Rigorinstal – Descopera avantajele unei sobe cu peleti

Rigorinstal-Descopera avantajele unei sobe cu peletiSpecialistii au decis: anul acesta se poarta incalzirea ecologica si sobele cu peleti, un nou mod eficient, modern si economic de a-ti incalzi locuinta. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de sobe cu peleti, solutia vine de la Rigorinstal, companie ce se incadreaza in categoria firmelor de distributie, montaj si service a instalatiilor de incalzire, climatizare si aer conditionat, precum si instalatii sanitare. Astfel, din catalogul impresionant de produse oferit de Rigorinstal ai posibilitatea de a alege soba cu peleti perfecta necesitatilor si exigentelor tale. Mai mult decat atat, pe langa calitate, Rigorinstal iti ofera accesul si la tarife foarte atractive. Viziteaza-ne site-ul si convinge-te!

Sobe cu peleti – O metoda noua, eficienta si economica de incalzire

Sa recunoastem: cu totii ne dorim confort in camine si echipamente performante de incalzire care sa nu-si puna amprenta si asupra portofelelor. Din categoria celor mai eficiente metode de incalzire, un nou produs devine tot mai popular in randul celor care isi doresc randament si confort maxim: sobele cu peleti. Daca inca nu ai descoperit avantajele acestui tip de incalzire, este timpul sa o faci!

In primul rand, peletii nu doar ca sunt ecologici, dar sunt si un foarte bun combustibil. Motivul? Au o mare putere calorica, costa mai putin decat in cazul clasicelor alternative de incalzire, si dincolo de toate acestea, sunt mult mai practici comparativ cu restul combustibililor traditionali, fie ca este vorba de gaz, petrol, carbuni sau lemn. Altfel spus, sobele cu peleti au o capacitate de incalzire extrem de ridicata, cu o eficienta de peste 90%. Peletii alimenteaza cu usurinta focarul, permitand o arderea automata a focului si o mare autonomie. De asemenea, sobele cu peleti reprezinta si un produs cu un design deosebit si foarte atractiv, ideal oricarei amenajari moderne. Usor de montat in vile, case de vacanta sau apartamentele din oras dotate cu un cos de fum de dimensiuni reduse, sobele cu peleti se pot adapta oricarui stil arhitectural sau de decor, fiind totodata si o piesa centrala de amenajare, atat pentru locuintele decorate in stil clasic, rustic, cat si pentru cele amenajate conform ultimelor tendinte in moda.

Cauti o firma care sa-ti ofere o gama bogata de sobe cu peleti, la preturi mici? Rigorinstal este raspunsul!

Rigorinstal iti pune la dispozitie sobe cu peleti disponibile cu modele deosebite si elegante, perfecte pentru orice incapere. O alternativa a sobelor pe gaz, soba cu peleti este o modalitate la fel de eficienta de incalzire a incaperilor, aceasta deosebindu-se de restul tipurilor in special prin natura combustibilului folosit, ecologic si capabil sa ofere un randament crescut. Sobele pe peleti disponibile in catalogul de produse oferit de Rigorinstal prezinta avantajul unui  aspect estetic deosebit. Simplitate, eleganta, rafinament, sunt doar o mica parte din caracteristicile ce stau la baza sobelor pe peleti. In functie de necesitati, ai posibilitatea de a alege intre diferite modele din ceramica, otel, sau combinatii intre acestea, toate la preturi foarte avantajoase.

Rigorinstal, companie cu sediul in judetul Prahova, numara numai putin de 24 de ani de experienta pe piata de profil, ceea ce vine sa confirme profesionalismul si standardul ridicat la care firma lucreaza. Societatea este autorizata pentru montajul instalatiilor termice ce folosesc combustibil gazos, lichid sau solid, asigurand executarea unor lucrari de calitate, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Raspundem prompt oricarei solicitari.