-a datorat profesionalismului echipei Rofran Service, daruirii angajatilor si nu in ultimul rand, unui leadership exceptional. Aceste ingrediente duc la crearea afacerii perfecte, dupa urma careia clientii au numai de castigat: servicii de calitate aliniate la normele europene.

Date de contact:Transport-persoane-extern-WRtuF

Denumirea firmei: Rofran Serv;

Numar de telefon: 0762 203 377.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .