Robineti cu actionare electrica – gama variata de produse in oferta Prima

44_Robineti sfera alama cu actionare electrica PN16.gifIti desfasori activitatea intr-un sector industrial unde se folosesc intens robineti cu actionare electrica? Trebuie sa-ti refaci stocul de produse inainte de a fi chemat pe teren de un client? Ai nevoie de un anumit produs pentru o lucrare mai delicata? Atunci alege ce iti trebuie din oferta Prima!

Oferta de robineti cu actionare electrica

In catalogul de produse al firmei mentionate se gasesc robineti: sfera, clapa fluture, inchidere cu ventil, sertar si tip cutit. Toti acestia au actionare de trei feluri, si anume: manuala, electrica si pneumatica.

Robinetii sfera cu actionare electrica se folosesc in medii cu temperatura de la -10 grade Celsius la 200 grade Celsius, in general, in circuitele de apa rece si termoficare. Ei asigura inchidere On/Off pentru circuitele din instalatie. In cazul celor din inox, cand vorbim de actionare electrica, din intregul sistem face parte si indicatorul de pozitie.

Robineti cu actionare electrica sunt si cei de tip clapa fluture. La cererea cumparatorului, ei pot fi insotiti de certificat pentru apa potabila. Se folosesc, in general, pentru instalatii de incendiu, instalatii de termoficare, instalatii cu lichide (cand acestea contin grasimi, glicol, hidrocarburi, gaze naturale etc.). Bineinteles, pot fi montati si acolo unde trebuie reglat transportul de apa calda, gaze inerte, acizi si aer. Din categoria robineti cu actionare electrica, tip clapa fluture manson PTFE-GRAPHITE, fac parte cei care se folosesc in reteaua de incalzire urbana, in petrochimie, industria frigorifica si constructii navale.

Robinetii inchidere cu ventil sunt, practic, niste armaturi menite sa intrerupa fluxul unui lichid sau sa-i regleze debitul si presiunea in conformitate cu parametrii unui anumit proces tehnologic.

Robineti cu actionare electrica tip sertar se gasesc in special in procesele industriale unde sunt necesare automatizarile comandate electric. Cat despre robinetii cutit, ei bine, acestia sunt buni pentru automatizarea unor circuite din domeniul alimentar, industria chimica, prelucrarea hartiei si celulozei, dar si pentru aplicatiile din statiile de epurare.

Despre compania Prima

Pentru firmele care isi desfasoara activitatea cu precadere in sectorul industrial, firma botosaneana Prima are in oferta produse necesare pentru distributia si tratarea apei potabile, pentru irigatii, retele de termoficare, epurare, precum si pentru automatizari, instalatii de incendiu etc. Activitatea de baza a companiei mentionate consta in importul si distributia de robineti industriali. Bineinteles, in oferta se gasesc si: electroventile, reductoare de presiune, echipamente abur, pompe, compensatori si racorduri, tablouri de comanda pentru controlul electropompelor, echipamente gaz etc.

In cei aproximativ 17 ani de activitate, firma Prima a stabilit colaborari si parteneriate de lunga durata cu producatori importanti atat din tara, cat si din strainatate. Oricand ai nevoie, echipa de angajati a firmei iti sta la dispozitie, oferindu-ti consultanta de specialitate. In cazul in care ai nevoie de servicii de reparatii sau piese de schimb, firma Prima iti este de un real folos, atat in perioada de garantie, cat si de post-garantie.

Oricand ai nevoie de robineti cu actionare electrica, comanda-i din oferta Prima! In catalogul online al firmei mentionate gasesti acest produs intr-o oferta variata, la preturi avantajoase. Mai multe detalii obtii sunand la numerele de telefon 0746.033.149 si 0231.580.535.